Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z czym wam sie kojarzą katowice ???

Polecane posty

Gość gość
zerknijcie w link

Gość gość
mi ze "spodkiem"

Gość gość
A kliknęłaś w powyższy link? Dowiesz się więcej

Gość gość
Z syfem brudem ubóstwem i alkoholizmem

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
18:20 z syfem i brudem tak x milion tak ??😠 bardzo😠 ??? a byłes kiedys w katowicach ??? nie nie byłeś katowice są piękne zobacz wiem bo byłem i również co roku autostradą A4 jadąc do zakopanego przejezdzam przez K-Ce

Gość gość
Z tym naszym "skarbem narodowym", co zatruwa cały kraj.

Gość gość
gość dziś Z tym naszym "skarbem narodowym", co zatruwa cały kraj. x Czyli z czym, bo jak masz na myśli kopalnie, to żyjesz starymi bajkami.

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
katowice są piękne

Gość gość
Akurat Katowice są ładnym miastem, tzn. oczywiście nie całe, ale ogólnie na plus. Syf to większość innych miast w GOP, szczególnie Chorzów i Ruda Śląska.

Gość gość
Katowice mi się kojarzą ze studiami :) ale nie są ładnym miastem. Są tylko dość ładne w porównaniu do innych miast w GOP. Taka Ruda albo Bytom to rzeczywiście syf jak nie wiem co.

Gość Ja_Dyzio
Katowitz lub Stalinogród , ludzie ze Śląska mnie często ostrzegają , czyli Hanysy mówią wprost , ty 'gorol' z****** warszawiaku pamiętaj , że do Katowitz tak łatwo nie dojedziesz i musisz posiadać PASZPORT aby dojechać do Katowitz a nazwa Stalinogród była tylko przez chwilę , ponieważ do Katowitz bez PASZPORTU wpuszczali ale teraz bez PASZPORTU nie wjedziesz do Katowitz i nie zobaczysz bez PASZPORTU , jak wygląda ĘLKA w Królewskiej Hucie , zapomnij o zwiedzaniu Zabrza i Rudy Śląskiej a w Wodzisławiu Śląskim to nawet po polsku się nie dogadasz z Hanysem, więc po kiego poruna chcesz jechać na Śląsk gorolu ?

Gość gość
Taki jeden powiedziałby że Katowice kojarzą mu się z Namysłowem, i nam też powinny, ale cicho sza, bo jeszcze zacznie nam tu nadawać ;-)

Gość gość
że smogiem, smrodem, zniszczonym dworcem, zniszczonymi przystankami i brzydkimi budynkami.

Gość gość
Ty z 22.40,ciekawe kiedy ostatnio tam byłeś (byłaś)? To piekne nowoczesne miasto,potężne i prężne! Oczywiście zdarzają się tez i wpadki,ale gdzie ich nie ma.

Gość gość
22:44 akurat w Katowicach byłem miesiąc temu i nikt mi nie wmówi że to piękne miasto

Gość deborahDeLuca
mnie ze smogiem ;/ Już sie zaczyna . ja potem z tego jestem tak chora ,ze ani nie mówię :/ Teraz jeszcze ujdzie , ale jak przywali taką zimą jak była na początku tego roku to znów będe bardzo chora . Ja już zamówiłam sobie maskę antysmogową . https://goodair.pl/sklep/maska-respro-sportsta/

Gość gość
Nie wchodziłam w linka a kojarzą mi się z "Katowice nocą ze spiżową mocą" nie wiem czego tak skojarzyłam hehe a nie bylam nigdy tam akurat

Gość gość
Mi tez Spizowi Mocni ;)

Gość gość
Z seryjnym morderca Bogdanem Arnoldem

Gość gość
Zaniedbane kamienice, pustostany z powybijanymi szybami. Taki widok z pociągu jak dojeżdżają do Katowic. Menelskie Załęże, w sumie każde miasto w centrum dobrze wygląda, kamienice remontowane na pokaz, a wejdziesz w podwórze to bród, smród, odpadające tynki :-(

Gość AnjaKravitz
katowice sa ogólnie bardzo fajnym miastem, tylko czasem się mega źle oddycha .A że mam astmę to wychodząc na zewntątrz zakładam czasem maskę antysmogową,która zdaje egzamin póki co https://goodair.pl/sklep/maska-respro-sportsta/