Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki musi byc facet by nie wpasc w friendzone ? Pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Pomozcie zdobyc pierwsza dziewczyne. Niby nie jestem brzydki, mam prace auto ale moim problemem jest widocznie to ze jestem mily i dosyc wrazliwy i chyba przez to olewaja mnie dziewczyny. Wiem ze liczy sie pewnosc siebie ale co jeszcze? Jak np zapraszam ja do kina to jak mam to zrobic? 1. Sluchaj jutro zabieram cie do kina na (i tu pada tytul filmu ktory sam wybralem) 2. Wybierzemy sie jutro do kina? (tytul) ten film wydaje sie by ciekawy 3. Chcialabys sie wybrac do kina? No nie wiem na co, pojdziemy na co bedziesz chciala. Wiem ze opcja numer 3 jest najbardziej kulturalna i mila ale jednoczesnie frajerska co w oczach kobiety mnie skresli, pierwsza pewny siebie, dominujacy ale to z kolei wydaje mi sie ze nia rzadze, ze jestem takim jakby dyktatorem. Drugie jakby wyposrodkowane bo film wybieram sam, ale z kolei pytam sie jej czy chce isc ze mna a nie ze stawiam ja pod sciana tak jak w opjci nr 1 Jakim byc, co robic by udalo mi sie zdobyc kobiete? Mi nie zalezy na przygodach, chce kobiet na stale, jednej jedynej tylko jak ja zdobyc? Wiem ze jak juz kobieta sie zakocha to te wszystkie podchody nie maja zadnego znaczenia a ona i tak mnie bedzie chciala, ale na poczatku to niestety. Jak jestem mily to zle, jak pytam co by chciala to zle itp juz trace nadzieje powoli ze uda mi sie jakas zdobyc, ze uda mi sie ja rozkochac

Gość gość
Dziewczyny no wy najlepiej wiecie jaki ma byc, jaki powinien byc facet, wiec powiedzcie cos

Gość gość
haha 92 nieudaczniku wez sie wcale nie wypowiadaj

Gość gość
"Przepraszam bardzo, czy ta chusteczka pachnie ci chloroformem?", działa na każdą. A tak serio, to zproszenie do kina nieznajomej prawie na pewno nie zadziała. I jest to kiepskie miejsce na randkę. Wnioskuję, że czytujesz jakiegoś miszcza podrywu? Przestań. Miszczem nie jestem, sam mam problemy z kobietami, ale mogę podsunac ci radę, moim zdaniem sensowną. Zachowuj sie wobec kobiet dokładnie odwrotnie niż do tej pory. Jak ci się wydaje że powinieneś coś zrobić, zrób coś innego. W końcu twoja dotychczasowa strategia dawała g*******e rezultaty, prawda?

Gość gość
no chyba wlasnie zmienie strategie, a co do tego kina to na pierwsze spotkanie do kina nie zapraszam, aktualnie jest taka dziewczyna ktora znam juz troche i ja bym mogl zaprosic ale wiem ze szanse mam tylko jedna, jak spieprze to juz potem nic na nia nie zadziala tylko mnie oleje, dlatego rozwazam jak to zrobic by tego nie spieprzyc

Gość gość
Hmm, nie bój się dotyku i mową ciała okazuj że chcesz jej bliskości. To działa, serio. Chyba na tym polega sekret- trzeba wejść w osobista przestrzeń, dotknąć, i pocałować w odpowiednim momencie. Jeśli zachowujesz grzeczny dystans to choćbys wyszedł z siebie niczego nie osiągniesz.

Gość gość
jak juz odmowi to na kazdy film odmowi taka prawda jesli wogole chce isc z danym facetem do kina to pojdzie doslownie na kazdy film, bo to i tak ma male znaczenie. Nie wazne gdzie sie idzie, nie wazne na co i po co ale wazne z kim!

Gość gość
inn jak ty taki obeznany w kobietach jestes to czemu ty gejem zostales?

Gość gość
To zalezy ile masz lat i w jakim przedziale wiekowym szukasz dziewczyny... mlodsze kobiety sa bardziej zainteresowane typem macho,pozniej dopiero szukaja porzadnego faceta.

Gość gość
Aby nie utknąć we friendzone, trzeba być modelem :classic_cool:

Gość gość
mam 27 lat, szukam takich w moim wieku i mlodszych ale nie mlodszej niz 21-22

Gość gość
Musisz ja dobrze walic w Kakao

Gość gość
no dziewczyny wypowiedzcie sie, wy najlepiej wiecie

Gość gość
Potwierdzam dobre kakao nie jest złe