Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że nie powinno być alimentów, kobieta powinna się cieszyć że ma dziecko

Polecane posty

Gość gość

i że ktoś w ogole chciał ją zapłodnić ! alimenty to wymysł lewacki, w Afryce czy krajach arabskich, Ameryce Południowej nie ma czegos takiego jak ALIMENTY udostępniłas szparę do wytrysku spermy to twoj problem

Gość gość
uważam dokładnie tak samo, a nie kurwa moja ex założyła mi sprawę i kurwa muszę zapierdalać i bulić 1,5 koła na bachora a ta szmata sobie leży w domu i kurwa nic nie robi ...gdzie tu sprawiedliwość ?

Gość jest mi super ona
A ja uwazam, ze facetowi wystarczyc, ze sobie jedynie moze popatrzec na kobiety, a nie jakies sexy czy cos mu sie marzy.

Gość gość
Zgadza się! Zresztą same baby mówią: mój brzuch - moja sprawa!

Gość gość
A ja uwazam, ze facetowi wystarczyc, ze sobie jedynie moze popatrzec na kobiety, a nie jakies sexy czy cos mu sie marzy. x przecież to baby są wyuzdane, łapią facetów na bachora a potem płaczą ŁO JEZU WPADKA ŁO JEZU, coś duzo tych wpadek... 20% Polek uwaza ze stosunek przerywane to antykoncepcja, łaza po tych ginekologach biorą tabletki a potem ŁO JEZU WPADKA taa jasne, specjalnie wrabiaja w bachora i tyle Prawda jest taka, ze baba bez bolca dostaje piertolca a zwłaszcza POLKA która ma ogromne parcie na ślub i bachora, zwłaszcza jak jest pi 25 rż, po prostu we łbie jej się piertoli i gotowa jest wrobic pierwszego lepszego, bo kolezanka zrobila sobie gó/wniaka, bo kuzynka zrobila, bo siostra sra gó/wniakami a ona nic :D brzydko napisane, ale taka jest prawda Polka ma mentalnosc zwierzęcia, prostej samicy z prostymi potrzebami, Polki chcą byc sprowadzane do roli wora na sperme, krowy rozpłodowej, szmaty do mycia podłóg, Polki chcą tradycyjnego patriarchatu

Gość gość
Udostępniłeś plemniki to teraz płacz i płać :)

Gość gość
13:50 haha,dokladnie. Bidny mały misio zapomniał o gumeczce i teraz musi bulić na SWOJE dziecko. Chociaż tyle,frajerze.

Gość gość
taki facet to frajer, powinien podać jej tabletkę poronną np w posiłku, w napoju rozpuscic i juz ale do tego trzeba miec choc troche inteligencji, 99% polaczków jej nie ma

Gość gość
gumka ma niski wskaźnik perla. wiec argument z d**y. nie wiesz ze huma nie chroni przed ciaza? może ma 70/80 na 1000 - taka skuteczność - urodzen

Gość gość
I dlatego sex powinien byc tylko w malzenstwie, w zwiazkach w ktorych dwoje ludzi chce byc ze soba. I nawet jesli trafi sie dziecko to nie uciekaja od problemu.

Gość gość
A slyszales o wazekktomi? Raz dwa na zabieg I nigdy dzieci mial nie bedziesz. Nie kazda kobieta jest tak durna, zeby sie truc tabletkami. Lepiej zebys sie ubezplodnil I nie rozmnazal, bo wiecej debili nam nie trzeba ;)

Gość gość
14:36 Ty jesteś z d**y. Jeśli gumka nie jest przedziurawiona, nie pęknie, nie zsunie sie to jakim magicznym cudem sperma dostanie sie do macicy. Jak pęknie czy się zsunie no to widać i można wziąć tabletke po.

Gość gość
ja szukam faceta po wazektomii nnie chce tabsow i nie chce gowniakow

Gość gość
gumka idioto ma mikropory. pod wielkim powiększeniem wygląda jak sito... nie slyszales o tym, dawno ja wzięli pod mikroskop. dlatego tez nie chroni przed hiv..