Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kobiet tak interesuje, że po 25 roku życia faceci mieszka z rodzicami ?

Polecane posty

Gość gość

Ich życie, ich sprawa. Żyją jak chcą żyć. Wam nic do tego.

Gość gość
mieszkają miało być. Sorry tam za błąd w temacie.

Gość gość
Nic ich to nie interesuje jeśli to kolega czy jakiś znajomy. Jesli to facet którego rozpatrywała pod kątem seksualnym lub związku to już ja to interesuje. Kobiety bardzo zwracają uwagę na niezależność mężczyzny od rodziców. Powinien mieć z rodzicami dobry kontakt ale być niezależy. Poza tym jak mieszka z rodzicami to na pewno nie sprząta sam (chyba ze jak dziecko w pokoju) i mama mu gotuje więc kobieta nie podziwia go za zaradność a raczej uważa za rozpieszczonego. Jeszcze jakies pytania?

Gość gość
Spotykałam się z takim facetem i był jak duże dziecko. Wprawdzie pracował itp., ale nie nauczony życia i myślał że całe życie będzie miał podane. Mam jeszcze dwóch takich kolegów i też niby samodzielni, prace maja, ale jednak niedojrzali.

Gość gość
Jak w wieku 25 lat do niczego w życiu nie doszedł to dziot z niego i nie nadaje się do związku. No chyba, ze jeszcze studiuje jakiś intratny kierunek studiów a nie byle co.

Gość gość
Bo samodzielne mieszkania jednak daje szkole życia, sama bardzo dojrzałam odkąd się wyprpwadzilam z domu i wiem, że muszę liczyć przede wszystkim na siebie.

Gość gość
Po prostu nie podziwiamy takich facetów bo oni są niezaradni życiowo i nie znaja zycia

Gość gość
Samodzielne mieszkanie daje jednak szkole życia. Jak człowiek wie że jest zdany sam na siebie, a nie mamusia czeka z obiadem i poglaszcze po główce

Po prostu kobiety potrzebują silnych i odpowiedzialnych mężczyzn. A niestety takich nie uosabiają z tym. Proste.

Gość gość
Ja będę sobie mieszkał z rodzicami do końca życia. Będę miał po nich mieszkanie. Wolę wygodę, gotować się uczyłem, jednak i tak wolę, jak mama poda na tacy. Zresztą sama lubi gotować. Rodziny zakładać nie zamierzam. A gotować sobie będę sam, albo kupować na mieście, jak przyjdą takie czasy.

Gość gość
" gość dziś Ja będę sobie mieszkał z rodzicami do końca życia. Będę miał po nich mieszkanie. Wolę wygodę, gotować się uczyłem, jednak i tak wolę, jak mama poda na tacy. Zresztą sama lubi gotować. Rodziny zakładać nie zamierzam. A gotować sobie będę sam, albo kupować na mieście, jak przyjdą takie czasy. " I masz odpowiedz. Typowy nieodpowiedzialny, rodziny nie chce zakladac wiec kobiety sie toba nie interesuja chyba ze jakies zdesperowane, niedowartosciowane. Możesz mieszkac z rodzicami przeciez to nic złego. Tylko mówimy jak kobiety to widza. Dla nas taki facet to jak dla was kobieta głupiutka która interesuje sie malowaniem paznokci

Gość gość
Proszę cię, nie porównuj tutaj faceta, który mieszka z rodzicami czy nie chcę zakładać rodziny, z jakąś dziunią, której tylko paznokcie w głowię.

Gość gość
Ja spotykałam się z takim facetem. 28lat i nadal mieszkał z rodzicami. Tak jak ktoś napisał byl jak duże dziecko, nienauczony życia. Ja sama mam 27 lat i wyprowadzilam się z domu jak miałam 20 lat. Imponuje mnie niezależność u mężczyzny, tego, że w każej chwili mogę na niego liczyć , że mnie obroni a tam tego brakło. Pozdrawiam

Gość gość
a załóżmy, że facet mieszka z jednym rodzicem. w dużym mieście. nie ma potrzeby kupna mieszkania, bo czeka na wybrankę, aby wspólnie wziąć kredyt, albo ewentualnie kupić za uzbieraną kasę lokum. nie będzie szedł na wynajem, bo po co? na siłę ma iść na swoje albo wynajem, żeby kobiety traktowały go poważnie?

Gość gość
" gość dziś Proszę cię, nie porównuj tutaj faceta, który mieszka z rodzicami czy nie chcę zakładać rodziny, z jakąś dziunią, której tylko paznokcie w głowię. " Ale to jest to samo. Taki facet jest niezaradny i nie nadaje sie na męża. Nie wzbudza też w nas podziwu, szacunku wiec same minusy

Gość gość
Te durne Polki to by chciały żeby facet miał własne m , własny samochód, sporo siana i żeby jeszcze im to dał na dzień dobry w sensie "wprowadzam się na gotowe". Sęk w tym że są faceci którzy mają je po prostu w dooooopie.I żyją bezstresowo.

