Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Księżyc

Jestem już prorokiem a teraz musze być czarnoksiężnikiem

Polecane posty

Gość gość
Ej, od dawna masz ten anons matrymonialny w opisie?

Pisałem że prawie od początku:classic_cool:.No i myślę jak stać się czarnoksiężnikiem:classic_cool:. "Przereklamowane smiech.gif najtrudniej być prostym człowiekiem usmiech.gif" Bez przesady-przecież prosto być prostakiem:D.

Gość gość
Teraz tam przeczytałam, dobra to przechodzę do tego tematu i tu zapytam (znowu :P ) a dostałeś jakaś ofertę od tutejszych pań? (tamten link co podałeś wywala jako "błąd 404") co za strata dla potomności :(

Gość gość
Ja to ta pytająca :) i mam ofertę ale nie matrymonialną (póki co) Mogę Ci uszyć kostium, a to juz pierwszy krok, żebyś chociaz wyglądał na czarnoksiężnika.

Gość gość
Ej no co jest, dlaczego mi dalej błąd wyskakuje? 😭 czemu mi to robicie? Jakie dwa losy, pisz szczegółowo: co, gdzie, kiedy, ile czego? :)

gość dziś Ej no co jest, dlaczego mi dalej błąd wyskakuje? beksa.gif czemu mi to robicie? Jakie dwa losy, pisz szczegółowo: co, gdzie, kiedy, ile czego? usmiech.gif " To lepiej wklej odnośnik do okna i w razie czego zlikwiduj odstępy:classic_cool:. A to było w Szczecinie koło Uniwersytetu Szczecińskiego i politechniki Szczecińskiej i kupiłem 2 losy za 5000 i wygrałem razem 20000 po odliczeniu 10000 wydanych:classic_cool:.Szkoda że to było w starych:O.

Gość gość
Admini mi robią na złość, nie tylko z linkami ale i innymi sprawami. Już napisałam skargę na głównej, ciekawe jak zareagują.... czekam na bana :classic_cool: Nie ważnie czy w starych, ale wygrałeś kase! A ja nic i nigdy :(

Gość gość
HURA!!! dałam radę :D od czego ma się inne przeglądarki.

Gość gość
Już odwołuję te HURA :( jednak czasem niewiedza bywa lepsza od rzeczywistości. No i po bajce....

Gość gość
Juz nie ważne ile wygrałeś, czy w starych czy w nowych, ja się nie załapałam do Twojej matematyczno-astrologicznej wyliczanki. Aczkolwiek było blisko.