Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ignorowana w sypialni

Polecane posty

Gość gość

mój mąż siedzi na kanapie i czyta ksiązki. W ogole nie zwraca na mnie uwagi, mimo że chodze przy nim skapej bieliznie on w ogole nie dostrzega mnie. Czasem zaczynam sie przy nim masturbiwać a on odklada ksiazke gasi swiatlo i idzie spać. raz nawet ujezdzalam jego noge liczac na to , zę weżmi sie za mnie aon nawet nie drgnal. Tyllko jak zwykle ziew, swiatlo, spać. Zastanawiam sie co takiego stalo się że on takj reaguje.. dodam , ze caly czas czyta nietzshego, czy to moze mieć jakis wplyw? Prosze o rade.

Gość gość
ależ oczywiście! porozmawiaj z nim i powiedz, że go zostawisz może zreflektuje...

Gość gość
Zrzuć 60 kg nadwagi ale i tak gwarancji nie ma bo skóra i skojarzenia zostaną :-O

Gość gość
wazę 47 kg jestem naprawde seksowna kobieta nie rozumiem co jest w tym nietshze że on woli jego niz mnie

Gość gość
nie, nie tutaj chodzi o co innego...on ma inną albo jest uczuciowo związany z inną

Gość gość
wiem na swoim przykładzie....jeśli masz kogoś w sercu nie obchodzi cię nic...

Gość gość
moze jest gejem ehh:( porozmawiam z nim a jak nie to zagrożę że wyrzuce wszystkie ksiażki jego, a zrobie to pod jego nieobecność. Może upozoruje włam, powiem, że byli panowie, ki zbrali jego ksiazki, i zobaczymy czy coś się zmieni..

Gość gość
myślicie ze to inna kobieta? przecież on cały czas jest ze mna to niemozliwe by miał inną, zaraz po pracy przyjeżdzą po mnie i jedziemy do domu i tam cały czas mam go na oku. Poza tym to spokojny męzczyzna on cały czas siedzi tylko w tych ksiazkach jakby nic wiecej go nie interesowalo, watpie by miał romans..

Gość gość
Ja też sądzę (na podstawie własnych doświadczeń), że ON MA INNĄ. Jeśli facet pozostaje obojętny na takie rzeczy i dodatkowo czujesz, że oddalił się emocjonalnie od Ciebie- na pewno stoi za tym INNA KOBIETA. Musisz z nim SZCZERZE porozmawiać i zapytać "co się dzieje". Jeśli będzie się "wymigiwał" od problemu (bo faceci tak robią)- zagroź mu, że znajdziesz sobie kochanka a nawet rozwiedziesz się z nim. Jeśli i to nie pomoże- szukaj wsparcia w rodzinie (rodzice, teściowie ostatecznie- rodzeństwo)- może mąż się opamięta. Mogą być też jakieś jego "męskie problemy" do których boi się przyznać ale niestety raczej stawiałabym na to, że ma romans. Życzę powodzenia żono i pozdrawiam :). Odezwij się tu i napisz jak się sprawy mają...

Gość gość
może pali maryche i jest impotentem

Gość gość
Dbam o siebie a tez jestem niezauwazalna. Nie raz placze w lozku gdy sie kładziemy a on w sekunde zasypia. Rozmowa nic nie daje. Powiem Ci jedno albo na kopach go do lekarza, albo rozmowa, kupowanie braveranow i podrzucanie do jedzenia a jak nie to albo akceptacja impotenta badz kochanek. Teksty w stylu porozmawiaj z nim, moze jest zestresowany wsadz w bajki nie znam zadnej bo powiedziala : kochaj sie ze mna czesciej bo mi.malo tak zrobil

Gość gość
hm może zczne interesować się tym co on, może wtedy mnie dostrzeże, przy okazji bede wychodzić do biblioteki i wzbudze w nim nutke zazdrości. Co do innej kobiety naprawde nie wierze w to on caly czas tylko siedzi w tych ksiazkach malo co się do mnie odzywa ale ona zawsze taki byl spokojny brodacz..tak naprawde dobrym jest człowiekiem ale troche takim zamknietym.. eh m usze obmyślic jakiś plan i dzialac jak najszybciej

Gość gość
ma kochanke mlodsza i mila atrakcyjna a ciebie ma gdzies

Gość gość
Nietzschego!!!

Gość gość
Może śmierdzi co z cipki :(

Gość gość
miala tak moja koleznka maz super dbał o nia i dzieci a ta wiecznie na fochu to znalazł sobie drugą i moze chodzic nawet nago przed nim i nawet jej nie dotknie mieszka z nia dalej dba o dzieci ale jej nawet nie dotknie doigrała sie a on zadowolony ma swiety spokój i pełno dziewcznyn

Gość gość
ale ja nie mam focha, nawet nie powiedziałam nic na temat, myślałam, ze kiedy rozpale temperature w sypialni on sam zachce sie ze mna kochac. Raz założylam fartuszek na gołe ciało, i tak pryrządzałam mu śniadanie, nie wiem czy był zaspany zmęczony że nie zauwazył, ale znowu to samo, odłożył nietzshego i wyszedł do pracy jak zawsze.

