Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licencjonowana26

możecie mi nie wierzyć, ale tylko faceci z wyższym wyszktałceniem

Polecane posty

Gość licencjonowana26

tylko faceci z wyższym wykształceniem się mną interesują i to profesorzy / doktorzy albo przyszli profesprzy doktorzy, czy to dobrze? nie powiem ja na to nie narzekam

Gość gość
Chwalisz się, czy żalisz? :-) :-) :-)

Gość licencjonowana26
kiedyś myślałam, że nie ma. ale teraz widzę, że osoby ze środowisk akademickich/naukowych mają bardzo dobre życie, pensje, wolne wakacje/święta/weekendy. mam koleżanki którzych faceci to robotnicy albo mają swoje własne biznesy i dziewczyny nie wyrabiają czasami muszą kraść aby opłacić rachunki. byłam z facetem profesorem z innego kraju to ciągle razem wyjazdy/ restauracje opłącane przez uczelnie

Gość gość
licencjat to jak kiedyś liceum, dla doktora to obciach zadawać sie z takim nieukiem.

Gość gość
Buahahahahah następna księżniczka. Wiedza teoretyczna nie ma nic wspólnego z życiem. I to mądre kobiety wiedzą, głupie karmią się światem fikcyjnym.

Gość gość
Chcą sobie poużywać, a na żonę wybiorą kobietę równą sobie :-)

Gość gość
w kinie zemdłał gościu, próbują go ocucić, ktoś pyta:: - czy jest doktor na sali?? wstaje kretyn podobny do autorki i pyta:: - a magister wystarczy??

Gość Doktorm
Praca na uczelni ma swoje plusy i minusy Plusy przychodzę do pracy o której chce (nie licząc zajęć ze studentami) robię coś co jest moja pasją a zarobki nie są oszołamiające ale dające podstawy do życia no i wspomniane wyjazdy zagraniczne konferencje staże szkoły. Ale są minusy, trzeba być na prawdę bardzo dobrym i to lubić a czekanie na zwolnienie etatu po doktoracie to nieraz straszna katorga jak się nie ma grantu.

Gość licencjonowana26
skoro już tak jest i mi pasuje, to przy takich facetach zostanę, nie wiem dlaczego ale każda bardziej zażyła znajomość to właśnie minimum profesor i to nie jakieś dziadki. najstarszy 35 lat. co do mojego wykształcenia to się dalej kształcić na konserwatorkę zabytków :)

Gość Doktorm
naprawdę miało być

Gość licencjonowana26
Doktorm, jaka jest twoja"dziedzina"?

Gość gość
Nie wygląd świadczy o starości profesora, chcesz wiedzieć ile ma naprawde lat, to idźcie do muzeum, zwróć uwagę, czy załączy się alarm jak będzie wychodził :-) Jeśli tak, to skierujcie się prosto na cmentarz i tam poczekajcie, bo nie opłaca się wracać do domu :-)

Gość Wrozbella
Mna rowniez no i co?

Gość gość
Autorka to pustostan