Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawdz pocztę

Polecane posty

Gość gość
11.00 no o fajnie. Ty masz z tym problem bo ja nie. Wiem swoje i tym narzucaniem sie, rozbawiles mnie :) Chyba daję się wciagac w jakieś hejterskie zagrywki. Niepotrzebnie :)

Gość gość
gość dziś Przepraszam, ale znajomość, w której na forum trzeba pisać, że się zostawiło wiadomość (czyli prędzej on zajrzy na forum, niż na pocztę, by sprawdzić, czy nie ma maila od niej), jest chyba słabą znajomością, chyba niewartą spadającyh gwiazd X W punkt.;-)

Gość gość
Nikt cie nie hejtuje idiotko każdy z politowaniem podchodzi bo trudno sie nie zasmiać z twojej relacji.

Gość gość
11.14, Haha no strasznie smieszny jestes :)Najlepiej jest sie mądrzyć gdy nie zna sie ani sprawy, ani ludzi ;) Mysl sobie co chcesz. Ja nie czuję się w obowiązku tlumaczyt się tutaj. Temat nie dotyczy Ciebie, ale pierwszy wyrywasz się przed szereg. To nie ladnie :) Ja osobiscie daleka jestem od oceniania jesli ani nie znam osob, ani tym bardziej sytuacji :)

Gość gość
Nie wyzywaj mnie od idiotek. Co Cię boli? Omin temat i tyle. Nie wyzywaj nie oceniaj bo to o Tobie źle swiadczy. Jestes zwyczajna hejterką mimo, ze bronisz się przed tym. Zaczynasz nakrecac falę wyzwisk i wiesz, że zaraz będzie oddźwięk w postaci przyklaskujacych tobie ublizajacych hejterow. Żal co sie stało z tym miejscem. Sami prawi i honorowi pędzący z" dobrymi" radami byle tylko poczuć się tymi lepszymi....

Gość gość
Też miałam taką miłą znajomość (chociaż z podtekstami) ;) Na samym początku, gdy jeszcze mieliśmy kontakt tylko przez @, jak nie mogłam sprawdzić poza domem poczty, to po powrocie ledwo zamykając drzwi, gubiąc buty po drodze, a zima w kurtce, tez rozbierając się po drodze, leciałam do kompa, sprawdzić pocztę :D On też co chwila sprawdzał. Zresztą do dziś ten nawyk został, że co chwilę sprawdzamy, czy nie ma wiadomości ;) Znajomość może i miła, ale chyba niezbyt angażująca, przynajmniej jego. To nie jest hejt, ale wiem, jak to jest - jak facet jest zaangażowany, sprawdzi zawsze i od razu ;)

Gość gość
gość dziś pisz za siebie. Nie jestem 'każdy ' a juz na pewno nie taki wredny jak ty ;)

Gość gość
11.28 przeciez wyraznie napisalam, ze nie spodziewa sie maila ode mnie. Wystarczy czytac ze zrozumieniem. Nie mogl pisac do mnie bo nie mial mojego adresu ;) Nie kazdy jest tak uzależniony, że sprawdza poczte po kilkanascie razy na dzień ;) Tym bardziej, ze wiem iz na forum zaglads bardzo sporadycznie i raz na kilka miesięcy. Nie spodziewa się mojej wiadomości :) Wyluzuj. Wszystko jest ok :)

Gość gość
"wiem, jak to jest - jak facet jest zaangażowany, sprawdzi zawsze i od razu oczko.gif" X Tak naprawde to nic nie wiesz :) Nie sil sie na złośliwość bo to nieładnie :) Nie jest zaangażowany i znajomosc jest mało zażyla. Jest miła gdy uda nam się wpaść na siebie na forum, co sie zdarza nie czesto bo malo tutaj oboje zaglądamy ;)

Gość gość
Aha, czyli to żadna wręcz znajomość. To może rzeczywiście będzie miał sympatyczną niespodziankę :) Skąd pomysł, że nie jestem wyluzowana? :) Jasne, że jestem uzależniona. Od niego :D A on ode mnie ;) Uważam to za pożądany i normalny stan ;) Powodzenia :)

