Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajnie dookoloka malzenstwa wlasnie sie przytulaja ogladaja filmy

Polecane posty

Gość gość

uprawiaja seks albo rozmawiaja o marzeniach i czuja sie kochani a ja siedze w internecie i czytam ksiazke. Jedni maja wszystko a inni nic, sobotnia noc jak zwykle sklania do refleksji.

Gość gość
Mam dokładnie to samo. Chętnie poprzytulałabym się z mężem przed telewizorem. Problem w tym, że nie mam męża.

Gość gość
widocznie jestes brzydka

Gość gość
gość dziś -widocznie jestes brzydka v wręcz przeciwnie :) tylko jakoś nie mam szczęścia do facetów :P

Gość gość
ile masz lat? i wlasciwie po co ci to malzenstwo? nie moszesz znalezc sobie kogos na chwilowy uklad

Gość gość
uklad... facetom "w ukladzie" nie zalezy na romantycznych rozmowach itd. Mi zalezy na tego typu romantycznych pierdołach, ze facet sie mna interesuje, adoruje, zalezy mu, obchodzi go moje zdanie. Samo bzykanie to o kant...

Gość gość
ile ty masz lat ze tak gadasz?

Gość gość
Ja mam męża ale on w salonie a ja w sypialni. Takie codzienne romantico to przed dziećmi i w filmach tylko ;)

Gość gość
Czyli co, w malzenstwie nagle ludziom przechodzi milosc? Watpie. I nie mowie, ze codziennie ma byc pelen romantyzm, ale chociaz czuc te milosc na codzien, samotni nie maja nic.

Gość gość
któraś z dziewczyn chce popisać ? :) 24-30 lat okolice Warszawy ? :)

Gość gość
jak masz 16lat to mozesz tak myslec

Gość gość
gość wczoraj któraś z dziewczyn chce popisać ? usmiech.gif 24-30 lat okolice Warszawy ? V Dla mnie za młody jesteś ale fajnie, że takie propozycje się tu pojawiają. Wszyscy "Kafeterianie" to w gruncie rzeczy samotni ludzie, którzy chcą kogoś poznać. Człowiek nie został stworzony do tego by być sam :)

niby tak ale.. większość nie ufa znajomości przez internet , w ogóle nie zaczyna bo nie myśli poważnie o tym , i tak bywa że czasem fajni samotni ludzie mijają się gdzieś obok..

Gość gość
Arek1990 dziś - Arku, pamiętam Twój starszy post, że chciałeś kogoś poznać. Żadna panna się nie znalazła tutaj? :P