Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam juz dosyc tego debila Hosta na tym forum!

Polecane posty

Gość Host
@gość wczoraj Tak się jakoś składa że na forum pisze z głowy,nie robie wklejek. Z książek? Nie mam nastroju na czytanie,nawet gazet nie czytam. Książki były kiedyś,gdy nie byłem samotny to i nastrój do czytania był jakiś . Gdybyś ty czytała książki,to byś tu nie siedziała i nie zakładała takich tematów.Wiesz ile książek musieli przeczytać studenci z dyplomami ,np nauczyciele i osoby nabywające kompetencje?Im to powiedz że życie to nie teoria. @gość wczoraj czy ja się przejmuje? mam sie czym przejmować,to tutaj to nic. Niedziela jakoś przeszła,odwiedziłem jedno miejsce,na 3 godziny zapomniałem o pustce,wieczór przy telewizji,sen,teraz nowy dzień,może będzie lepszy niż ostatnie 2 miesiące,przemyślałem parę spraw,pora wziąć się w garść,zapracować na coś,bo za darmo to nic nie ma,ani kasy ani przyjemności,ani przyjaźni,nic za darmo.Chociaż przez moment uległem fałszywej iluzji i skończyłem 2 miesięczną depresją

Gość gość
Gdybyś ty czytała książki,to byś tu nie siedziała i nie zakładała takich tematów.Wiesz ile książek musieli przeczytać studenci z dyplomami ,np nauczyciele i osoby nabywające kompetencje?Im to powiedz że życie to nie teoria. x no i to jest wlasnie problem polskich uczelni i w ogole edukacji , tony przeczytanych ksiazek i zero umiejetnosci , marne dyplomy i rzesze bezrobotnych sfrustrowanych mlodych ludzi po studiach ale oni w przeciwienstwie do ciebie musieli zdawc egzaminy , zaliczac , byli sprawdzani ze swojej wiedzy i musieli napisac prace , oceniali ich wybitni profesorowie a ty Host zwyczajnie sobie ksiazki przeczytales , kazdy moze przeczytac np ksiazke Kobiety sa z Wenus a faceci z Marsa ale to ciebie idioto nie czyni psychologiem seksuologiem

Gość gość
Depresja to cizka choroba , nie mozna jej ot tak skonczyc i nie przechodzi jak katar sienny wiec nie p*****l ze depresje miales

Gość Host
gość dziś Dlatego nie poszedłem na studia które nic mi nie dawały,a nie dostałem się tam gdzie chciałem od początku.I jakoś żyje. myślisz że gdy pójdę na dowolne stanowisko,to nie bedę zdawał egzaminu? To chyba żyjesz w oderwaniu od rzeczywistości. Im większe miasto tym więcej miejsc zatrudnienia,tym trudniejsze warunki zatrudnienia. No widzisz,ty też nie przeczytałaś ,czyli jesteśmy równi. Nie uważam się za fachowca i nigdy nie uważałem,ale gdy dostanę stanowisko,to zacznę być sprawdzany z kompetencji juz nie na tym a na profesjonalnym forum,przez fachowców.Tu jestem tylko na chwilę. gość dziś Są też stany przejściowe,to szeroki temat,poczytaj sobie. Strata może wywołać szok,coś mamy ,nawet przez chwile,o czym marzyliśmy,mieliśmy nadzieje i nagle koniec,nie ma. Z tego nie jest trudno się podnieść. Ludzie różnie reagują. Ja akurat tak jak tu. Z każdej sytuacji płyną wnioski. Ktoś twierdzi że nic nie miałem ,nic nie straciłem,ale to nie prawda,tylko źle oceniłem sytuacje. Ja od dwóch miesięcy nadal nic nie mam,nadal jestem sam jak palec,nadal nie mam gdzie wyjść i z kim pogadać,codzień wstaję z nową nadzieją,ale za chwilę są czarne myśli,że nic się nie uda,że nic nie zyskam,że nic nowego nie będzie,że i tak nikt mnie nie potrzebuje i nie jestem nikomu potrzebny. A rzeczywistość przecież można kreować ,wystarczy uwierzyć i mieć silną wolę

Gość gość
Żeby pracować na jakimś stanowisku to najczęściej trzeba mieć dokument potwierdzający kompetencje. A nie - bo ja dużo czytałem na ten temat. Chcesz mieć ludzi wokół siebie, przyjaciół? A co im możesz dać? Swoje przemądrzałe wywody, histerie, poczucie wyższości? Bo na razie niczego innego od Ciebie nie można usłyszeć. Jesteś mocno zaburzony, człowieku, idź na psychoterapię.

