Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ładować się w związek z kobietą która w robiła faceta w dziecko

Polecane posty

Gość gość

Poznałem fajna kobietę 36 lat figurka super i w ogóle ok .Ma córkę 6 letnia układa się nam super ,ale ostatnio dowiedziałem się ze ona specjalnie zaszła w ciążę po 3 miesiącach znajomości z ojcem małej bo pragnęła dziecka.Jej córka nie utrzymuje kontaktów z ojcem bo niby nie chciał ich utrzymywać. I zaczął ogarniać mnie trochę niepokój co jeśli nam nie wyjdzie a będą dzieci. Mała odkąd je znam mówi ze nie ma ojca czy to normalne gdy mówi tak 3-4 letnie dziecko?Moja siostra twierdzi ze powinienem przy hamować bo uważa że z niej niezła aktorka i manipulantka. Jak ja rozgryz żeby nie wpakować się w g....

Gość gość
Nie wiem co napisac, z jednej strony nie chce odradzac, bo nie chcialabym pozbawic mamy z coreczka zastepczego taty. Ale z drugiej strony bylabym barzd ostrozna na twoim miejscu, to faktycznie dziwnie brzmi. Sa bardzo duze szanse, ze zanim sie obejrzysz ty tez mozesz zostac tata. Jesli jestes na to gotowy to zostan. Ja ogolnie przestrzegam moich braci tez kobietmi ktore lapia facetow na dziecko, niestety ale robi sie to coraz powszechniejsze. Popieram Twoja siostre, bo swojemu bratu doradzilabym to samo.

Gość gość
Ja bym nie ryzykował jeśli potrafiła z premedytacją posunąć się do takich rzeczy.Mam trójkę znajomych gdzie żony po rozwodzie robią problemy z widzenia mi dzieci. ... nie chcą się dzielić dziećmi podczas świąt itp .

Gość gość
Załóż gumę na instrument, a poza tym ona już ma jedno dziecko i zaszła w ciążę aby je mieć, a nie po to aby usidlić faceta.

Gość gość
Tak tak. Kocha Cie Twoja kobieta :) dbaj o nia

Gość gość
Twoja siostra ma rację.

Gość gość
Ja bym olal taka pannę. Ktoś napisał ze ona zaszła w ciążę żeby mieć dziecko a nie żeby usidlic faceta ale zastanów się czy chciałbyś być wykorzystany w ten sposób. ....bo piszesz ze dziecko nie ma kontaktu z nami ojcem a może on by chciał. ......taka manipulantka będzie zawsze wszystko układała w życiu pod siebie a ty albo się na to zgodzisz albo żegnaj .....po co ci w życiu takie kompkikacje

Gość gość
Ja tez chce dziecko a nie ma mi kto go zrobic...:(.

Gość gość0_5
gosc 22 46 - ty chcesz miec dziecko czy je robic ? zdecyduj się

Gość gość
To ty zamiast zapytac ja o to jak to bylo ( bo ploty mogą zniszczyc zycie)wiem cos na ten temat bo ludzie gadali ze k****e sie i mialam ze 100 facetow .prawda byla i jest taka ze mam 40 lat a do stu brakuje mi 97 facetow.Gdyby moj obecny mąż posluchal to bysmy nie byli ze soba juz 13 lat.Jezeli to nie prowo to najpietw staraj sie poznac prawde jak naprawde bylo .Spotykaj sie i ja poznawaj ja.A czas pokaze czy zdecydujesz sie z nią zalozyc rodzine i dasz jej szanse na bycie razem.Zycze rozsadnych decyzji.

Gość gość
Nie masz tez żadnej gwarancji ze kobieta bez dziecka poznana a pozniej w zyciu nie wywinie gorszych rzeczy.Po prostu tej twojej nie wyszlo z facetem i sie rozeszli,i co to takie dziwne ze facet nie chce widywac swojego dziecka?Rozni sa ludzie.Od razu ją skreslasz nie znajac prawdy?Wiadomo wiążąc sie z kobieta z dzieckiem ,temat tatusia bedzie stale wracal.To wszystko da sie dopracowac by kazdej ze ston pasowalo.trzeba porozmawiac na ten temat z ta dziewczyna!