Gość gość
Dlatego zanim sie da rady, wystarczy przeczytac temat ;) Luźna i mila znajomosc na forum. Gdy ostatnio pisalismy tutaj , było bardzo milo i sympatycznie. Gdy się zegnalismy napisał, że nie będzie go na forum dłuższy czas ale zostawi mi @ i będzie mu miło jeśli się kiedyś odezwę :) I cała historiaa. Po co dorabiac ideologię i doszukiwać się drugiego dna. Dużo czasu minęło gdy w końcu do Niego napisałam ;) Nie spodziewa się, ale będzie miał miła niespodzianke :) Do widzenia ;)

Gość gość
Posty były raczej enigmatyczne ;) A takie posty jak to: "nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz" sugerowały coś istotnego :) W takim razie rzeczywiście nie jest i niepotrzebnie porównałam to do mojej sytuacji, która była skrajnie istotna ;) Już nie komentuję :)

Gość gość
Mam pytanie do tej z bólem duupy. Po co wchodzisz na nie swój temat? Temat jest skierowany do jakiegoś faceta. Tak czy nie? Więc co ciebie obchodzi relacja między nimi? Niech założy i dziesięć takich tematów. Widać, że zazdrość cię zżera, bo inaczej i tak szczerze to niech nawet się chwali. A ty też możesz. A może żal ci, że to nie do ciebie ta wiadomość? Wiemy, napiszesz, że nie, bo nie musisz, masz już swoje szczęście, na Kafe bywasz z doskoku. To daj innym robić co chcą.

Gość gość
Córki Bronisława Komorowskiego i Andrzeja Rzeplińskiego zasiadały razem we władzach fundacji prowadzącej portal mamprawowiedziec.pl – podaje zelaznalogika.net. W 2007 r. powstało Stowarzyszenie 61. Uzyskało ponad 300 tysięcy dolarów dotacji. Pieniądze przeznaczono m.in. na rozwój portalu mamprawowiedziec.pl. O portalu pozytywnie pisała „Gazeta Wyborcza” piórem Dominiki Wielowieyskiej. O portalu mamprawowiedziec.pl zrobiło się głośno, gdy podczas jednej z debat prezydenckich Bronisław Komorowski użył planszy z wydrukiem z tej witryny. Odkryto wówczas, że ówczesny prezydent zareklamował portal, w którego władzach swego czasu zasiadała jego córka. Po ujawnieniu tych rewelacji nazwisko Zofii Komorowskiej zniknęło z oficjalnej strony Stowarzyszenia 61, ale ślad po jej obecności w zarządzie pozostał w danych KRS. W maju mało kto zwrócił uwagę na fakt, że prezesem zarządu Stowarzyszenia 61 jest Róża Rzeplińska. To córka Andrzeja Rzeplińskiego, prezesa TK, którego na to stanowisko w 2010 r. powołał Bronisław Komorowski.„Tłumacząc łopatologicznie – tatuś Róży, napisał z kolegami ustawę dającą instytucji, na której czele stoi prawo do zablokowania każdej ustawy nadchodzącej nowej władzy. Projekt wniósł tatuś Zofii, bo tata Róży ma wszelkie uprawnienia, prócz właśnie inicjatywy ustawodawczej. Tatuś Zofii projekt złożył do Sejmu, bo był jeszcze prezydentem. Koalicja PO-ZSL, uchwaliła go szybciutko, wybierając sędziów Trybunału Konstytucyjnego na zapas, tak by żaden kandydat nowej władzy nie miał szans dołączyć do trzódki tatusia Róży” - podsumowuje zelaznalogika.net

Gość gość
12 28 Przecież to ciebie właśnie zabolała mocno doooopa, ach ta zazdrość;)

Gość gość
gość dziś Widać, że zazdrość cię zżera :D:D:D Muszę przestać, bo mnie twarz boli ;) Tak, żal mi, masz mnie :classic_cool: A wchodzę bez powodu, pewnie dlatego,ze od tego jest forum ;)🖐️

Gość gość
Poza tym do kogo ty piszesz, nie wszystkie posty tu są moje :) Uspokój się, za mocno się podniecasz ;) 🖐️

Gość gość
Ona nie prosiła o twoje przemyślenia o zakładaniu tematu i swojej znajomości. A teraz idź udawaj na niebiesko jaka jesteś skromna.