Gość gość
myślisz że gdy pójdę na dowolne stanowisko,to nie bedę zdawał egzaminu? To chyba żyjesz w oderwaniu od rzeczywistości. Im większe miasto tym więcej miejsc zatrudnienia,tym trudniejsze warunki zatrudnienia. No widzisz,ty też nie przeczytałaś ,czyli jesteśmy równi. Nie uważam się za fachowca i nigdy nie uważałem,ale gdy dostanę stanowisko,to zacznę być sprawdzany z kompetencji juz nie na tym a na profesjonalnym forum,przez fachowców. x o kurfa wiekszych p*****l i bzdetow dawno nie czytalam :) :) az oplulam monitor ze smiechu widac chlopie zes ty nigdy nie byl na rozmowie kwalifikacyjnej , masz zerowe pojecie o procesie rekrutacyjnym /ale w sumie co sie dziwic

Gość Host
@gość dziś wiesz co ci powiem; wypier...laj stąd i idź frustratko skończona wyładowywać swoje opinie na swojej rodzinie na swoich znajomych.Nic o mnie nie wiesz,zero informacji,te twoje oceny możesz se wsadzić w tyłek. I co tu się dziwić że nie lubię kobiet,a za co ja mam je lubić?O czym gadać? Pier..lisz o dokumentach ,o g..nach,kogo obchodzą twoje dokumenty,gdzie ty żyjesz frustratko zas..na? Wiesz gdzie ja mam dokumnety?W d.pie,tak samo jak i ciebie i twoje oceny z góry To ty jesteś popie..loną biurwą ,ograniczoną zesztywniałą co widzi tylko wycinek i nic więcej,pewnie pracujesz w korporacji i ci mózg dawno zesztywniał. Ty mnie oceniasz? Ty żeś słowa ze mną nie zamieniła,na oczy mnie nie widziałaś,ty nie wiesz co mogę dać,bo musiałabyś najpierw zapytać tych ludzi co mnie znają 10 lat i wiedzą o mnie wszystko. A ty wiesz g..no po prostu zero,tobie się coś pier..li w głowie od tego forum ,rzeczywistości już nie widzisz,bo forum w tym swoim zafajdanym smartfonie masz 24h/24 i to całe twoje nędzne życie tak wygląda. Współczuje twoim dzieciom,że mają taką niedorobioną matkę ,chyba że dzieci nie masz #gość dziś nie wiem czy to ta sama co 13:15 ,podobny ton,kolejna frustratka. No to ci powiem niedouczona ,że dokument to se możesz dziś w d...pe wsadzić,bo pracodawca najpierw sprawdza rzeczywiste kwalifikacje. Dokumenty to se mozna kupić w internecie za 3000 zł ,albo za 10 tys ,jaki komu pasuje i tak niektórzy se robią,żeby był papier. Ty żyjesz chyba w innym kraju,a tu jest Polska,tu się kombinuje od zawsze i dokumentów jest w h.. wszędzie ,a umiejętności nie płyną żadne z tego że ktoś ma taki czy inny. Obudź się,pewnie masz ze 20 lat i żyjesz w swoim idealnym świecie.Szkoda gadać...

Gość gość
o matko Jezusowa !! Host wpadl w histerie :) :) :)

Gość gość
Host ma w d***e dokumenty i dlatego rynek pracy ma w d***e Hosta ;) siedzi wiec taki bezrobotny frustrat , buja sie tylko po wolontariatach i dziwnych stowarzyszeniach i p******i trzy po trzy na forum dla kobiet , ktorych rzekomo nienawidzi :) ma rownierz swoich wymyslonych ludzi ktorzy go znaja i doceniaja tylko jakos caly czas placze ze jest samotny :)

Gość gośćdzikaafryka
za dużo mu powiedziałyście jędzowate babole :-) ja czasem staję w twojej obronie hostku ale to walka z wiatrakami ,oboje wiemy ze one chętnie by rozszarpały kogoś rozpoznawalnego kto mówi sporo o sobie,są toksyczne :-) lubia pozerować,mówie ci lej na nie ,ja ich też nie lubię z małymi wyjątkami :-)

Gość gośćdzikaafryka
na pocieszenie powiem że mądra i silna osoba nigdy nie atakuje kogoś kto wydaje się słabszy frustratki :-)

Gość gośćdzikaafryka
a już na pewno nie szczęśliwe,one są nieszczęśliwe bez seksu lub wykorzystane , zgorzkniałe bez idealnego faceta ,prawdopodobnie brzydkie i pryszczate co przykrywają tonami tapet ,jak to łatwo pojeździć po innych :-) fajnie mieć ofiarę netową cooooo?

