Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Universum

Jestem lekko wstawiona i czekam na deszcz meteorytów

Polecane posty

Gość Miasto prószków opolskie wojew
inacessible czemu będziesz mijał Namysłów ? gdzie jedziesz ??? będziesz przez powiat Namysłowski w okolicach Namysłowa przejeżdżał ??? gdzie jedziesz ???

Universum widzę że jak pijesz to wolisz tego inaccessible89 niż moje filmy

Gość gość
Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 18 °C, wiatr zach., 11 km/h, wilgotność 67% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 213 zł. Wyświetl hotele Liczba ludności: 16 297 (2008) Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: sobota, 18:56

inaccesible będziesz jechał koło Namysłowa i bedziesz go omijać to gdzie jedziesz ???

uniwersum mam pytanie kiedy pierwszy raz dowiedziałaś sie o istnieniu Namysłowa ??? i czy nim sie pojawiłem na kafe to wiedziałaś że namysłów istnieje czy tylko dzięki mnie wiesz o Namysłowie ???

Gość Miasto Prószków opolskie wojew
Inacessible w okolice Krakowa to nie jedzie się przez Namysłów bo będziesz jechać autostrada A4 czyli nie będziesz 20 km od Namysłowa bo autostrada A4 biegnie 60-70 km od Namysłowa

To szkoda :D ja jestem tolerancyjna, jakoś bym Was pomieściła :D Mateuszu niestety jak jestem pijana nie klikam w linki, miałam urodziny, złożył byś życzenia lepiej :D Marazie jest jedna gwiazdka na niebie ale to ta co od zasze "moja" więc sie nie liczy :D

Po raz pierwszy sie dowiedziałam o Namysłowie od Ciebie. Nie klikam w linki bo i tak nie skumam o co tam chodzi, jutro zobaczę , nie denerwuj się :)

Inacessible mam pytanie ale nie pisz mi w jakim mieście mieszkasz ale pytam czy to jest miasto wojewódzkie? I czy w twoim mieście są tramwaje i lotnisko? Ps napisz ps i czemu nie chcesz napisać w jakim mieście mieszkasz? Przecież pisałeś że to jest duże miasto ps jak nie podasz danych osobowych nazwy dzielnicy ulicy ale nazwę miasta to nikt się nie dowie kim jesteś pytam czy twoje miasto to miasto wojewódzkie i czy ma tramwaje i lotnisko?

Uniwersum nie wiedziałem że masz urodziny wszystkiego najlepszego dużo zdrowia i szczęścia ps uniwersum jak to ode mnie się dowiedziałeś przecież myślałem że wszyscy we Wrocławiu słyszeli o Namysłowie i zresztą Namysłów jest tylko 55 - 60 km od Wrocławia

Uniwersum a widziałaś we Wrocławiu w Tesco i w Auchan piwa Namysłów pils i zamkowe z browaru Namysłów? Jeśli nie to poszukaj w Auchan ja w Auchan w Ch korona i w Tesco w magnolia park widziałem piwa z browaru Namysłów ba jeden gościu cały karton tych piw z Namysłowa kupił :)

No wiadomo, że słyszałam ale Ty wypromowałeś to miasto tak, że mam chęć je odwiedzić :D 25 Mateuszu :D voraz starsza sie robię niestety Teraz na niebie jest tak dużo gwiazd, że nie potrafię ich zliczyć ale "moja" najjaśniejsza :D

W Auchan i Tesco we Wrocławiu są piwa z browaru Namysłów wiem bo sam widziałem poszukasz tych piw? I kupisz i jak kupisz to oceń czy to dobre piwa czy nie (może już piłaś nie wiem)

Uniwersum przyjedź kiedyś do Namysłowa choćby na jeden dzień (to tylko 60 km) nic prostszego bo z wrocławia do Namysłowa nie ma przesiadek tylko mamy bezpośrednie połączenie kolejowe z Wrocławiem wsiadasz na dworcu głównym na pociąg który jedzie Na Lubliniec i Kluczbork (tam pisze ze jedzie na Lubliniec bo trasa na Lubliniec i Kluczbork prowadzi przez Namysłów Kluczbork jest dalej od Wrocławia niż Namysłów więc ta linia kolejowa prowadzi przez Namysłów potem przez Kluczbork pomijając wioski między Namysłowem a kluczborkiem a potem kończy się w lublińcu

Uniwersum i wsiadasz ma dworcu głównym we Wrocławiu do pociągu na Lubliniec i bezpośrednio bez przesiadek (bo z wrocławia do Namysłowa nie ma przesiadek) i za półtorej godziny wysiadasz w Namysłowie :)

NP FAJNY RYNEK W Namysłowie oraz izba regionalna zobaczysz ratusz dwa fajne kościoły zabytkową pocztę można wejść na brame krakowską i zobaczyć Namysłów z góry możesz pójść do muzeum techniki młynarskiej zobaczyć izbę regionalną możesz zobaczyć budynek browaru i obok jest zamek :)

Uniwersum ale jak jeździłem do Wrocławia z domaszowic bo domaszowice są koło Namysłowa ale nie od strony Wrocławia tylko już z drugiej strony jadąc do Namysłowa z wrocławia nie miniesz domaszowic bo one są dwie stacje PKP dalej w kierunku Kluczborka i lublińca polkowskie jest w gminie domaszowice to jadąc z domaszowic do Wrocławia kupiłem bilet do Wrocławia i z wrocławia (kupiłem bilet w dwie strony) i on kosztował 30 złotych czyli 15 w jedną stronę Namysłów jest 60 km od Wrocławia więc trochę mniej zapłacisz a domaszowice są 12 km od Namysłowa czyli ponad 70 km od Wrocławia

Mam chyba bana coś pisze to treść została uznana za spam :o

Ale teraz sie wyświetliło więc może nieltóre słowa a/dm/in dodał do spamu i akurat na nie trafiłeś Ja już weszłam do domu i lookam przez okno bo komary tną niemiłosiernie

Jak z proxy?

Uniwersum sprawdź w necie rozkład jazdy PKP z wrocławia do Namysłowa