Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich idiotek, które uważają, że facet ogląda się za innymi bo taką ma

Polecane posty

Gość gość
nie ma kolegów i z nimi nie pije -to tak jak mój,powiedział mi że nie może słuchać tych pustych prymitywnych samczych gadek ,chociaż lgną do niego to zbywa ich

Gość gość
Wspomniany artykuł pisała kobieta, a wiadomo że kobiety wiedzą najlepiej jak to jest być facetem. One w ogóle wszystko wiedzą najlepiej

Gość gość
nie o to chodzi,kobieta toleruje bucusia lub wybiera lepszego,a niby jak to jest być facetem fiuteczka masz na myśli?,kobiety tez mogą się gzic z kolegami z pracy ty biedactwo poszkodowane przez los i chcice

Gość gość
i to nie ma znaczenia czy jesteś facetem czy małpą z zoo albo umiesz się zachować albo nie,proste

Gość gość
Nigdy nie przylapalam faceta zeby sie za innymi ogladal, ale nie wierze, ze nigdy na zadna kobiete nie spojrzal. Po prostu kazdy patrzy na innych ludzi, zwlaszcza atrakcyjnych

Gość gość
Ale bulwers u partnerek i zon sebixow rozbuchanych seksualnie w kierunku wielu zamiast jednej.

Gość gość
A pies jepał taki kompromis!

Gość gość
Każdy idąc patrzy na innych ludzi. Ja tez patrze a szczególnie na młodszych i pryszczatych i puszczam oczko do nich a oni się cieszą :D i ja mam ubaw :D :D:D to dopiero jest fajna zabawa.

Gość gość
Ty pilnuj swojego faceta a nie zajmuj się innymi facetami. Na oglądaniu się kończy, żaden na ciebie na serio nie poleci, bez obaw :p

Gość gość
(5.38) Racja 100%

Gość gość
A mój na każdą osobę patrzy czy mężczyznę czy kobietę, czy zwierzaka. Musiałabym mu klapki na oczy lub wypalić oczy,zeby sie nie spojrzal, ale nie odwraca się jak cham za kimś tylko patrzy na ludzi. Ja bardziej chodzę zamyslona i nie interesują mnie ludzie w około, bo plany mi się w głowie robią na przyszłość... Jedynie co mi przykuje uwagę to jakieś zwierzątko. Wczoraj przytulilam zadbanego kota bo był słodki i aż endorfiny poczułam :)

Gość gość
Głupia sucz się cieszy ze ktoś się na nią popatrzył i myśli ze zaraz zostawi partnerkę czy żonę i pójdzie z nią to jest dopiero idiotkaaaaaaa