Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do wszystkich

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś zna kogoś kto jest mądry i inteligentny (mądry = wykształcony bardziej niż gimnazjum we wsi, inteligentny = IQ powyżej poziomu szympansa) i nadal popiera PiS??

Gość gość
Bo wydaje mi się, że nie ma takich ludzi.

Gość gość
Tak znam wielu takich, a ten twój wpis - (mądry = wykształcony bardziej niż gimnazjum we wsi, inteligentny = IQ powyżej poziomu szympansa) = zerowe IQ a teraz domyśl się czemu albo idź zapytaj Halci z warzywniaka

Gość gość
Ja nie znam takich.

Gość gość
Każdy kto jest w stanie zrozumieć jak działa cokolwiek, na przykład państwo, widzi, że PiS to demoluje, wpycha nas w łapy Putina i tworzy bezprawną dyktaturę. Ciemny durny lud popiera i się cieszy.

Gość gość
Pisowskie trolle finansowane przez ruskich zaraz tu zaleją temat obelgami, gwarantowane to jest...

Gość Ja_Dyzio
mam bardzo wiele do opowiedzenia na temat działalności P0srańców i jestem totalnie wściekły na P0SRAŃCÓW , tak myślę, że miliony normalnych i prawdziwych Polaków jest totalnie wściekłych na P0srańców i mają żal do P0srańców, że P0SRAŃCE naszą Polskę sprzedali za grosze a Tuska oraz Bieńkowską to spalą i ich nieruchomości i ruchomości , z przyjemnością będą się przyglądać prawdziwi Polacy i patrioci Polski , jak się pali dom Tuska i Bieńkowskiej , Baniaka, Nowaka , Sikorskiego i innych ludzi , którzy są wrogami Polski !

Gość gość
Putinem to wy się nie przejmujcie.Raczej możecie się zacząć martwić Chińczykami bo jak ruszą do boju to popiół zostanie.Armia zawodowa liczy 120000 żolnierzy + 200000 rezerwy.Dodajmy wszystkie rakiety które zostaną odpalone w tym te z głowicami jądrowymi Dong -Feng 31.

Gość gość
Dyzio: płacą ci w rublach czy w euro za te brednie i bluzgi?

Nie znam nikogo. PISowcy których znam to albo prymitywni siepacze, albo ludzie którzy wiedzy nie mają, choć wydaje im się, że mają

Gość Ja_Dyzio
póki co w Polsce należy załatwić sprawy aby złodzieja ukarać za kradzież majątku narodowego i rozliczyć a skoro był i rządził w majestacie prawa i okazał się złodziejem to nawet Sędzia Sądu Najwyższego powinien trafić do więzienia za kradzież wiertarki lub dezodorantu w sklepie i nie może tak być, że Sędzia jest bezkarny a skazuje biedną kobietę na dwa lata więzienia za kradzież bułki z powodu głodu !

Gość gość
To dość smutne jest że mamy w narodzie taką bandę prostych prymitywów którym wystarczy zapłacić 500+ bez pomyślunku skąd jest ta kasa, potem poopowiadać w TVPiS jak to wszystko wokół jest dobrze, a oni to łykną i będą szczęśliwi...

Gość Ja_Dyzio
podobno jest PROGRAM PiS aby Polakom zwrócić ukradzione przez P0srańców kwotę 150 miliardów PLN z OFE , czyli ukradzione składki na emerytury przez P0srańców , wspaniały pomysł !

Gość gość
Dyzio: widziałem kiedyś w jakimś zoo taką małpę, którą pracownicy szkolili, żeby udawała inteligentną. Miałeś etat w tym zoo jako ta małpa?

Gość gość
Dyzio: bo jakbyś sprawdził o co chodziło z tym OFE, to byś wiedział, że nie znikła ani złotówka. Ale to wymaga czytania ze zrozumieniem oraz podstawowej wiedzy na etapie wczesnego gimnazjum...

Tak, to jest smutne. Ludzie dali się kupić za kawałek kiełbasy zwany 500+. Osobiście od tego czasu staram się jak najbardziej unikać podatków, w Polsce przynajmniej. Nie widzę powodu abym miał dotować cudze dzieci

Gość Ja_Dyzio
już wkrótce się dowiemy, jaka 'mniejszość' rządziła Polską przez ostatnie 10 lat i jaki CEL miała ta 'mniejszość aby POLSKĘ zniszczyć ekonomicznie a to widać gołym okiem, mniejszość chciała zniszczyć Polskę ekonomicznie a na czele zniszczenia Polski był Donald Tusk i jego BANDA , jakiej Polski chcieli po zniszczeniu Polski ? sami do tej pory nie wiedzą , planu z Brukseli nie było na temat zniszczenia Polski ale prawdopodobnie zależało Brukseli aby każdy mógł kupić kawałek Polski , Mazury sprzedać Niemcom a Warmia do Austrii , Lubelskie do Ukrainy dołączyć za miliony USD a gdyby P0srańce już wszystko sprzedali to co dalej ?

Gość gość
dyzio to forumowy debil - z nim nie dyskutujemy, okej?

Zniszczyć ekonomicznie? jakie dane makroekonomiczne to zniszczenie pokazują? Bo korzystam z literatury naukowe, i jakoś tego nie widzę

Gość Ja_Dyzio
no dobra cwaniaki i ekonomiści , kto mnie odpowie na pytanie , jaki był CEL Tuska i Bieńkowskiej aby z dobrze prosperującej firmy , Firmy - Ideał , firmy znoszącej przysłowiowe ZŁOTE JAJKA , która przynosi zyski każdego dnia wyrzucić na bruk prawie 1000 pracowników - świetnych fachowców na bruk i zapożyczyć się w bankach komercyjnych na wiele procent aby ponad 300 milionów PLN pobrać z banków komercyjnych jako pożyczki tylko w tym celu aby wypłacić pracownikom tej FIRMY odprawy i wyrzucić pracowników na bruk , czy tak postępuje dobry ekonomista ? wyrzucając ludzi na bruk firmy już nie ma albo FIRMA musi zostać sprzedana za grosze ! jeżeli FIRMA wytrzymała ten KRYZYS to teraz znowu musi zatrudniać fachowców do pracy i nowi pracownicy muszą zarobić aby oddać do banków te 300 milionów PLN , każdy przedszkolak to rozumie, rząd Tuska tego nie rozumiał, Elżbieta Bieńkowska nadal jest w Brukseli , POLSCY WROGOWIE nadal są w Polsce ale zaczyna 'bydła' ubywać !