Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Juz mi nie zalezy na zyciu.

Polecane posty

Gość gość

Nowe zycie

Gość gość
nie pitol i ogarnij się, chcesz zdenerwowac Boga?:! weż się do roboty czy nauki to jedyna droga i zacznij kontakt z psychiatra/psychologiem, napraw swoje więzy rodzinne i kolezenskie, przyjmij komunię, odmawiaj n. pompejankę i zobaczysz że poczujesz się lpeiej!:)!

Gość gość
zadzwoń do matki!:) pewnie czeka i się martwi:)

Gość gość
w zyciu trzeba miec cel a nic łatwo nie przychodzi ale zawsze trzeba probować a nie zniechęcać się , ile razy upadniesz tyle razy możesz się podnieść pamiętaj i to jest bardzo wazne w zyciu bo zycie jest najważniejsze spojrz na tych co umierają na raka, bylas w hospicjum? niektorzydo konca trzymaja si nadziei by zyc..... idz tam na wolantariat to zobaczysz:)

Gość gość
mowiac takie slowa to bardzo grzeszysz :)

Gość gość
Ja czasem nie uznaje grzechu u kosciola bo mam nowa wiwdze o Bogu zyciu Duszy z Fizyki kwantowej Psychotroniki spirytyzmu.Takie mam myslenie

Gość gość
żle robisz, jedyma prawdą jest Jezus, zapowiedziany w starym testamencie przez proroków, kilka wiekow przed jego narodzeniem a objawiony w Nowym. Nawet się zgodziło,że nie będą mu łamac goleni na krzyzu i faktycznie tak było. zainteresuj się najnowszymi badaniami nad całunem bo warto. Spirytyzm jest odciąganiem od prawdziwej wiary jak dla mnie, to kłamstwa odciągające od bozej prawdy zbawienia. Bóg tego zakazał. ide lulu pa

Jeżeli masz jakieś problemy albo źle czujesz się psychicznie to polecam udać się do specjalisty. Tam na pewno Ci pomogą. Sama mam sprawdzony gabinet to można zobaczyć http://psycholog-ms.pl/ W Empatio pomogli już wielu osobą wyjść z tzw. beznadzeji.

Gość gość
w pocie czola chleb zdobywać bedziesz,wiec wes sie do roboty a nie piertol nikt cie karmil niebedzie:-P