Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja prZyszla teściowa i szwagierka rujnują mój związek

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich otóż juz od dłuższego czasu sobie nie radzę jestem w ciąży juz przed rozwiaAniem mieszkam z narzeczonym w domu ,który jest przelisany na niego ale w tym domu mieszkają rownież jego rodzice i dzieci jego siostry . My mamy 1pokoik w tym domu jest 1 wspólna kuchnia i łazienka jakby tego było mało codziennie od rana do wieczora przesiaduje w nim druga siostra narzeczonego ,ktora niepracuje wraz z dziećmi i mężem jest dZien w dzień w tym domu . Jest bałagan , charnider ja potrzebuje spokoju i stad kłótnie z moim bo on twierdzi ze jemu to nieprzeszkadza !!

Gość gość
Może u twoich rodziców będzie ci lepiej?

Gość gość
Wiem ze było by mi lepiej . Ale Zrobię dokładnie to czego chciałaby jego siostra i matka . On był wychowany pod butem tyle lat pod rządami siostry i matki to one go prowadziły do tej pory teraz niemoge znieść faktu ze ja sie pojawiłam w jego życiu . Bo one chcialy zeby został Starym kawalerem

Gość gość
i nadal jest kawalerem z kulą u nogi w postaci twojej osoby...biedny on.

Gość gość
Kula u nogi to jego matka i siostra ! Które są dyrygować jego życiem nadal wpieprzaja. Sie w jego relacje . A ty skoro niezapoznalas sie z tematem niepisz ty H bzdur

Gość gość
Tak jest jeszce kawalerem masz racje ale niedługo planuje my ślub one jeszcze niewiedza . tylko zeby te wydry niewychodzili w nasza prywatność było by ok

Gość gość
No niestety. Jeśli nie masz kasy na mieszkanie, to jesteś skazana na mieszkanie z rodziną chłopaka i tak będzie wyglądać twoje przyszłe życie.

Gość gość
To, że dom jest przepisany jak widać nie gwarantuje spokoju ani teraz ani później, bo siostry mogą się upomnieć zachowku i będzie musiał spłacić. Siedzenie w jednym pokoju we trójkę to ciasnota, wspólna kuchnia i łazienka nie wróży dobrze. Ja na Twoim miejscu nie wprowadzalabym się w takie warunki, tym bardziej jako dziewczyna, dla nich jesteś obca. Skoro są takie warunki i kiepskie relacje to chyba lepiej będzie się wyprowadzić, albo do rodziców albo "na swoje", zależy jaką masz sytuacje.

Gość gość
Ja błagam, dajcie szczebrzota. Zaraz się kuli pozbędziemy.

Gość ABCabcdfgsf
Komedia, jak nie macie gdzie mieszkać, to dlaczego zachodziłaś w ciążę? Tyle jest metod antykoncepcji. Facet, który używa argumentu "ze jemu nie przeszkadza" to nie jest partner do życia. to raz. dwa. zmuś go do przeprowadzki. ciąża to ma być czas spokoju, a nie użerania się z jego rodziną. Kolejna sprawa, "przepisany dom" nic nie oznacza. wyrzucisz ich z własnego domu?

Gość gość
Straszne błędy popełniasz w pisowni, nie da się tego czytać... NIE z czasownikami piszemy oddzielnie. Czasownik odpowiada na pytania: - co robi? - co się z nim dzieje? - w jakim stanie się znajduje?. Wiem, że są wakacje i dzieci się nudzą ale zamiast wymyślać prowo może pograj w piłkę:-)

Gość gość
Jakby tego było mało nastawiają go wrogo w stosunku do mnie gdy mam chwile jeżdzę do mojej mamy nawet to im przeszkadza ,pojadę na zakupy za długo nie wracam juz patrzą na mnie źle a ja staram się jak mogę nawet jak sie do mnie nie odzywają to ja 1 zaczynam rozmawiac

Gość gość
Moze nie pasujesz do ich rodziny? skoro nikt cie tam nie toleruje to jakiś powód musi być

Gość gość
Odpowiem teraz osobie , ktora pisze o antykoncepcji i dlaczego zdecydowaliśmy sie na dziecko . Otóż to jest nasze największe szczęście i chcieliśmy i pragnęliśmy te dziecko z całych sił wiec nie mówcie mi o antykoncepcji nie jestem nAstolatką tylko dorosłą kobietą po 30

Gość gość
I to nie jest tak ze jemu to nieprzeszkadza on poprostu się przyzwyczaił do tej sytuacji A po drugie nie chce kłócić sie z rodziną .

Gość gość
Tak bo jestem tam przeszkodą

Gość gość
Bo najlepiej jakby był sam niemial nikogo i pracował na swoje siostry !!! Tego by chcieli bo to robił do tej pory pracował na utrzymanie wszystkich !!!

Gość gość
19:04 No to na c***ja tam sie pchasz ? :D

Gość gość
Tak wam bedą psuć i jemu złe mowic na twój temat , ze w końcu w to uwierzy. jak sie cos komus ciagle mowi to w końcu ta osoba myśli tak samo

Gość gość
widocznie maja powody

Gość gość
Co Ty możesz wiedzieć skoro nie znasz mnie niepisz ok

Gość gość
Po drugie bardO Sie kochamy i wiem, ze nasza miłość prEzwyciezy nad tymi srokami

Gość gość
Jakby mi tesciowa cos dogadala to bym jej odpowiedziała i sie drugi raz tam nie pokazała a wy lubicie być szmacone a żale na Kafe to tylko taka wymówka :D

Gość gość
W szczególności jedna siostra to nierób i legat w życiu nie pracowała a tylko sie mądrzyć potrafi to tez jest denerwujące i nakazywać innym chce zeby pracowali

Gość gość
20:17 Nie wp*****laj sie do niej to ona nie bedzie do ciebie nic miała.

Gość gość
20.20 mądra rada:)

Gość gość
Ludzie weźcie wogule nie czytacie co jest napisane naprawdę n tym forum można spotkać mądre wypowiedzi Jak i te ostanie napisane przez prostaków waszego pokroju

Gość gość
sama jestes prostak i wsiura nie masz nic ciekawego ani mądrego do powiedzenia to sie nie wychylaj

Gość gość
Co to za powiedzenia wsiura Hahah ale ti zlowMi tylko udowodniłaz swój pokroj prostaka

Gość gość
Weźcie wogule sie nie wychylajcie z wypowiedziami bo jak by mi zależało na twoich wypowiedziach zapytal un pierwszego lepszego żula spod monopolowego