Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cycki

Polecane posty

Gość gość

Mam małe piersi. Skąd wiedzieć że facetowi podobają się moje piersi ? wiem że ogląda duże, dotyka ich kiedy jestem przed okresem i są większe

Gość Gucio66
Małe da się lepiej wypieścić :-) dużych dyndajacych bimbałów nie lubię.....

Gość gość
Hej Gucio :) Jam tam w Kaliszu było? Akurat ja mam ładne duże piersi. Nie są dyndajacymi bimbalami ;) Są jedrne i okrągłe. Ale co kto lubi ;)

Gość gość
Ja bardzo lubie duże cycuszki. Nie jakies ogromne balony ale takie duże i okrągłe mrrrrr

Gość gość
Gość 12:11 pokaz je na meil ocenimy

Gość gość
To ilu was jest? :P

Gość gość
Pokarz te swoje bimbalki dam ci meil

Gość gość
niebawem to te jędre duże piersi to będą dwa zwisy

Gość gość
Zwisy zrobia sie z każdych piersi. Widziales kiedykolwiek kolego zwisy w rozmiarze B? Dwa wysuszone rodzynki. Moja zona ma takie :( A takie śliczne byly przed ciazami. Mam sasiadke 47 lat o zesz w morde jakie ma kragle duze cycuszki. Gdy chodzi bez biustonosza to poezja. Szczuplutka,zgrabniutka i sliczne duże piersi. Tez ma dzieci dwoje. Więc sam widzisz ;)

Gość jestem gość
Albo bierze Cię całą z Twoimi, jak mówisz, cyckami, albo rozbiera Cię na detale i w końcu porzuci, bo spodobają mu się inne, np. większe, brak lub duże wargi sromowe, lekka lub większa nad/niedowaga, ciemniejsze lub jaśniejsze włosy... i milion innych. To taki podwójny test: jaki jest ten facet i test na Twoje kompleksy, które mogą zatruć Ci życie i zniechęcać do Ciebie. Faceci owszem, patrzą na części ciała, biust, tyłek itp, ale najbardziej patrzą na kobietę jako całość: i jeśli ona czuje się dobrze w swoim ciele, lubi je, to naprawdę nieważne jest to całe zewnętrze żeby wyglądać sexownie i przyciągać spojrzenia.