Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Universum

Skuteczne sposoby na komary i inne insekty

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Hej uniwersum to ja pamiętasz jak na forum na kafe obraziłem i wyzwałem anhedonie na forum czytałaś to dziś w moim temacie bo obraziłem ją bo ona zaczęła i mnie obraziła

Gość gość
Sok z cytryny, niebieskie kolory.

Uniwersum pamiętasz jak czytałaś o wsi Włochy obok wsi polkowskie (powiat Namysłowski) czy zapomniałaś?

22:42 jak obrażała Ciebie to masz rację. Oko za oko ząb za ząb :D 22:42 wlaśnie w weekend zamierzam pomalować sypialnię na niebiesko. I kupiłam świeczki z citronellą ale nie działają :(

Gość gość
Prawdziwy sok z cytryny dopiero zadziała.

Ona pierwsza zaczęła mnie obrażać pisze sobie kulturalnie w moim Temacie a ta do mnie z pyskiem i zaczęła mnie obrażać to skoro ona może to czemu ja nie mogę? Jutro mój wujek znowu do szpitala do Wrocławia jedzie pamiętasz moje filmiki z Wrocławia? Ja od dziecka do Wrocławia jeżdżę byłem tam miliony razy, jutro chyba nie jadę do Wrocławia z wujkiem bo gardło mnie boli i głowa mnie boli jestem osłabiony nie chce mi się

Gość gość
Sok rozprowadza się na ciele, a na przepędzanie owadów dobre są takie spiralki które się zapala.

Spiralki mam na działce, spoko działają ale w pomieszczeniu nie da rady, udusiła bym się :D muszę spróbować tego soku, jutro jak pójdę rwać fasolkę :D już całe nogi mam w bąblach

Uniwersum skoro id dziecka jeżdżę z różnych powodów do Wrocławia czy do szpitala kina teatru galerii handlowych typu magnolia park kiedyś do psychiatry na cmentarz do wujka do hali stulecia zoo w tym do afrykarium, bo też byłem w afrykarium panoramie racławickiej a jak wujek Stasiu z Wrocławia żył (on pochodzi z polkowskiego to brat mojego dziadka on 2 lata temu zmarł był zdrowy nikt nie wie dlaczego) jak wujek żył to byłem też na rynku we Wrocławiu Oraz w ogrodzie botanicznym itd to czy mogę uznać Wrocław za moje miasto?

packa elektryczna. u mnie nic nie działało póki nie zamówiłem i nie przeszedłem się z tym parę razy po domu

Możesz. Ja np.uważam za swoje miasto Gdańsk, chociaż nigdy tam nie mieszkałam ale kocham, uwielbiam, jak tylko mogę to jadę co roku na jarmark Dominikański, mam tam dobrą przyjaciółkę więc nie mam problemów z noclegiem. Ale Ty kiedyś pisałeś, że nienawidzisz Wrocławia chyba ( albo podszyw )

22:55 serio? Pierwsze słyszę. Gdzie to można kupić? P.s. już znalazłam :D serio działa?

A byłaś uniwersum w piwnicy świdnickiej we Wrocławiu? Czy nie?

czy działa to zależy czy używasz. u mnie była plaga owocówek i moli. przeszedłem się kilka raz z packą, zrobiłem im dyskotekę, wytrzebiłem całą populację i nie miał już kto jej odrodzić

Uniwersum dużo osób znasz we Wrocławiu? Czy mało? Czujesz się anonimowa we Wrocławiu? W Opolu mimo że jest 6 razy mniejsze od Wrocławia i ma 120 tysięcy mieszkańców też jest anonimowość też się ludzie nie znają moja ciocia z Opola nawet sąsiadów w swoim bloku na 8 piętrze w na swojej klatce nie zna czemu tak w miastach jest ze w blokach ludzie się nie znają a w starych kamienicach się znają moja ciocia z opola w swoim bloku w Opolu prawie nikogo nie zna może kilka osób zna a reszty w swoim bloku nie zna a ludzie w starych kamienicach się znają moja ciocia z Wrocławia mieszka w starej kamienicy w centrum Wrocławia i w swojej kamienicy zna wszystkich (mieszka w tej kamienicy od urodzenia a ma prawie 60 lat jest młodsza od tej cioci z Opola

Mam dużo znajomych w swoim wieku, głównie ze szkoły i z pracy, ale jeśli chodzi o sąsiadów to jestem raczej anonimowa i to mi pasuj***ardzo :D

23:05 latam codziennie z tradycyjną packą ( jedną połamałam w ferworze walki :D) to mogę i z elektryczną. Fajnie wygląda, jak rakieta tenisowa :D zaraz zamówię :D

Gość gość
Ja używam wkładek do kontaktu Raid Night & Day, odstrasza komary, meszki, muchy i to działa. Już któryś rok z kolei kupuję ten Raid

Gość gość
Raid to shit- moskitiera jest ok

Gość gość
czasami moskitiery niestety nie działają tak jakbyśmy tego chcieli, u mnie w domu i u moich dzieci w pokoju, pomimo moskitiery niestety jest pełno komarów, może gdzie są dziurawe nie wiem, muszę stosować niejednokrotnie psikadło na komary a dzieciom zawsze na ukąszenie naklejam plasterki xarasan, bo tylko one potrafią ładnie załagodzić obrzęki i świąd :)