Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana kształtu piersi, jak to możliwe?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zaobserwowalam dziwne zjawisko. Od zawsze mam okrągłe piersi. Od jakiegoś czasu odchudzam się i jednocześnie walczę o ich maksymalną jędrność. Piję zioła z fitoestrogenami i wcieram olejek ujędrniający. Niedawno zauważyłam, że moje piersi zmieniły kształt, stały się faktycznie jakby bardziej wypełnione, ale przede wszystkim...stozkowate. nie wiem jak to lepiej określić, po prostu bardziej trójkątne niż okrągłe. Bardzo mi się to podoba ale nie wiem jak to możliwe. Czy to efekt ziół (ale chyba wtedy przed okresem byłby podobny efekt, a nie było), olejku chyba nie. A może odchudzania? Ktoś mnie oświeci?

Gość gość
te ziolka to mit, kazdy lekarz ci to powie.

Gość gość
Wydaje mi się że widzę efekty. Kiedyś brałam tabletki na ujędrnienie i co do ich skuteczności jestem pewna ale już ich nie produkują więc piję zioła które były w ich składzie, sprawdzę jeszcze kilka tyg czy efekty będą wyrazniejsze. A gdyby zioła były mitem to nie byłoby ich we wszystkich produktach na menopauze :)

Gość gość
nie lepiej ruszyc doopsko na silownie i jedrnosc automatycznie zostanie a nie trucie sie placebo?

Jak chcecie się zrelaksować to koniecznie jedźcie do http://kopieniec.pl W zeszłym roku pojechaliśmy z rodziną i przyjaciółmi i nikt się nie zawiódł.

Gość gość
Nie każdy ma siłownię tam gdzie mieszka :/

Gość gość
I zioła raczej nie trują :/

Gość gość
gość dziś Nieeee... skąd. Taki Sokrates na pewno by się z tobą zgodził.

Gość gość
Nie o tym jest temat

Gość gość
o matko, też mi dylemat - zmieniła się lekko ilość tkanki gruczołowej do tłuszczowej, to i kształt się zmienił