Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość leming z kafe

Czy to prawda ze Rescator555 dostaje 20 gr od wpisu agitacyjnego?

Polecane posty

Gość gość leming z kafe

Slysalem ze lewacy tyle placa za wpisy popierajace PO, Nowoczesna, KOD, gender, LGBT i przyjmowanie imigrantow. Nie mam na wino i chcialbym dorobic jak Rescator dorabia na wpisach agitacyjnych. Gdzie powinienem sie zglosic jesli jestem tzw. lemingiem?

Gość gość
Zanim zaczniesz zarabiać po 20 groszy zgłoś się do Kijowskiego celem opłacenia składki członkowskiej. Potem Kijowski celem obrony demokracji zapiertoli twoją składkę wraz z pozostałymi 89 tyś. zł a tobie na pocieszenie da 20 groszy :D :D ReSCATor tak zrobił i jest dziś szczęśliwym lemingiem z amputowanym umysłem :)

Gość gość
Napisal pisowski ratlerek spamujacy forum propaganda dla umyslowo ociezalych :D

Gość gość
Lepiej byc propisowski i antyimigrancki niz lewacki i proniemiecki. Kazdy lewak to idiota skoro broni islamuchow.

Gość gość
Kazdy pisiak to idiota skoro wierzy w bomby termobaryczne, kraj w ruinie i ze w pis nie ma ubekow :)

Gość gość
Slysalem ze lewacy tyle placa za wpisy popierajace PO, Nowoczesn... x Nie masz szans "sepleniących" nie przyjmują :D, że o analfabetach to nawet nie wspomnę :D

Gość gość
Z tym że Merkel ma inne wydatki niż opłacanie trolla na babskim forum, nie zapominaj o milionach które idą na socjal dla imigrantów.

Gość gość
Jakbyś pisał z imienia i nazwiska i np. z konta które to potwierdza jak FB, to mozna mówić o twojej wiarygodności. Ale nazywając się Rescator555 jesteś tak samo anonimową kreacją jak Myszka Micki czy gość. Więc daleko usilne twe tłumaczenia, ale jako R555 dalej jesteś tylko anonimową kreacją.

Gość gość
Rescator555 dziś @ gość dziś Jakbyś pisał z imienia i nazwiska..<<< Moze jeszcze z adresu i numeru konta bankowego, zeby prawiki latwiej mogli mnie odnalezc i "wyjasnic" mi niestosownosc moich pogladow swoimi metodami oczko.gif . x No i własnie się przyznałeś jakim jesteś tchórzem, bo nie masz odwagi realnie się przyznac do tego co piszesz, a spod fikcyjnego nicku "mądrujesz". Ot i na tym polega cała twoja odwaga pisania jako Resockart. No i jeszcze przydała by się ogłada i kultura osobista, bo nawet jak ktoś ciebie nie obraża, a ty nie masz racjonalnych argumentów to bierzesz się za argumenty w stylu "jesteś głupi". Dziecinne to, oj dziecinne, ale żyj sobie dalej w swoim tęczowym świecie. Ciao bella :)

Gość gość
No to gratuluje ci odwagi i czekam na twoje imie, nazwisko i adres. x Fotkę też może wrzucić :D, nie ma co się ograniczać w ramach tego aktu odwagi ;) R

Gość gość
prawda pisiorku :)