Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

AAA ROZJEEBAŁO CAŁE CHOJNICE

Polecane posty

Gość gość

od piątku od 22 siedze bez prądu aaa :D dobrze że jeszcze telefon ma baterie ale musze oszczędzać, ja piertole a lodówka i cały zamrażalnik pójdzie sie jeepać, bede pisał skarge do ENEI i niech bulą za te straty, hooy mnie obchodzi że im linie zerwało, płace kurfa przecież w prądzie te wszystkie opłaty tranzytowe przesyłowe na utrzymanie lini itp podobno mają dziś włączyć do południa, a niektóre lokalne tereny odzyskają prąd dopiero we wtorek :D drzewka jak zapałki tu rwało, pare dachówek mi z dachu zabrało i antene od telewizji wyrwało :D znaki na ulicach to normalnie leżą powyginane hehe i jeszcze ludzi podtopiło i wszędzie straż wode wypompowuje i drzewa powalone usuwają ale beka :D pierwszy raz takie coś se widze, a w parku miejskim to normalnie ogromne drzewa z korzeniami powyrywane, tak jakby wyciągnąć marchewke w ogródku i rzucić na ziemie hehe

Gość gość
Zginęły również dwie osoby , o tym zapomniałeś dodać? Zero empatii z Twojej strony autorze ... przykro czytać takie wypowiedzi jak Twoja , w obliczu tak ogromnego nieszczęścia jakie spotkało mieszkańców tamtejszych okolic . Czy Ty masz z serc ....

Gość gość
no mnie prawie też zabiło, drzewo obaliło się tuż przede mną...

Gość gość
Dało się zauważyć wczoraj na kafe że,jest dziwny spokój, brak durnych tematów itp. Szkoda tylko że powodem tego było tyle nieszczęścia. W sumie zginęło pięć osób,macie te wasze upały które tylko prowadzą do takich kataklizmow.