Gość gośćdzikaafryka
zawsze na fejsie jak widze jednostkę dokuczającą innym i spojrzę na zdjęcie to bazyliszek:-)

Gość gość
Taa.. Najlepiej go głaskać po głowie, żeby siedział dalej w swoim świecie i zmarnował życie do reszty. Gość potrzebuje porządnego kopa i kontaktu z rzeczywistością, a nie klakierów, którzy będą go utwierdzać w przekonaniu, że w każdej chwili może dostać pracę na dowolnym stanowisku, a przeczytane książki liczą się na rynku pracy bardziej niż dyplom.. Nabijanie się z niego jest słabe, ale utwierdzanie w tych urojeniach też mu nie służy.

Gość gość
Host znowu pisze z 3 osoby. Wstawił spacje, ale w niewladciwym miejscu- przed przecinkiem :)

Gość gośćdzikaafryka
jakbyś była dobrym doradcą z dobrą intuicją i motywami to byś wiedziała jak się rozmawia ,to tutaj to żer :-) i popisy ego ,nawet twojego

Gość gość
Host sie teraz dzikaafryka nazywa:) tylko ten 'doradca ' go zdemaskowal

Gość gość
gość dziś You make my day :)

Gość gośćdzikaafryka
chciałybyście :-) hostek ma wyłącznośc na słowo doradca:-)

Gość gośćdzikaafryka
wasze zdolności jasnowidzenia są nijakie :/

Gość gośćdzikaafryka
poza tym nie wiem czy nie zauważyłyście ale on tutaj rzadko się uśmiecha

Gość gość
My mamy swietny seks a Host o seksie tylko ksiazki czyta :) Host jest z******ty , mysli ze jakby przeczytal wszystkie ksiazki kucharskie i kupil dyplom to moglby sie zatrudnic u Modesta-Amaro a jak by przeczytal duzo kryminalow to moglby pracowac w Policji :)

Gość gośćdzikaafryka
ale ty naprawdę widzisz seksy tych wszystkich panienek tutaj :-) ? czy ewentualnie mówisz za siebie ? host wszystko podał jak na tacy więc nie ma o czym mówić,z moich obserwacji wynika że kobiety bez seksu robią się o wiele bardziej agresywne niż faceci

Gość gośćdzikaafryka
poza tym te siksy które tu się udzielają są raczej w fazie miłości uczuć i ich braku a mniej seksualnych tęsknot ,co wywołuje podobną frustrację mimo wszystko

Gość gość
A ty Host naprawde widzisz ze one sa wszystkie nieszczesliwe, bez seksu albo wykorzystane ? :) na tacy to podales ale jedynie swoja glupote i swoje schizy i histerie

Gość gość
myślisz że gdy pójdę na dowolne stanowisko,to nie bedę zdawał egzaminu? To chyba żyjesz w oderwaniu od rzeczywisto X Mysle ze nawet cie na rozmowe kwalifikacyjna bez udokumentowanych uprawnien oraz stazu na podobnym stanowisku , nie zaprosza Czas na zdawanie egzaminow jest w szkole glabie

Gość gośćdzikaafryka
ja widzę bo szczęśliwi nie gnębią innych więc jakiś brak jest ,to są podstawy psychologii

Gość gośćdzikaafryka
i największą twoja schizą jest przekonanie że jestem facetem

Gość gośćdzikaafryka
wynalazłaś jego cytat tylko po to by go nazwac głąbem ,jakie zaangażowanie ,no no,jakie emocje

Gość gość
Wynajduje takie perelki zeby pokazac mu ze jest glabem , moze sie ocknie ze swojej bajki i wreszcie przestanie tutaj dawac porady z d**y wziete na temat wychowywania dzieci i zwiazkow damsko meskich