Gość gość
A może ty poudajesz na niebiesko? Co się mnie czepiasz? :) Trudno nie uznać, że moje posty cie zdenerwowały bynajmniej nie z powodu autorki ;) Tak, słusznie się domyślasz, jest czego zazdrościć ;) Bez tak zwanego odbioru i przemyśl, co cię tak naprawdę boli ;)

Gość gość
dziś ;) Myślę, że moje posty nie sugerowaly nigdzie nic istotnego :) Nspisanie "nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz" bylo wlasnie w takim konstekcie jakim miało byc. Ktoś próbował zrobic wielkie halo ze zwyczajnej, milej znajomości , która jeszcze się nie miała szansy rozwinąć i byc może się nie rozwinie :) Ale sprobowac warto zawsze :)

Gość gość
Jak na razie to on jej nie odpisal ani nie maja kontaktu, wiec czego zazdroscic?

Gość gość
Dzień dobry :-) Patrzyłem wtedy w niebo i myślałem o Tobie :-) Zresztą nie tylko wtedy 😴 Wiesz... Jak tylko zajrzałem na Ero to wiedziałem, że ten temat jest dla mnie :-) Wystarczył sam tytuł... Dziwne :-) Jednak coś w tym jest ;-) Po tym ja zostawiłem dla Ciebie maila sprawdzałem pocztę po kilka razy dziennie, ale niestety nie było żadnej wiadomości :-( , więc przestałem tak często tam zaglądać. Tu w sumie też dawno nie zaglądałem ale mam sentyment do tego miejsca bo wbrew pozorom są tu jeszcze fajni ludzie :-) I wcale nie tak trudno ich znaleźć ;-) Fajnie, że w końcu napisałaś :-) :-) :-) Ps. Jak zapewne zauważyłaś najwięcej do powiedzenia zawsze mają ci, którzy są słabo rozgarnięci i nie ogarniają niczego :classic_cool: Czyli ludzie gorszego sortu nadający się tylko do hejtowania... Ale to nie na temat więc szkoda czasu na głupoty 😴 Spadam sprawdzić tą pocztę :-) 🖐️

Gość gość
Nie bardzo rozumiem czego mam zazdrościć tej dziwnej. Pytam tylko, po co wchodzić komuś na temat i strzelać jakieś bzdury o intencjach. Dlatego zaleciało zazdrością. Przecież temat nawet jej nie dotyczy.

Gość gość
13.31 Ale.facet juz sie znalazl, wiec chyba wątek zamkniety.

Gość gość
:) No i jestes :) Tak czułam, że się odnajdziemy. Wiem, że nie napisalam od razu gdy zostawiles @. Pomyślałam, że po tak dlugim czasie prędzej zagladniesz tutaj niz na pocztę :)

Gość gość
To może tamta dziwna wam odpuści.

Gość gość
Typowe. Wystarczy napisać post wskazujący na to, że komuś się udało i od razu jad i ból dupska 😴

Gość gość
Dla mnie mogą się afiszować, innym jak widać to przeszkadza i muszą wypuścić pary. Koniec tematu dla mnie.

Gość gość
Dalej debata? ;) To tylko parę postów przecież na temacie na publicznym forum :classic_cool: Uznaję, że autorka nie sugerowała, a ja niepotrzebnie coś założyłam, patrząc przez pryzmat własnego doświadczenia :) Nie nazwałam jej "idiotką" i żaden post tego typu nie jest mój. Przepraszam gorąco wszelkie urażone, że moja osobista znajomość okazała się tak ważna, wiem że to nie jest tu lubiane ;) Odbiorca tematu się pojawił, więc zdaje się, że kolejna znajomość ma szansę :) Czego życzę, a reszcie by nie przeżywały tak bardzo ;)