Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaproszenie na slub

Polecane posty

Gość gość

Mam problem A mianowicie siostra mojego męża bierze ślub za 4 dni. Skromny bo robi w domu Ale zaprasza rodziców rodzeństwo i dziadków i 3 znajomych. Wszyscy dostali zaproszenia a my z mężem nie... tydzień temu dzwonili ze mamy przyjechać na poltra. Pojechaliśmy no i tyle. Zero zaproszenia na ślub ani nawet sie nie odezwała... I co teraz?? Z racji takiej ze to siostra mojego męża to uznałam ze do kościoła pójdziemy ale co dalej?? Dac im sama pamiątkę czy z pieniędzmi normalnie czy jak?? Normalnie nie wiem co robić żeby nie obgadali po reszcie rodziny ze wszyscy byli a my nie na tym weselu

Gość gość
a może zaproszą Was jeszcze na noc poślubną

Gość gość
Przedstaw sytuacje innym bliskim zaproszonym osobom, np rodzicom. Niech sie dyskretnie zorientuja czy mlodzi chca was na slubie i dadza znac. Bo moze po prostu nie wyslali zaproszenia przez roztargnienie albo uznali ze wasza obecnosc jest tak naturalna ze nie musza. Prawdopodobnie tak bylo, bo skoro macie dobre relacje to nie wydaje mi sie mozliwe zeby nie zaprosili siostry na wesele, jakkolwiek male by nie bylo.