Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Planx30

Wygląd Mężczyzny

Polecane posty

Gość Planx30

Witam piszę z pytaniem. Mianowicie mam 18 lat prawie 19. Mój problem polega na wyglądzie mam odstajace łopatki wygląda to jak taki garb mam też duża klatkę piersiową i wypukły brzuch i choć jestem chudy to wyglądam jak czołg przez to moja samoocena i pewność siebie nie istnieje. Postanowiłem coś z tym zrobić i od półtorej miesiąca robię ćwiczenia korekcyjne i mam nadzieję że to zniweluje. Boję się też że jak tego nie wylecze to będę zawsze samotny bo będę odstraszał swoim wyglądem kobiety. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was ma podobnie i co wy sądzicie o tym bo jak teraz się patrzy na moje rówieśniczki i rówieśników którzy są prości to tracę wiarę że kiedyś któraś mnie zechce .

Gość gość
najwazniejsze zebys kase mial

Gość gość
Nie masz przypadkiem lejkowata "szewskiej" klatki ? A co do wyglądu, nie na tym cały świat bazuje, że każdy patrzy tylko na wygląd i kazdy jest idealnie zbudowany. Wazne to co masz w głowie i sercu, wazne czy jesteś wartościowym człowiekiem i jakie masz podejście do innych. A jesli ktos tylko ocenia Cię przez pryzmat wyglądu, to jest pustakiem i nie warto zwracac na takie osoby uwagi.

Gość gość
Nie nie mam . byłem u fizjoterpauty dostałem ćwiczenia i ćwiczę powiedział że mam taką klatke i wszystko jest z nią ok.