Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie najwyższy wymiar okrucieństwa: rozkochać kobietę i rzucić

Polecane posty

Gość gość

szmaciarze, przestańcie to robić!

Gość gość
tak postępują tylko gnoje

Gość gość
Nie znasz tej zabawy?

Gość szry
hahaha, dobre:D skoro to takie okrutne, to czemu rowniez baby nagminnie rozkoc***a a potem rzucaja facetow?:D pieknym za nadobne, i prawidlowo:D

Gość gość
na wojnie, zawsze najardziej cierpią niewinni

Gość gość
Wy dziewczyny zakochujecie sie w 5% facetów i te 5% rządzi . 95% facetów to ofiary na których nie spojrzycie nawet . Wiec nie oceniajcie wszystkich . Mi np. Nie grozi takie cos żeby rozkochać kogos ,bo na mnie dziewczyny nawet nie patrzą a nie jestem szkaradny , jestem normalny . Te 5% populacji stać na to żeby was rzucać i podnosić ,bo takie lalusie mogą zrobić z was co chca ,bo oni niemusza was szanować ,same polecicie za nimi jak tylko kiwna na was albo zagwizdaja juz jesteście owładnięte ich wyglądem.

Cóż, wybierać to trzeba z głową. C**a może i nie mydło i się nie wymydli, ale jak każda waluta rozdawana na prawo i lewo traci na wartości. Aż w końcu nikt z taką nie chce mieć nic poza szybkim numerkiem.

Gość gość
Są tacy, którzy świadomo i celowo bawią się uczuciami a potem się wycofują. Mam ochotę walnąć takiemu w mordę..

Gość gość
Ty szmato

Gorzej jeśli odda. :? Złodzieje i kłamcy są od zawsze i wszędzie. Jeśli zostawiam portfel w parku na ławce i nie znajduję go po powrocie do kogo mam mieć pretensje? Jeśli nadstawiasz się kłamcy do kogo masz mieć pretensje? Ludzie kłamią przeciętnie 10 razy na minutę ty też. Nie zgwałcił. Sama dałaś. Pretensje do siebie.

Gość szry
gość dziś sa tacy, sa i takie tez mam ochote po pysku wystrzelac, ale ja sie z grzecznosci powstrzymuje:D

Gość gość
Ja teraz tak z facetami robię :D Tyko z nimi jest taka różnica, że oni się nie zakochują, bo uczuć nie mają ale strasznie im żal że nie dostaną tego czego chcieli ;)

Gość gość
Yurij wu I tyle w temacie:)

@dziś Żal to tylko zmarnowanego czasu, ale jeśli mężczyzna stosuje się do zasady trzeciej randki i umawia się na bieda-wyjścia... erm znaczy romantyczne spacery po parkach i inne takie pierduły to dużo nie traci. Z reguły takie głupie typiary da się odsiać już na pierwszym spotkaniu. Dziewczyno takich jak ty są miliony. Nikt z tego powdu ciąć się nie będzie. Z dedykacją z cyklu poeci rosyjscy znani i nieznani:

Chyba Mistrzu Spamerze lepiej z Germańcami żyjecie. Mnie wyrzuca li tylko: Treść została uznana za SPAM.

Gość gość
Analogicznie: rozkochać mężczyznę i zostawić...

Gość gość
Z tymi 5% i 95% to przesadziles, mysle że tu raczej jest złota reguła 20/80. Niestety większosc facetów jest niemęskich i takim jest trudniej znaleźć kobietę i utrzymać fajny związek. Ale dla pocieszenia powiem że tak samo jest z kobietami tez pewnie 20/80. Wy latacie tylko za tymi 20% a resztę olewacie. Idealnie jest jak tak z 20tki spotka tego z 20tki. Wtedy jest mega :), i chemia i fascynacja intelektualna i niesamowity seks. Ech bosko jest po prostu :)

Teraz większość społeczeństwa jest taka jakaś uniseksualna. Znaleźć kobiecą kobietę też ciężko. Same sfeminizowane uniseksy.

Gość gość
"Żal to tylko zmarnowanego czasu, ale jeśli mężczyzna stosuje się do zasady trzeciej randki i umawia się na bieda-wyjścia... erm znaczy romantyczne spacery po parkach i inne takie pierduły to dużo nie traci. Z reguły takie głupie typiary da się odsiać już na pierwszym spotkaniu. Dziewczyno takich jak ty są miliony. Nikt z tego powdu ciąć się nie będzie" x No i tu potwierdzasz że faceci uczuć nie posiadają, więc szkoda czasu żeby ich traktować poważnie ;)

Gość szry
gość dziś No i tu potwierdzasz że faceci uczuć nie posiadają, więc szkoda czasu żeby ich traktować poważnie oczko.gif lel oh, ktos nie pada do stop swietoje*liwej "bogini". No straszne czasy... Jakiez to uczucia posiadaja baby? Na pewno egoizm siegajacy w wielu przypadkach zwyklemu narcyzmowi, chec totalnej kontroli wiec manipulantki, chec posiadania... PORTFELA danego samca. do rozrodu posluzy zapewne inny. wiec wygodnictwo i d****arstwo. wole faktycznie uczuc nie posiadac i wychodzic na zero, niz miec zestaw negatywow i pluc dookola jadem i zawiscia. Taka sobie przykladowa odpowiedz.

Gość gość
ja tam mam swoj portfel, nie uogolniaj.

Gość gość
mam wrazenie, ze wiekszosc wypowiadajacych sie tu rozzalonych ludzi w ogole w zadnym zwiazku nie byla, zarowno mezczyzni jak i kobiety aha i jestem kobieta skad ta nienawisc, chyba seksu brak.