Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek

Polecane posty

Gość gość

Hej chciałam się zasięgnąć porady.Mianowicie jestem z chłopakiem 2 lata i miesiąc.W sumie jestem od niego młodsza kilka lat i w zasadzie wydaje mi sie że on powinien już o poważniejszych rzeczach myśleć.Ostatnio bardzo dużo gadamy po sporej sprzeczce.Denerwuje mnie to , że się boi odpowiedzialności.Rozmawialiśmy o wspólnym mieszkaniu za jakiś czas a on nie wie.Mieszka teraz sam w wynajętym jestem tam często i jest ok.Najgorsze jest to jak jest problem to zawija 4 litery i do rodzinnego domu do mamusi.On nie będzie wybierał między mną a rodziną ( jest tam każdy weekend) mam dość że nie możemy spędzić razem jednej soboty on jest u mamusi mogę jechać z nim ,ale bez przesady a mamusia zrobiłaby to tak.Rozumiem potrzeby przebywania z rodziną , ale on ma 27 lat...Tak nie ma swojego zdania często poddaje się towarzystwu jak już się wpedzi to ciężko wyjść... Nie chce mu rozkazywac.Nie raz mówi o stabilności a tu takie coś.

Gość gość
Jak mamusia mu powie żeby Ciebie zostawił to tak zrobi....

Gość gość
Nawet mi powiedział że mu mnie odradzała.A ja jej zakupy woziłam jak potrzebowała...

Gość gość
Mamisynek bez własnego zdania, chlopaczek bez jaj...umeczysz się tylko będąc z nim.