Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

504Getaway Timeout od dwóch dni,co to ma być?

Polecane posty

Gość gość

Pojawia się po wejściu w dowolny temat forum,natomiast strona z listą tematów wyświetla się normalnie. Co to ma w ogóle znaczyć? Czy to robota tej hejterki forumowej,która chodzi po administracji ,donosi,bo jej się wpis nie spodobał,bo był niezgodny z jej poglądami? Tylko że bana można mieć za ubliżanie,obrażanie,ok. Ale za wyrażanie poglądów na temat wychowania,ciąży? Czekam na wyjaśnienia tej Pani która tu siedzi i kipi z nienawiści do ludzi.Niech się wypowie ,co wyprawia na serwerze

Gość gość
to pewnie problemy z serwerem kafe, od czasu do czasu tak bywa. To nie żaden ban. Gdybyś miała bana to nie mogłabyś tu w ogóle wejść.

Gość gość
Dokładnie. Problem z serwerem. Co ciekawe z komputera jak wchodze to mam, a z telefonu i tabletu już nie.

Gość gość
Właśnie została założona blokda na drugi komputer,ten co wczoraj działał. Mod.ratorka chciałaby abyśmy tak myśleli,ale nikt nie jest głupi. Ale zgł_oszenie było od tej baby,która tu ostro szaleje i siedzi cały dzień ,dzień w dzień. Czekam na jej uzasadnienie. Ma ktoś to samo?

Gość gość
Jaka to baba tu szaleje co za hejterka? Pojawia mi się ostatnio ten błąd ale potem dziala ok. Nie wiem co to za ideologie sobie dorabiasz?

Gość gość
ano taka pewna pani co siedzi po nocach,przegląda wszystkie wątki i jak któryś nie pasuje klika "zgłoś" a administracja udziela bana na konkretny komputer. U ciebie raz działa raz nie,bo masz ip rotacyjne,lub używasz proxy. Ale ktoś tego nie ma i strona się nie wyświetli. Szkoda że kobiety sa mniej obeznane w sieciach komputerowych i wierzą w cudowne znikanie stron i przypadkowe. Dobrze że nie tylko ja mam bana,cieszę się. Zgadnijcie kto dostał bana na komputer/na IP ,ostatnio,znacie i kojarzycie

Gość gość
Slyszalem, ze to ue blokuje strony niezgodne z jej polityka multimulti ale nie wiem ile w tym prawdy.

Gość gość
A to w ogóle działa? bo ja korzystam z neta w telefonie i czasem jak przewijam stronę to wcisnie mi się zgłoś. czy kogoś mogą przez to zablokować????