Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miesiaczka w pracy

Polecane posty

Gość gość

Dzis doatalam niespodziewanie miesiaczki w pracy. Nosimy biale spodnie. Gdy poszlam do toalety musialo mi nakapac na nogawke w spodniach. Nic nie wiedzialan zorientowalam sie pod koniec pracy przy przebieraniu. Pracowalam z facetami i czesto mialam wrazenie ze caly czas sie patrza. Nie wiem co teraz zrobic? Jak mam znowu tam sie pokazać?

Gość KsioncChrabonszcz
Ubieraj czerwone spodnie to nie będzie tak widać. Tylko uważaj przy robieniu kupy, bo brąz na czerwieni też ładnie kontrastuje.

Gość gość
A jak mogłabyś się zachować? Normalnie. Po co to roztrząsać. Przecież nie będziesz tłumaczyć. Zapomnij i już, każdy zaraz zapomni.

Gość gość
07:56, ubierać to można choinkę, analfabeto.

Gość gość
Tylko mam miesiaczke i znowu musze ubrac biale spodnie. I boję sie ze znowu cos takiego będzie. Wstydze sie tam isc po czyms takim zwlaszcza ze tam byli faceci

Gość gość
gość dziś Przecież gnido autorka napisała wyraźnie, że ubrała.

Gość gość
No, ja też mam zawsze podobny problem, niestety krwawię zawsze dość obficie i muszę używać raczej dość dużych podpasek co przez spodnie bardzo widać np. kiedy się nachylamno i na dodatek często mi przemoknie.

Gość gość
To ty nie wiesz kiedy okres dostajesz, że cię zaskoczył? Przecież można wziąć spodnie na przebranie jak się tak boisz. A poza tym tampony lepiej wchłaniają jak podpaski i nie ma obaw przed przeciekiem.