Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobietki po 40 tez macie taki problem powiedzcie

Polecane posty

Gość gość

mam od pewnego czasu sucho w pochwie i suchy srom i ogolnie jakos libido zmalalo a meza ma nie powiem jak na 48 lat ciacho , szczuply wysoki wysportowany , szpakowaty , no mam na niego ochote ale wagina cos wysycha no i robi sie nieprzyjemnie

Gość gość
Szpakowaty? to sie nie dziwie, ze go nie chcesz Szpak wyglada jak transwestyta :o

Gość gość
chodzi o kolor wlosow a nie o wyglad :) wiesz takie niteczki siwizny zaczynajace sie po bokach a na temat cos masz do powiedzenia

Gość gość
to normalne masz menopauze, kup sobie w aptece masc

Gość gość
Tak mam. musisz byc bezdennie głupia i naiwna skoro radzisz sie na forum gdzie jest tu pełno trolli.

Gość gość
Tak mam. musisz byc bezdennie głupia i naiwna skoro radzisz sie na forum gdzie jest tu pełno trolli. x a ty jestes jednym z nich jak sadze po wyzwisku

Gość gość
wyzwisku? gdzie ty tu obraze widzisz? chyba sama jestes skoro zakladasz takie debilne tematy

Gość gość
gość dziś menopauze w wieku 41 lat??

Gość gość
a ty kategorii nie rozrozniasz? Co ma twoja sucha pisda do ciaza, porod, macierzynstwo czy wychowanie dzieci? :o

Gość gość
wypiertalaj trolu , idz spac zlosliwa kurfo

Gość gość
babcie to śpią o tej porze :)

Gość gość
babcie debilko to sa 70-80 latki , kobiety w wieku 41 lat to na zachodzie pierwsze dziecko rodza NIE ODPISYWAC TROLOWI!

Gość gość
Dziwne, bo juz 30lat + to wzrost 0 40% prawopodobienstwa urodzenia dziecka z zespolem Downa. O 40 letnich babciach w ogole nie wspominam. Nie bez przyczyny to na "postępowym zachodzie" jest 5 krotnie wiecej dzieci z bonusowym chromosomem :o

Gość gość
wiesz ze tez bedziesz 40 letnia babcia:o i zycze ci duuuuuuzo zdrowia abys dozyla w dobrej kondycji dlugie lata bo wiesz jak dozyjesz 80 albo dluzej to w sumie wiekszosc zycia bedziesz babcia , przykre troche

Gość gość
ohyda, jak moze sie 40 letnia baba wpisywac w ciaze, porod etc? to chore :o

Gość gość
Przeciez wy w tym wieku to dopiero zaczynacie dzieci rodzic staruchy. Menopauza ojej ojej

Gość gość
ciekawe ze duzo sytuacji ze jak 17 latka wpadnie to raczej spoleczenstwo jest sklonniejsze przyjac ze to dziecko jej 40 letniej mamy i jest w wiekszym szoku jak sie dowie ze to nastka urodzila.a w kafe 32 letnia babcia to norma, byla taka, cieszyla sie z wnuka i mowila ze zadna patologiczna rodzina, od lat sypia z jednym i tym samym facetem

Gość gośćlaluna
Ale wy macie zryte psyche chyba od tej mlodosci macie wscieklizne,oby wam dali popalic jak bedziecie mialy po40lat,wasze wnuki,a kto chce ten rodzi,nikt nie bedzie tutaj pisal kto ma rodzic,kto nie i nikomu nie zycze chorego dziecka,tepe dzidy zacofane kartofle wsiowe baby

Gość gość
Moze jeszcze przed menopauza zdazy urodzic. A potem ZD itd. Moja ciotka stara panna nie ma w ogole dzieci ale tak szalala z facetami, ze glowa mala. Jeden mial zone i dzieci i ten romans dlugo trwal. Jednak nie udalo sie jej rozwalic tego malezenstwa. To ze rodzi jako 40latka to nie znaczy, ze porzadna.

Gość gość
Temat provo

Gość gość
Co za idiotyczne komentarze. Temat też jakiś niesmaczny. Autorko a może zacznij dbać o siebie na serio tak jak ten twój wysportowany partner a nie tylko tapeta i hybrydy

Gość gość
a my sie znamy przepraszam , ze tak wiesz , ze tapeta i hybrydy ( to chyba takie zrobione paznokcie tak?)

Gość gość
Ja mam 42 lata, dzieci urodziłam w wieku 38 i 40 lat , nie mam takiego problemu. Pogadaj z lekarzem , może być to wczesna menopauza, powodów może być kilka w tym jakieś zaburzenia hormonalne .

Gość gość
gość dziś wiesz dlaczego wydaje ci sie niesmaczny? bo autorka napisala pochwa i srom , ludzie nie sa przyzwyczajeni do nazywania swoich narzadow plciowych tak jak one sie nazywaja gdyby napisala ze jest TAM sucha albo ze ma sucha pusie/cipke czy tam na dole to wydawaloby ci sie to smaczniejsze i normalne zauwazylam ze slowo srom budzi najwieksze kontrowersje i obrzydzenie , przewaznie jest to muszelka , och jakie to slodkie :O

Gość gość
Mam 44 lat , dziecko, o ile to ma zanaczenie, urodziłam w wieku 21 lat, apsolutnie nie mam takich problemów. Myślę że to jakieś zaburzenie, skonsultuj to zze specjalista, bo na zmiany hormonalne to o wiele za wcześnie. Mój gin. twierdzi, że ja mam jeszcze dużo czasu...

Gość gość
Nawilzaj sobie pochwe slina lub cos sobie kup.

Gość gość
Nie do autorki .Menopauza zaczyna sie po 12 miesiacach od ostatniej miesiaczki. Nie masz krwawienia przez 12 miesiecy to oznacza ze weszlas w okres menopazy. JASNE ? Niektore z was tego nie ogarniaja.

Gość gość
A co znaczy seks ale nie na maxie

Gość gość
Nie słuchaj tego z 15.30 i nie używaj syttetycznych polimerów zamiast olejku