Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres a mimo to ciąża jest to możliwe

Polecane posty

Gość gość

@ SPÓŹNIŁ mi się 3 dni był normalny tylko mało bolesny. Teraz dwa tyg po jestem zmęczona, chce mi się spać, mam podwyższona tem. Nie wiem czy to przeziębienie, przez te upały czy możliwa jest ciąża?

Gość gość
Często po zajściu w ciążę występuję okres u kobiety,bo organizm musi się oczyścić,ale jeśli dostałaś go regularnie to raczej nie to...zrob test w aptece,najszybszy sposób.

Gość gość
3 dni to jest norma,a nie spóźniony okres.Normą jest cykl miesiączkowy,który trwa od 28 do 33,dopiero ponad to trzeba się martwić.Jaki masz problem,kup test to się dowiesz.

Gość gość
gość dziś co ty za bzdury p*dolisz? :o

Gość gość
Ja miałam krwawienia do 4 miesiąca w terminie okresu. 2 lub 3 dni. Mało obfite. W miesiącu kiedy zaszłam w ciążę to krwawienie pojawiło się 3 dni wcześniej. Trwało 3 dni. Miałam wrażenie, że to normalny okres tylko mało obfity. Chyba to było plamienie implantacyjne.

Gość gość
@zawsze mam co 28dni.Dla mnie się spóźnił był normalny ale mało bolesny,a zwykle bez tab się nie obejdzie. Czuję się tak fatalnie że nie wiem jak dotrwam do końca pracy, może to jakiś wirus ale ta niebolesnosc @ nie daje mi spokoju.

Gość gość
2 razy byłam w ciąży i w obu przypadkach BRAK MIESIĄCZKI 7dni po terminie, był pierwszą oznaką ciąży.

Gość gość
Miesiączka w ciąży nie występuje

Gość Cleo1976
1.Spóżnienie okresu 3 dni to nie spóźnienie.Do tygodnia są to normalne możliwe wahania cyklu-dlatego ja radzę wykonywać test ciążowy co najmniej 7 dni po terminie przewidywanej miesiączki.U kobiet z nieregularnymi cyklami-7 dni po upływie najdłuższego z dotychczasowych cykli.2.Normalna miesiączka w ciąży jest praktycznie wykluczona.Jeśli kobieta w ciąży krwawi, to z innych powodów.

Gość gość
Może być płomienie inplantacyjne ale jest krótsze niż miesiączka