Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich idiotek, które uważają, że facet ogląda się za innymi bo taką ma

Polecane posty

Gość gość
Nawet nie chce mi sie tego czytac....SAMA ogladam sie za innymi kobietami

Gość gość
Ja tez się oglądam z kumplami za innymi kobietami szczegolnie za tymi co nam sie nie podobaja i mamy beke bo one myślą, że na nie lecimy.

Gość gość
Do autorki idiotki co to cb tak obchodzi?

Gość gość
Nie zapomnijcie o babciach , one też tego potrzebuja

Gość gość
Ta co temat założyła to właśnie jest z tych kobiet co jak facet na nia popatrzy czy się obejrzy to już coś jest na rzeczy :D i cieszy się jak murzyn blaszką. Ale idiotka.:D

Gość gość
A mnie to wkurza, jak się gapia jak ciele na malowane wrota. A jak idzie z panną to już w ogóle ręce opadają

Gość gość
Desperatki poczuły się urażone.

Gość gość
Hehe ja w ogóle nie zwracam uwagi czy ktoś na mnie patrzy czy nie, a wy nawet jakieś interoretacje do tego tworzycie?

Gość gość
Najlepsze są te, które oglądają się razem ze swoim facetem i komentują: patrz jaka fajna dupa :P To już trzeba nie mieć godności.

Gość gość
Ja jakoś robię tak ze swoją dziewczyną, oceniamy urodę innych osób, mogę sobie na to pozwolić, bo to towarzyszka mojego życia, czuję się z nią swobodnie w każdej sytuacji, oboje jesteśmy prostolinijni

Gość gość
Wściekają się bo wiedzą, że się poniżają.

Gość gość
za innymi oglądają sie debile.

Gość gość
gość dziś - ja czasem tak robię (ale chamsko nie komentuję), a wiesz dlaczego? Bo ta "dupa" mi się podoba ;) Dużo kobiet jest biseksualnych i wcale się z tym nie kryją.

Gość akimke1212
co za brednie beznadziejnej baby z lonetu....

Gość gość
Autor tematu ma pełną rację. Mój mąż, a jesteśmy razem od siedmiu lat, nigdy (przy mnie) nie zerknął na inną kobietę. Podejrzewam, że kiedy jest sam też tego nie robi, bo jak długo byłby w stanie wytrzymać w takiej schizofrenii? Tak, są mężczyźni, którzy potrafią zaspokoić partnerkę na poziomie emocjonalnym i robią to. Takich facetów szukajcie, dziewczyny.

Gość gość
nigdy nie patrzy na inne kobiety? ty NIGDY, nawet przez moment nie patrzysz na innych ludzi? Pewnie, chamskie odwracanie głowy to zachowanie dobre dla niewyżytego szczeniaka, ale nie zgrywaj głupiej, że oboje jesteście niewidomi

Gość gość
Super artykuł. Podoba mi się, że facetka przestrzega przed uzależnianiem swojego ja od partnera - to mi się podoba, żeby nauczyć się żyć własnym życiem.

Gość gość
szkoda, że to nie ma nic wspólnego z tematem czyli oglądaniem ludzi na ulicy

Gość gość
oglądaniem się za dziewczynami. Sorry, ale to nie jest zwykłe patrzenie tylko podziwianie.

Gość gość
21:40 Oj wiesz o co mi chodzi, nie o normalne używanie wzroku, a o taksowanie spojrzeniem. U męża ten wzrok jest taki obojętny kiedy idziemy ulicą, a widuję często pary gdzie facet ma wypisane w spojrzeniu "ale bym cię...".

Gość gość
gdzie ty ich widujesz? Większośc osób (nie tylko mężczyzn) przyjży się, ale nie zaleje śliną na widok obcej, atrakcyjnej osoby.

Gość gość
Mój jakos się nie przyjrzy. Ulamek sekundy i nic więcej. Serio. Od siedmiu lat.

Gość gość
od 7 lat go obserwujesz tak dokładnie? to chyba aktywnie unika patrzenia, mnie się zdarzało dłużej przyglądać jak gołąb dziobie jakieś okruchy....

Gość gość
Mówię ostatnio do męża: Dlaczego oglądasz się tak bezczelnie za innymi kobietami? A on na to : A co nie wolno mi?

Gość gość
23:55 Współczuję, ale widziały gały, co brały.

Gość gość
23:52 Gadaj zdrowa, a ja żyję jak w bajce, zwłaszcza pod względem komfortu psychicznego w małżeństwie. I za to jestem mężowi wdzięczna. Nie pije, nie chodzi nigdzie beze mnie. Sam tak zdecydował.

Gość gość
Racja ktos powyżej

Gość gość
ja zapytałam takiego co do mnie startował jakie ma poglądy czy przy swojej kobiecie by się obejrzał powiedział że to nic złego i to był koniec jego zalotów ,kop od razu,jak ja nie lubię buraków ,akurat mogę mieć kogo chcę i potrafię dobrze wybrać,nie obniżę lotów dla buractwa,a jak wam to pasuje to gratuluje

Gość gość
Do Pani powyżej Widzę, że jednak jestem normalna, a mąż to po prostu kulturalny człowiek, a nie jakiś dinozaur. Gratuluję mądrości życiowej i słusznych wyborów.