Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

damian34

Pobiłem syna

Polecane posty

Czuję się bezradnie, zaatakowałem go kiedy powiedział mi że jest gejem. Nie wiem gdzie mogłem popełnić błąd że wychowałem kogoś takiego. Nie jestem pewien czy chciałem zrobić mu krzywdę ale moje pięści same poleciały. Przecież to 14 letni gówniarz, co on może wiedzieć o sobie i o życiu. Nie wyobrażam sobie mieć homosia pod dachem, korzystać z tej samej łazienki, jeść przy tym samym stole. Jakby to wyszło na jaw to znajomi śmialiby się ze mnie do końca mojego życia. Nie wiem co teraz robić, czy wysłać go do psychologa żeby go jakoś wyleczył, nie wiem

Gość gość
Tego się nie leczy i dobrze o tym wiesz. Może zaprzeczać, że da sobie radę w związku z kobietą, ale może tylko zmarnować życie tej kobiecie. Znam taki przypadek. Chłopak - gej ożenił sie z dziewczyną, miał z nią dziecko, ale po dwóch latach małżeństwo się rozpadło. Wiem, że Ci trudno i przyznam, że mam nadzieję, iż mój syn będzie heterykiem.

Gość gość
No faktycznie, nie korzystaj z tej samej łazienki bo jeszcze się zarazisz.

Gość gość
Sranie w banie. Prowo jak stąd na Alaskę.

Gość gość
nie masz na to wplywu

Gość gość
Pewnie to prowo, ale myślę, że gowniarz jest pogubiony i jeszcze najdzie na prostą.

Gość gość
Na miejscu Twojego syna wstydzilabym się ze mam takiego ojca. Jesteś żałosny już nie wspomnę o tym że podniosłes rękę. Jesteś zj****y do tego stopnia,ze myślisz żeby go posłać do psychologa. Co za wąski tok myślenia. Współczuję Twojemu dziecku takiego ojca.

Gość gość
Proowooooo. Ile ci placa ?

To chyba oczywiste że dupa nie jest do tego żeby coś tam wkładać. Nie wyobrażam sobie że jakiś facet będzie pchał tego dziaciaka w d**e. Chce mieć wnuki co w tym dziwnego? Więcej dzieci nie mam i on ma ożenić się z kobietą i mieć z nią dzieci.

Gość gość
Kurwa, chłopie. On ma 14 lat. Jakby go ktoś chciał pchać w doopę, to go po prostu wsadzisz do pudła, bo seks z osobą poniżej 15 roku życia to przestępstwo. To raz. A dwa, że gówniarzowi może się jeszcze to gejostwo odwidzieć, bo młody jest i pewnie jeszcze sam nie wie, czego chce.

Gość gość
Dlaczego postrzegasz gejostwo tylko przez pryzmat seksu? To nie jedyna dziedzina w życiu. Rozumiem, że masz prawo być rozczarowany, ale nie odrzucaj własnego dziecka, możesz mu w ten sposób złamać życie.

Gość gość
Ja pierdziele to najgorsza rzecz jaką zrobiłeś @ ciesz się że jeszcze masz syna na tym świecie! Bo w takiej sytuacji wiele osób popełnia samobójstwo przez takich rodziców jak ty ! Ty się wybierz do psychologa albo psychiatry i lecz ! Ą nie z pięściami do syna! Idiots!

Gość Host
Ale dziecinny tekst autora.Sam ma 14 lat i udaje ojca,haha. Nieźle. 14 lat to jeszcze za wcześnie na okreslenie orientacji.Jedyne co mogło być,to doznać przemiany orientacji,poprzez jakies przypadkowe kontakty,ale to jeszcze da się odkręcić.Możesz jeszcze zostać bisex ,wszystko przed tobą.

A czym innym jest homoseksualizm niż zboczeniem? Jest to niezgodne z naturą, nie ma z tego ani dzieci ani nic. Już bym wolał się tego nie dowiedzieć. Nie wyobrażam go sobie z kimś innym niż kobietą.

Gość gość
Prowo, choć smutne że tylu jest debili w Polsce. Anala nie próbowałeś? :P

Gość gość
Troche może tolerancji i akceptacji

Gość gość
Jeśli to nie prowo, to nie lepiej było na spokojnie porozmawiać z synem, dlaczego tak myśli? Czy wie dobrze co to jest? Co znaczy gej?Nie od razu z pięściami:-( Co na to jego matka? Bo widzisz, z dziećmi czasem tak jest... moja córka była u spowiedzi, potem mi opowiada: wiesz mamo, ksiądz mnie trzymal długo w konfesjonale, jak wyznałam grzechy, dużo pytał, ile mam lat, czy rozumiem wszystko co wyznałam, mówię tak. Wtedy spytał, bym mu opowiedziała jak CUDZOŁOŻYŁAM? Powiedziałam mu, że na wakacjach, jak byłam u cioci Halinki, to spałam w cudzym łóżku, kuzynki Ani. Ksiądz prosił, by mama mi wytłumaczyła, co znaczy ten grzech. Byłam w szoku! Córka szła do Pierwszej Komunii

Gość gość
To pewnie prowo, bo 14 latek juz myśli i nigdy nie wyznałby czegoś takiego ojcu, który jest zapiekłym homofobem. Zatrzymałby to dla siebie. Pomijam juz fakt czy chłopiec w tym wieku jest w stanie to określić.