Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kobiet tak interesuje, że po 25 roku życia faceci mieszka z rodzicami ?

Polecane posty

Gość gość
No to jak wolisz ukrainke która leci na kase i obywatelstwo to prosze bardzo usmiech.gif ale co poużywam to moje

Gość gość
" gość dziś wiecie gdzie mam wasz szacunek? Zgadnijcieusmiech.gif a u mamy będę mieszkał do końca zycia,mam uprane,ugotowane,mamie nawet nie przeszkadza jak w nocy baraszkuję z kolejną dziewczyną." No i znowu potwierdzasz. Widzisz jaki jestes. Nie nadajesz sie na męża, ojca. Nie szanujesz kobiet. Mozesz sobie tak mieszkac nikomu to nie przeszkadza ale jesli pytacie w temacie dlaczego kobiety na to zwracaja uwage to włąsnie dlatego ze od razu widac czy ktos sie nadaje na powaznego partnera czy nie

Gość gość
gość dziś Dziewczyny w jpg oczywiście.

Gość gość
No to jak wolisz ukrainke która leci na kase i obywatelstwo to prosze bardzo usmiech.gif A Poleczki w jukej czy Dojczlandach to niby sie hajtają z miłości?Przcież ci goscie co biorą Poleczki to ostatni nieudacznicy.

Gość gość
No i znowu potwierdzasz. Widzisz jaki jestes. Nie nadajesz sie na męża, ojca. Nie szanujesz kobiet. Mozesz sobie tak mieszkac nikomu to nie przeszkadza ale jesli pytacie w temacie dlaczego kobiety na to zwracaja uwage to włąsnie dlatego ze od razu widac czy ktos sie nadaje na powaznego partnera czy nie Ale ja nie chcę mieć żony. Żona to kłopot i przykra dolegliwośc jest jak ból głowy. A tak mam wolność i wszystko podane na gotowo.

Gość gość
Ale czemu wy od razu o patologicznych przypadkach mówicie? Mi chodzi o ludzi inteligentnych, z zasadami moralnymi i wartosciami. Nie o gosci którzy tylko chca pobzykać albo dziewczyny które leca na kase. No ogarnijcie sie ja mówie o swiadomym zwiazku.

Gość gość
Wolalam niezaleznosc xxxx Widocznie twoi rodzice ci tak przeszkadzali, albo byli toksyczni, że wolałaś mieszkać bez nich. Ja mam spoko matkę i ojca, więc nie mam zamiaru się od nich wyprowadzać, tym bardziej, że to mieszkanie po nich przejdzie na mnie. W dodatku będę miał całą górę dla siebie, więc musiałbym z głupim się widzieć, aby szukać jakiegoś mieszkania do wynajęcia, w dodatku nie wiem po co :D

Gość gość
gość dziś No to tłumaczę Ci że ja takich przypadków nie biorę pod uwagę.

Gość gość
Życie na własnym z dziewczyna to nie dla mnie. Zbyt duży stres - dziewczyna może marudzić,mieć złe ok resy, nie daj boże dziecko ! zresztą mama zbyt mnie kocha i byłoby jej przykro gdybym ją opuścił. Ona ma mnie a ja w zamian mam obiadki,uprane i zero stresu.Nawrt pracowac nie muszę bo ostatnio dostałem zasiłek:)

Gość gość
gość dziś Kazdy z nas bedzie mial dom/mieszkanie po rodzicach niezaleznie czy z nimi mieszka czy nie :)

Gość gośćONgość
gość dziś znam trzy Ukrainki które pracują w Polsce ,bardzo ładne i mądre kobiety .

Gość gość
Zasiłek na głupotę :)

Gość gość
gość dziś Ideal mężczyzny :D hahah każda pragnie takiego męza :) Potwierdzacie że z takimi facetami nie ma sie co ogladac bo własnie albo nie chca rodziny, zwiazku albo sie boja kobiet, sa rozpieszczeni, niezaradni. Wmawiacie ze lepiej wam sie mieszka z mama. To ok ale nie powiecie mi ze jako mężczyźni nadajecie się na partnerów, mężów, ojców. Kobiety takich cech głównie szukaja u mężczyzn.

