Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malwinkagierczak

Sklep z butami MULTU.pl LETNIA WYPRZEDAŻ! ;)

Polecane posty

Z czystym sumieniem mogę polecić nowo powstały sklep internetowy www.multu.pl , ekspresowa dostawa , fajne cenki ; ) a teraz jeszcze trwa letnia wyprzedaż na cały asortyment -70% Ostatnio sama robiłam tam zakupy i jestem bardzo zadowolona ;)

Gość gość
Dzięki za info może i coś zamowię. Butów nigdy za wiele.

Gość Agat_T
Jak dla mnie, to wiele ciekawych propozycji znajduje się tutaj https://www.apia.com/pl_pl/damskie-buty-c.html . Stawiam zawsze na jakość. Jak już zakupię buty, to chcę w nich chodzić jak najdłużej. Ekskluzywne obuwie damskie zazwyczaj sporo kosztuje, ale nie są to pieniądze wyrzucone w błoto.

Gość kejti melua
Akurat jeśli szukacie wyprzedaży świątecznej to na schaffashoes jest dużo okazji :D do -70 % na różne marki, właśnie zamówiłam co nieco

Gość gość
Czy ktoś jeszcze kupował cos w multu?

Gość Agniechaa90
hej, ja robiłam zakupy na multu.pl, mają tam baardzo niskie ceny butów, które mi się podobają. Na wiosnę kupiłam dwie pary espadryli z których jestem mega zadowolona, bo buciki super i cena też bardzo fajna! poleca! :)

Gość gość
ja tylko na mulciaczu kupuje

Gość gość
Multu to naprawdę świetny sklep! Zamawiam tam od dłuższego czasu i ani razu się nie zawiodłam. Ceny są naprawdę niskie, a jakość b.dobra. Wysyłka zazwyczaj 2 dni robocze :) Polecam!

Gość gość
Ja kupiłam 2 koszule są naprawdę fajnej jakości, dobrze się noszą i fajnie wyglądają. :) Fajny tani sklep. Polecam :)

Gość Inek

Multu chyba samo dodaje komentarze... Kupiłam dwie pary, jednej w ogóle na założę na stopę (była informacja o standardowej rozmiarówce). Drugie pasują, fajne, ładne. Pocieszyłam się trzy tygodnie i popękały podeszwy.  B]yły z wyprzedaży, więc właściwie nie opłaca mi się zwracać-ale więcej nie kupię.