Gość gość
gość dziś Powinien wynajmować chocby pokój z jakims znajomym zeby byc bardziej zaradny a rodzica przeciez moze odwiedzac. Jesli pracuje to wynajem pokoju nie jest dla niego problemem.

Gość gość
gość dziś Boli cię biedaku?

Gość gość
" gość dziś Te durne Polki to by chciały żeby facet miał własne m , własny samochód, sporo siana i żeby jeszcze im to dał na dzień dobry w sensie "wprowadzam się na gotowe". Sęk w tym że są faceci którzy mają je po prostu w dooooopie.I żyją bezstresowo. " Mówie wam ze tu chodzi o podziw i szacunek a nie o to czy ide na gotowe i czy mi zapewni samochód czy mieszkanie. Sama mam 25 lat i swoje mieszkanie więc nie zalezy mi na mieszkaniu faceta ale nie chciałabym takiego który mieszka z rodzicami. Ja mieszkam sama i widze róznice w porównaniu z tym jak mieszkalam z rodzicami. Facet też powinien sie nauczyc samodzielnosci a nie tylko "bezstresowego zycia" tak jak napisales.

Gość gość
Mój znajomy mieszkał z rodzicami jeszcze w wieku 25 lat ale pracował, nie bylo go w domu prawie calymi dniami bo mial tez dziewczyne potem sie wyprowadzil znalazl mieszkanie z dziewczyna i wszystko z nim jak najbardziej w porządku. Są szczęśliwi, oboje pracują i wszystko dobrze więc nie ma co robic z tego problemu. Niekazdy taki facet jest od razu niedorajdą zyciowa

Gość gość
Ale to jest to samo. Taki facet jest niezaradny i nie nadaje sie na męża. xxxxx To nie jest to samo. Kobieta, która się interesuje jedynie paznokciami, ewidentnie to mówi o niej, że jest kobietą nudną bez zainteresowań. Zaradność tutaj ma tyle do tego, co nic. A facet, który mieszka z rodzicami, bo dostaje w spadku po nich mieszkanie, nie jest niezaradny, o ile pracuję i dokłada się do rachunków.

Gość gość
Ja będę sobie mieszkał z rodzicami do końca życia. Będę miał po nich mieszkanie. Wolę wygodę X Do roboty sie wez g/noju śmierdzący !!!

Gość gość
Wy się tak Poleczki nie rzucajcie , już niebawem poczujecie konkurencję bo do Polski przyjeżdżają Ukrainki:) Wam się w tych durnych łepetynach poprzewrcało że jesteście najładniejsze na swiecie itepe blel buhehehehehehe A Ukrainki wprowadzą się nawet do takiego gościa co mieszka u rodziców i w niczym jej to nie będzie przszkadzać a śrut z wami muehehehehe

Gość gość
gość dziś To ile miał lat jak z dziewczyna zamieszkal? To inna sytuacja. Do 25 mieszkal z rodzicami ale jednak sie wyprowadzil do dziewczyny przed 30 na pewno

Gość gość
ale po co wynajmować pokój jak w domu rodzinnym full miejsca? Przecież to nie opłacalne:)Grunt by się do rachunków dokładac i pracować.

Gość gość
" gość dziś To nie jest to samo. Kobieta, która się interesuje jedynie paznokciami, ewidentnie to mówi o niej, że jest kobietą nudną bez zainteresowań. Zaradność tutaj ma tyle do tego, co nic. A facet, który mieszka z rodzicami, bo dostaje w spadku po nich mieszkanie, nie jest niezaradny, o ile pracuję i dokłada się do rachunków. " To chodzi o odczucia. Dla facetów taka kobieta jest tak samo traktowana jak taki facet przez kobiety. Czyli bez szacunku

Gość gość
gość dziś No to jak wolisz ukrainke która leci na kase i obywatelstwo to prosze bardzo :)

Gość gość
Dla facetów taka kobieta jest tak samo traktowana jak taki facet przez kobiety. Czyli bez szacunku xxxx To kobiety bardziej patrzą na to, czy facet mieszka z rodzicami czy nie, i bardziej oceniają pod tym względem.

Gość gość
wiecie gdzie mam wasz szacunek? Zgadnijcie:) a u mamy będę mieszkał do końca zycia,mam uprane,ugotowane,mamie nawet nie przeszkadza jak w nocy baraszkuję z kolejną dziewczyną. Jest mi dobrze i zmieniać tego nie mam zamiaru.

Gość gość
" gość dziś ale po co wynajmować pokój jak w domu rodzinnym full miejsca? Przecież to nie opłacalneusmiech.gif Grunt by się do rachunków dokładac i pracować. " Ja mam swoje piętro w domu - kuchnia, łazienka, wc, 2 pokoje i przedpokój. Mimo to wolalam wynajac pokoj w innym miescie nie z rodzicami :). Wolalam niezaleznosc