Gość gość
W większości nuestety to synusie swoich mamusiek, którzy może i dokładają się do rachunków, ale żyją pod kloszem i mają wszystko podane na tacy. Nie znają życia i żyją w swojej bajce. Mam takiego dobrego kolege i naprawdę itneligentny facet, zarabia na siebie, ale jak się z nim bliżej porozmawia to tragedia. Ale o co on musi się martwić, nawet jak mniej zarobi (bo ma niestale zarobki), straci pracę to ma pewny dach nad głową, zero problemów, jedzenie pod nosem. Jego mamusia w nim zakochana. Dlatego jest tylko dobrym kolegą. Już sobie wyobrażam życie z takim księciem hahaha

Gość gość
No i jeszcze ten facet który napisal ze ma zasilek. To juz całkiem kobiety odstrasza bo ewidentnie nieodpowiedzialny i niezaradny

Gość gość
Kazdy z nas bedzie mial dom/mieszkanie po rodzicach niezaleznie czy z nimi mieszka czy nie xxxx Tylko, ze większość Polaków gniecie się w domach, bo mają za małe mieszkania i ciasnotę. Też dlatego się wyprowadzają. A mieszkania po rodzicach nie każdy będzie tez miał, bo też jest rodzeństwo, w dodatku nie zawsze mieszkania należą do właścicieli.

Gość gość
gość dziś Czyli rozumiem ze jestes jedynakiem :) haha to dodatkowy "plus" dla mezczyzny

Gość gość
xxx A po co mielibyśmy znać to życie na siłę ? Po co nam problemy ? Ja nie chcę się o nic martwić w życiu, wręcz przeciwnie, chcę je przeżyć w spokoju i szczęściu, radości i bez problemów. Zresztą cel przetrwania za wszelką cenę nie jest dla mnie żadnym nawet priorytetem, podobnie jak płodzenie i rozmnażanie. Są to cechy typowo zwierzęce do niczego prowadzące.

Gość gość
Do gościa który ciągle pisze że mieszka z rodziami bo bedzie mial po nich mieszkanie :) To nic złego że tak mieszkasz. Nikt na to nie patrzy jedynie kobiety które byłyby tobą zainteresowane. Inne tz koleżanki, znajome maja to gdzies. Mozesz sobie tak mieszkac i nikomu nic do tego. Ty i tak nie chcesz byc w powazniejszej relacji wiec po co sie tlumaczysz?

Gość gość
gość dziś Poznac zycie trzeba bo kiedys rodziców zabraknie. Poza tym nie bedzie ci wstyd mieszkac z rodzicami w wieku 35 lat np?

Gość gość
gość dziś Tak myśli dziecko, a nie dorosły facet.

Gość gość
czyli rozumiem ze jestes jedynakiem usmiech.gif haha to dodatkowy "plus" dla mezczyzny xxxx Mam siostrę, ale ona ma własne mieszkanie, bo odziedziczyła. A ja nie mam ciasnoty w domu, wręcz przeciwnie. Mam własny pokój, na dwie osoby. Więc ciasnoty nie mam. W dodatku w przyszłości może dojdzie cała góra.

Gość gość
gość dziś Sugerujesz ze powinnaś być dla niego wazniejsza niż jego matkaa? Za kogo ty się uważasz?

Gość gość
Poznac zycie trzeba bo kiedys rodziców zabraknie xxxx To życie poznam, jak rodziców zabraknie. Gotować i tak się uczyłem. Prasowania też. Ale do tego czasu mam jeszcze czas na wygody i radości. A jednak wolę być tym dzieckiem, niż facetem dorosłym w oczach kobiet. Zresztą nie zależy mi na żadnej opinii. A kawalerem starym nawet mam zamiar zostać.

Gość gość
Nie tylko kobiet. Dla każdego przyzwoitego człowieka będziesz pasożytem.

Gość gość
Odbiegamy od tematu. Pytanie jest czemu kobiety sie interesuja czy facet po 25 mieszka z rodzicami. Odpowidz brzmi bo tacy to zazwyczaj nie mezczyzni a dzieci i wy mieszkajacy z mama potwierdzacie to. Temat zamkniety moim zdaniem

Gość gość
Ja też wyzjaję zasadę - zero kobiet zero problemów.

Gość gość
I dlatego siedzisz na damskim forum? :)

Gość gość
20.41 No mial wlasnie prawie 26 lat kiedy sie wyprowadzil i nie do dziewczyny tylko razem z dziewczyna wynajmuja mieszkanie

Gość gość
20.41 No mial wlasnie prawie 26 lat kiedy sie wyprowadzil i nie do dziewczyny tylko razem z dziewczyna wynajmuja mieszkanie No właśnie. Tutaj chodzi o facetów którzy po 25 roku zycia dalej mieszkaja z rodzicami i mieszkaja tak długo do 30 czy jeszcze dłuzej. Twój znajomy to normalny przypadek :)Wiekszosc ludzi teraz tak do 25 mieszka z rodzicami przez studia