Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem biseksualna?

Polecane posty

Gość gość

Więc poznałam pewną dziewczynę przez internet. Na początku pisałyśmy do siebie normalnie, a w pewnym momencie to wszystko wymknęło się spod kontroli. Zaczęłyśmy nawzajem pisać "kochanie" "słońce" "myszko" słoneczko" lub np. ona nazywała mnie uroczą, śliczną i pisałam jej to samo. Myślałam, że to tylko na chwilę, zaraz mi przejdzie, a tu niespodzianka! Znamy się już 1.5 roku, mieliśmy kłótnię, w której żadna z nas nie chciała się odezwać. Przez ten czas, nie rozmawialiśmy ze sobą, a mi jej brakowało i to bardzo. W pewnym momencie napisałam jej, co czułam przez ten czas kiedy nie pisaliśmy, a ona odezwała się i... znów rozmawialiśmy, a ja poczułam to samo co wcześniej. Czy ja mogłam się w niej zakochać? może to tylko zauroczenie? oczywiście, podobają mi się mężczyźni itp. ale czasami spojrzę na jakąś dziewczynę trochę dłużej, niż powinnam. Powiedziała kiedyś, że jest bi, więc... naprawdę potrzebuję pomocy:(

Gość gość
"mielismy klotnie"? mieliscie? to to jest transgnder?

Nie widziałyście się na żywo? Przez internet trudno się zakochać, to jeszcze nic nie znaczy.

Gość gość
Telefon zmienia mi wyrazy;))

Gość gość
może jesteś, spotkaj się z nią, zobaczysz czy coś zaskoczy