Gość szukająccy szczęścia
Precz z dzieciatymi babami i z rozwódkami

Gość gość
Najpierw upewnić się ze to faktycznie prawda co nie będzie łatwa gdyż sama się raczej nie przyzna.Jesli faktycznie to prawda ja bym opuściła ,uważam że takich rzeczy się nie robi a jeśli już to idzie się do banku spermy

Gość gość
Smieszy mnie to pisanie debilow. Jak można złapać kogoś na dziecko? To ty jesteś jakiś upośledzony ze nie wiesz co to są prezerwatywy? Trzeba było zakładać hehe. Widać ze jesteś prymitywem i zostaw te kobietę bo jesteś dla niej za glupi

Gość gość
To nienormalne zachowanie gdy małe dziecko tak mówi, powtarza to co jej mama kazała mówić. Uważaj.

Gość gość
14:58 nie wiesz jak było może mówiła ze bierze tabsy i go na kręciła ze ma nie zakładać bo chce go poczuć itp.....ze jest uczulona na gumki .....jeśli zrobiła to celowo to widać ze była zdesperowana i go w manipulowala.Piszesz ze zgrabna itp.. .a ja ci mowie olej to takie kobiety mają to we krwi i całe życie będzie pociągac za sznurki a ty będziesz jak marionetka.Nie które baby to są cwane s****wa nie daj się omotac.Rozejrzyj się wkoło na pewno znajdziesz jakoś fajna normalna babke

Gość gość
Mnóstwo takich oszustek. Kasyna i markety to ich konik . Np. Ona lubi niby ogrodnictwo ale robi to w celu rozpoznania okolic, ma doskonały wzrok a on okularki niby inteligentny ale to recydywista Zatrudniają się tam gdzie ich znajomi pilnują obiekty po to by znać system monitu. Zajmują się też handlem tym co ukradła a przyjeżdża ze wschodu bus biały lub zielony z firankami, który zabiera się kradzione cenne rzeczy. Narkotyki w drugą stronę. Współpracuje ze złodziejami ale gdy się ktoś zorientuje oni też widzą to i powoli się usuwają że środowiska żeby ich nie powiązać z różnymi podejrzanymi sprawami, zdarzeniami. Także oczy miej wszędzie. Znają się na kamerach. Kamery lepiej mieć ukryte tak dobrze żebyś sam miał problem je znaleźć.

Gość gość
16:14 o czym ty pierogi? ???

Gość gość
Ja się skusilem na kobietę z dzieckiem niby jej były agresywny itp.....teraz wiem dlaczego .Mamy wspólna córkę to ja tak nastawia przeciw mnie ze mała ponoc się mnie boi bo ja też z tych agresywnych......nigdy wiecej

Gość gość
A mało to normalnych kobiet żeby brać taka używana. ...

Gość gość
A kto ci zaluje brac bez dzieci.Wez panne bez dzieci i gitara.

Gość gość
Jestem za przyjmowaniem islamskich ichodzcow dlatego ze... Islam to normalnosc w przeciwienstwie do tej lewacko-marksistowskiej degrengolady europejskiej. W islamie np. nie ma domow dziecka, bo dzieci maja swoich rodzicow. Nie ma domow starcow, bo rodzice maja swoje dzieci. Nie ma domow samotnych matek, bo zony maja swoich mezow. Za rozmyslne zabojstwo jest kara smierci, nie ma homoseksualistow. Kobiety do slubu sa dziewicami, a po slubie sa wierne, a jak nie sa dostaja kamieniem po lbie (u nas w nagrode przy rozwodzie dostaja polowe majatku). Nie ma tam rozwodow, bo tylko mezczyzna ma prawo podjac decyzje o rozwodzie. Zlodziejom obcina sie lapy, nie ma podatku dochodowego. Gdy zapanuje islam w europie, to i zapanuje jakas normalnosc (nie taka co byla w XIX w., ale zawsze to jakas normalnosc). Do tego zadna wyzwolona nowoczesna europejska kobieta mnie nie chce, a islam to moja jedyna szansa na posiadanie zony, bo kobiety maja tam gowno do gadania za kogo i kiedy wyjda za maz.

Gość gość
Mam taką koleżankę niby fajna dziewczyna ale nie chciałabym żeby kiedyś mój syn na taką trafił. .....lubi manipulować żeby zawsze było jej na wierzchu na dłuższą metę nie do wytrzymania