Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinderek111

Dom chlopaka

Polecane posty

Gość Kinderek111

Hej, mam problem, pewnie wielu wyda sie dziwny ale coz... Nie lubie domu (mieszkania) mojego chlopaka. Nie chodzi o to, ze nie lubie jego rodziny bo bardzo ich lubie, oni mnie tez po prostu zle sie czuje w tym mieszkaniu. Jest ono malo przytulne, takie w ogole niezamieszkane. Malo w nim osobistych rzeczy, czegokolwiek, jakiejs poduszki na kanapie, zdjecia w ramce, jakiejs figurki, swieczki... Tam nie ma nic xd Kiedy tam spie, czuje sie niekomfortowo, nie moge zasnac, jakos to mieszkanie mnie przygnebia. W dodatku jest wrecz sterylnie czyste, w kuchni nawet solniczka nie moze lezec nie na swoim miejscu, takie mam odczucie. W dodatku jest na parterze z balkonem, w niezbyt milej dzielnicy. Problemem tez jest to ze lazienka i wc sa oddzielnie. Wc jest strasznie male, klaustrofobiczne, nie lubie tam chodzic nawet zeby zrobic siku a o czyms innym to juz w ogole nie wspomne. Mam wrazenie i w sumie to nie jest wrazenie ze slychac tam wszystko co robie. Dodatkowo to zniecheca mnie zeby tam spac..

Gość gość
to po jaka ch/olerę tam śpisz !!!!!!!!!!!

Gość Kinderek111
Jest moim chlopakiem, kiedy rodzice moi lub jego gdzies wyjezdzaja spimy u siebie to dosc normalne. Nie moze byc tylko tak ze on spi u mnie a ja u niego nigdy. Niestety on sie u mnie dobrze czuje, sam to mowi a ja u niego tragicznie xd nawet jak do niego jezdze na kilka godzin robie to z niechecia, to mieszkanie ma w sobie cos takiego ze mnie odstrasza xd