Gość gość
jak jestes atrakcyjna i noszisz mini wypniesz sie przed nim i cie dotknie złapie cokolwiek tzn ze ma inna a ty jestes w odstawce

Gość gość
zonaty facet bez sexu wytrzma miesiac no moze dwa a pozniej to juz inne go zaspakajają dlatego jak chcesz miec faceta przy sobie to nie wolno odchodzic bo pozniej tak sie konczy ze zostaje sie sama na starość dzieci urosna mąż do kochanki a ty sama zostajesz porzucona

Gość gość
A połykałaś jak robiłaś mu loda? Bo oni to lubią :-) ...no i czy często mu to robiłaś?

Gość gość
tak zawsze ro robiłam:) lubie/ lubilam seks z moim mezem zawsze sprawialo mi to dzika przyjemność

Gość Gośćnastówę
Przy jednej dziurze to i kot zdechnie, już go nie podniecasz ma inną pewnie w pracy ja puka ty ważysz 47 kg to sucha szkapa jesteś albo kurd**el bo moja przy wzroście 168 i 54 kg jest bardzo szczupła jak się poznaliśmy to i miała 19 lat i 49 kg to była właśnie taką szczapa bez cyca no i te 5 kg robi różnicę jest już za co złapać może jesteś mało kobieca same kości i brak biustu a gdy cię ru/cha to kości rzegoczą

Gość gość
Pewnie jesteś luźna, tak jak wszystkie zbyt chude baby.

Gość gość
Do tego powyżej: Wy faceci to już sami nie wiecie czego chcecie. Albo za sucha albo "pasztet" a z was też nie żadne "Adonisy" he-he. Jakby co to jestem kobietą, nie otyłą ale określaną "przy kości" (wysoką i postawną). Jest za co złapać he-he a i na ulicy jeszcze się oglądają mimo, że mam swoje lata :). Liczy się nie szczupłość /chudość i nie wiek ale tzw. "klasa" u kobiety". Ja ją mam :) To swego rodzaju elegancja, coś, co masz w sobie i co sprawia, że nawet w "potarganych łachach" wyglądasz olśniewająco. A Autorka niech nie rozpacza. Jak się okaże, że mężuś zaangażowany z inną- nie ma co popłakiwać i bawić się w sentymenty tylko "kopnąć w zadek" namiętnego czytelnika Nietzsego. Pozdrawiam i życzę dużo siły. Sama wiem ze swojego życia, że z facetami są same problemy :P choć trudno bez nich żyć :). No taki już ten świat he-he.

Gość gość
hehe dzięki. Co do poprzednich komentarzy to w żadnym wypadku nie jestem wyszuszona. Poza tym, wiem, że on lubi moje ciało, zawsze powtarzał, że lubi takie filigranowe kobietki bo mozna je nosić na rękach, wiec to na pewno nie to;) Dzis preglądałam jego biblioteczkę i znalazłam pewną pozycję nietzshego. Nie pamiętam jak dokładnie brzmiał tytul ale sugerowal że ten cały nietzshe jest smutny. Ponyślalam ze skoro moj mąz tak bardzo zaczytuje się w nim to może tak samo jest smutny. Nie wiem, może troche brne w zlym kierunku, ale może on ma depresje jak ten caly nietzshe?

Gość gość
jak kupuje sobie nowa bielizne majtki skarpety dobre perfumumy czesty prysznic facet dba o toalete wyjscia na dyskoteki i nie sypia z zona to ***** na boku

Gość gość
albo żona stała się koleżanką(wcześniej sex bylejaki, wyżebrany)

Gość gość
to już woli czytanie chociażby Nietzschego

Gość gość
musialas go zaniedbac wczesniej kiedys to czesto sie dzieje w zziazkach a pozniej mamy problem chociaz jezeli kobieta jest ladna i kusi meza zmyslowo stringi mini bez majtek rozlozy nogi to nie ma faceta ktory nie zareaguje no chyba ze wczesniej kochanka lizala mu jajka przez pol godziny i juz nie moze bo go bola

Gość gość
bo meza to trzeba umiec sobie owinac wokol paluszka ja wchodze mojemu pod prysznic na 3 minuty i chodzi 24 godz szczesliwy i robi wszystko o co go poprosze dlatego nasz zwiazek jest szczesliwy i nie szuka przygod po kolezankach z pracy albo tirowkach