Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

E. zaczęłaś mi się nudzić

Polecane posty

Gość gość

i codziennie myślę, co ja najlepszego robię.

Gość gość
to w czym problem? droga prosta i otwarta... E.

Gość gość
Ja się zastanawiam kto tu kogo zostawił? bo nie wiadomo...

Gość gość
zostawili sie na jeden dzień...po czym znów będą wyli... idioci!

Gość gość
nic bardziej upokarzającego...a ta głupia go kochała...kobieta - masochistka

Gość gość
A o którą E. chodzi? Bo tu jest kilka tych na "E"... Mam nadzieję, że o mnie chodzi, bo wolę zrezygnować z faceta, który tak szybko się nudzi kobietą. Tzw. facet bez fantazji, bez wyobraźni. Ludzie w dobrze dobranym związku nigdy się sobą nie nudzą. E.

Gość gość
E. nie wierz w facetów, to są idioci...zawsze martw się więcej o siebie, i nie dawaj całej siebie w żadną tzw. "miłość idealną" Czasami wydaje mi święte i słuszne: być samotną kobietą też E.

Gość gość
autorze, daj swoją literkę...

Gość gość
Autor liczył na łzy a tu masz: spotkał się z ignorancją

Gość gość
Autor uciekł...

Gość gość
Jak się tak bardzo nudzisz to mogłabym Ci dać jakąś robotę i już się nie będziesz nudził :D Pewnie jakiś gimnazjalista się nudzi w wakacje i zakłada tematy o E., bo dojrzały mężczyzna by tak nigdy nie napisał. To ile masz lat chłopczyku? :D E.

Gość gość
E. wie kim jestem.

Gość gość
Nie bój się, nic dobrego cię nie czeka, ale to wiesz:P Widzę, że ciągle chcesz wmówić jej choroby, których nie ma - depresja i schizo a które masz ty, zakładasz ciągle jej profile , podszywasz sie pod nią, twoje dziunie sa tak zakompleksione i głupie, ze tego potrzebują czy ty masz takie potrzeby- gwoli informacji - ZMIENISZ SIĘ, żadna z nich nie da tobie szczęścia, każdą będziesz gardził i ciągle będziesz tęsknił za ta, którą krzywdziłeś, już wiesz, ze seks to nie miłość, nie potrafisz spojrzeć jej w oczy boisz się, wstydzisz i tworzysz głoopie historie, by siebie samego przekonać, ze potrafisz bez niej żyć tylko ciągle to tobie się nie udaje i NIGDY nie uda, już wiesz, że miłość jest ponad udany seks, ale jak powiedzieć to swoim znajomym, że kochasz tę, która krzywdziłeś? Wolisz głupi, puste i zakłamane, brzydkie, które tez ja krzywdziły i krzywdzą, wolisz przegrać życie, sytuacje nie sa straszne bać się nalezy samego strachu

Gość gość
M. nie sądziłam, nie przypuszcalam, że taki z ciebie.... E.

Gość gość
Uwierzę wtedy Kubusiu, jak nie będziesz mnie "macał wirtualnie" brzęczydłem, bo ptaszek od mleczka malusi a jęzor pewnie już stęchły od ilości dziur które wyczyścił

Gość gość
najbardziej nieszczęliwe kobiety, to kobiety na literkę E. i nic dziwnego, że wybierają kafeterię ...skoro trafiają na takich szmaciarzy...

Gość gość
Każde miejsce jest dobre by taki szmaciarzom jak ty powiedzieć co się o nich myśli, żebyś za dobrze się nie czuł opluwając lepszą od ciebie Kobietę i od twoich kochanek. Elżbieta to królewskie imię, nie martw się o nosicielki tego imienia, martw się o Eugenie, Marty i Agaty, to twój target - puszczalskie, zakłamane, egoistyczne i prostackie

Gość gość
e...tam to jest taka podpucha...nawet niewiadomo do której E to jest..taki tam kabaret zeby zdenerwowac którąś E. Autor nie chce się ujawnić...

Gość gość
Autorze, tytułu nie pojmuję...co takiego robisz...skoro masz ta lekceważąy stosunek do ludzi...

Gość gość
Aftorze zabaweczki sie nudza a ludzie to nie zabawki!!!!

Gość gość
Mam kilka pytań do tego farsana 1. Czemu na kafeterii jej to oznajmiasz, nie potrafisz w cztery oczy? 2. Dlaczego kobiety traktujesz jak glupie zabawki? 3. Dlaczego ona ci się znudziła?

Gość gość
mógł tego jej nie mówić, tylko odejść mógł nic nie pisać mógł milczeć, milczenie też jest wymowne wniosek: idiota do potęgi entej E.

Gość gość
Kubusiu, tobie "nudzą się" te, które cię nie chcą a "pociągają" te, które pozwolą tobie na wszystko, stąd wniosek, ze ta E to dziewczyna szanująca siebie i pewna swej wartości, nie musi zadawać sie z kims, kto konfabuluje by podnieśc swoje ego:P

Gość gość
to nie żaden Kubuś to ktoś znacznie gorszy...

Gość gość
on ma wieloraka osobowośc, to może i tak

Gość gość
autorze twoje imię nalegam, bo może to dotyczy mojego związu

Gość gość
temat założył idiota z chorobą afektywną dwubiegunową