Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gdybyście poronily to czy zadalybyscie od meza aby wstawal i zawozil was do

Polecane posty

Gość gość

szpitala prywatnego swoim drogim samochodem tak abyscie mogly go bardziej ubrudzic krwia? A potem byscie odebrały mu z zawiści jego najwazniejszą pasję w życiu....Gdyby to bylo nad ranem a maz by pracowal pozno w nocy czy gdybyscie go budzily aby wstawal z lozka plywajace w waszej krwi, nawet nie jego.

Gość gość
TAK. To normalne zachowanie. Zresztą od przyzwoitego faceta nie trzeba by było żadnych żądań, on sam bez pytania zapakowałby małżonkę do samochodu i jak najszybciej zawiózł do szpitala.

Gość gość
Mój by mnie sam wsadził do auta i zawiózł. Nic nie musiałabym wymagać.

Gość gość
Autorko ty serio masz cos z glowa! Wez zostaw ich w spokoju !

Gość gość
Jak ona buduje zdania... Bez ładu i składu.

Gość gość
A jak inaczej dotrzeć do szpitala? Można próbować dzwonić na pogotowie, ale np. mojego męża dyspozytorka o mało śmiechem nie zabiła, bo poronienie nie jest stanem zagrożenia życia, a pogotowie to nie taksówka. Kazała mężowi spakować mnie, pozbierać dokumenty i zawieźć do szpitala. Narodziny i śmierć (także poronienie) zazwyczaj dzieją się w nocy, w tzw. godzinie wilka (ok 2-3). To wynika z fizjologii człowieka - najpierw organizm odpoczywa, nawet zasypia, żeby zebrać siły potrzebne do aktu narodzin lub śmierci. Okresu też większość kobiet dostaje nocą :)

Gość gość
Nie, k... Zadzwonilabym na pogotowie i po ekipe sprzatajaca, zeby maz mogl sie wyspac...

Gość gość
Głupia jesteś, nawet nie wiesz jak mężowie opiekują się żonami. Poroniłam pierwsza ciążę, po tym zdarzeniu jeszcze bardziej zbliżyliśmy się z mężem do siebie.

Gość gość
To już wiemy, czemu te świeczki były drogie - od sekretarki zalatuje smrodem zawiści, dlatego dopiero TAK drogie świeczki zabiły ten odór. Teraz szefa nie ma, ma 3 tygodnie urlopu, ta raszpla non stop siedzi w necie na jego profilu fajsbukowym z forum kafe na zmianę. Zazdrość w niej buzuje. Oczyma duszy już widzę wrześniowy rachunek za zapachowe świeczki.

Gość gość
To poronienie zbliży ich jeszcze bardziej. Bardzo im współczuję.

Gość gość
A poroniła?

Gość gość
Niech sie juz te wakacje skoncza i niech te wszystkie debile do szkoly wroca :O:O:O:O:O:O

Gość gość
Nie, mąż sam by to zaproponował.