Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dawne tematy

Polecane posty

Gość gość

chciałam odszukać dawne tematy sprzed kilku lat i nie ma ich. nie podoba mi się ta wersja kafeterii. nie można przejść do konkretnych postów wstecz tylko przewijać każdą stronę po kolei. to zajmuje dużo czasu i zniechęca do cofania sie. dlatego już to nie bywam. chcialam poczytac dawne rozmowy i zaprzyjaźnionych forumowiczów ale nie dalam rady. czy ktoś też ma takie zdanie ?

Gość gość
Ja. Noe mogę bezposrednio przejść do tematow np sprzed pieciu czy ośmiu lat.

Gość gość
No, wiadomo, ze stare kafe bylo duzo lepsze, ale to se ne wrati:D i nic na to nie poradzisz.

Gość gość
dawniej był Master111 co ciulika pokazywał:D

Gość gość
Nie wchodzilam w takie linki, wiadomo, ze tez byli wtedy tez swiry, ale fakt jest taki, ze byli fajniejsi ludzie i forum lepiej dzialalo.

Gość gość
były rady i porady i wymiana zdań na różne tematy. niemal że przyjaźnie wirtualne. psycholi zawsze można było zidentyfikować albo ignorować ale dyskusje toczyły się nawet kilka lat a tu nagle pozmieniali forum. dali komuś zarobić i spieprztył wszystko :-(

Gość gość
gość 2017.08.12 chciałam odszukać dawne tematy sprzed kilku lat i nie ma ich. nie podoba mi się ta wersja kafeterii. nie można przejść do konkretnych postów wstecz tylko przewijać każdą stronę po kolei. :D no bez jaj, przerzucasz każdą stronkę wstecz po kolei? :D albo żeś dziecko błądzące w necie, albo istota bez rozumu.