Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dosyc latwo jest wejsc w zwiazek czy malzenstwo tylko

Polecane posty

Gość gość

ze zeby byc naprawde zadowolona i miec kogos kogo sie pragnie i akceptuje i cieszy na 100% to jest o wiele trudniejsze zadanie. Teraz jak patrze na zycie to wiekszosc kolezanek jest w zwiazkach z facetami nie spelniajacych ich wymagan nawet w kilku % dlatego ja selekcjonuje spotykam sie z facetami i poznaje ich coraz wiecej. Kilka lat temu bylo mi smutno ze nie jestem w zwiazku. Ale teraz jak widze ze wyszlo to na dobre o ominelo mnie wiele zlego. Teraz wiem czego chce i jaki typ faceta mnie interesuje. Teraz majac te prawie 29 lat widze jak wybierac mezczyzn i nie mam przykrych doswiadczen z nieudanych zwiazkow. Dziewczyny badzcie bardziej wymagajce, nie wchodzcie w zwiazek z kims z powodow opinii innych i strachu przed samotnoscia

Gość gość
Pieprzysz głupoty i tyle. Większość moich znajomych ma facetów odpowiadających im w 80-90 % . I to jest chyba max. Ja byłam głupia bo szukałam ideału a takich nie ma.

Gość gość
ja tak robilam i obudzilam sie sama w wieku 31 lat

Gość gość
2. zmieniać i poprawiać. x nie da sie kogos zmienic :(

Gość gość
Jakbym chciała stworzyć związek z osobą z którą się dogaduje i która mi pasuje w 100 %, byłby to związek jednoosobowy. :)

Gość gość
10:33 to i tak jestes w komfortowej sytuacji, bo ja czasem sama nie wiem, o co mi chodzi ;)

Gość gość
goopia

Gość gość
nie wiem

Gość gość
ja mam tak jak ty 29 i wiem ze takei myslenie rokuje staropanienstwem

Gość gość
Pytanie za 100 punktów. Autorko jesteś w związku? Ilu miałaś facetów do tej pory. Bo skoro selekcjonujesz to powinnaś już znaleźć tego jednego jedynego ?

Gość gość
Autorka ma rację, a tutaj już pytania, w ilu związkach była, ilu miała w sobie itp. Większość małżeństw i tak nie jest dobranych, i lepiej nie mieć nikogo nawet, i później zobaczyć jaka jest rzeczywistość dookoła i to docenić co się ma.

Gość gość
Autorka: Nie mialam jeszcze nikogo na stale, nie poszlam jeszcze z nikim do lozka. Teraz ostatnio mam srednio gdzies 2 spotkania z nowymi facetami na miesiac i ogolnie do tej pory spotkalam sporo mezczyzn dzieki temu widze jak ma sie sytuacja mam na mysli ze zwiazanie sie od razu z jednym "jedynym" jest zlym pomyslem. Potrzeba byc cierpliwym jak poznasz wielu ludzi zobaczysz ze ci sa tacy ci sa tacy to daje moc wyboru, ale aby dojsc do tego wniosku trzeba spotkac bardzo wielu facetow i wetdy mozna zobaczyc jak rzecz wyglada w praktyce. Teraz umawiam sie jednoczesnie z 2ma mezczyznami nie sa to relacje zobowiazujace z jednym bylam na 5 randkach a z drugim na razie na 2.

Gość gość
temmmpppa cyyypppa z ciebie to kiedy bedziesz cieszyc sie seksem jak nei teraz nie glos jakich debilizmow

Gość gość
lepiej byc samym i wolnym przez cale zycie niz cierpiec z takimi odpalami jak bemozgki alkoholik albo fochajaca sie co chwile materialistyczna d****a

Gość gość
No tak moja szwagierka ma podobnie. Z tym ze ma 39 lat, zapewne dziewica i w ciągu 12 lat jak jestem z jej nieidealnym pod każdym względem bracie Miała w tym czasie 2 facetów po niespełna 2 miesiące. Takze ten. Gadać to sobie możecie a życie samo weryfikuje.

Gość gość
teraz seks jest najwazniejszy