Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozgryźć chłopaka w początkowej fazie

Polecane posty

Gość gość

Czy jak chłopak po 1,5 miesiąca nic nie czuje to zmieni się jego podejście? Wydaje mi się, ze po takim czasie można się przynajmniej określić w która stronę idzie znajomosc nie chodzi o to, ze wymagam deklaracji tylko dowiedziałam się, ze nie wie nadal kim dla niego jestem.. i nie mogę wiele od niego oczekiwać.. jak spotykamy się zachowuje się jak mój chłopak, ale jak pytam o to co jest między nami milczy.. czy to normalne?

Gość gość
ile on ma lat?

Gość gość
postaw kloca

Gość gość
Jest starszy ode mnie, 24

Gość gość
Po prostu zapytaj go wprost czy coś do Ciebie czuje i tyle...

Gość gość
A może to pedzio, i chce się trochę poukrywać

Gość gość
mówi tak właśnie po to, byś nie oczekiwała, nie wymagała. Jak już się decyduje na spotkanie, to zachowuje sie jak twój chłopak (sex też?). Ale nie oczekuj, nie wymagaj. On idzie na łatwiznę. I jeśli sie jeszcze nie zakochał, to już nie nadejdzie. Jest z Tobą, bo nie poznał takiej, w której by się zakochał, a jak pozna, to Ci o tym powie, z zaznaczeniem, że przecież nic nie deklarował. Smutna prawda.

Gość gość
Tak zachowujemy się jak normalna para, tylko mnie denerwuje to, ze on weekendy spędza sam, nie poznał mnie nadal ze znajomymi, a jak chciałam porozmawiać i powiedziałam, ze mi nie odpowiadało, ze spotykamy się tylko wieczorami to chyba skończył znajomość bo stwierdził, Ze szukam problemów i prowokuje kłótnie i dla niego to nie ma sensu..

Gość gość
on weekendy spędza sam, //// no nie sam bo ma drugą dziewczynę, ciebie obskakuje w tygodniu a inna ma na weekendy, jeśli ci to nie podchodzi to pogoń dziada