Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słony11

Misja niemożliwa? Ratunku

Polecane posty

Kochani pokłóciłem się ze swoją (byłą już dziewczyną) Była młodsza ode mnie, na tym tle występowało wiele nieporozumień, wywyższałem się bo byłem starszy. Zrozumiałem swoje błędy i chcę wrócić. Kocham Ją i szanuję. Ale ona ma kogoś. Niestety dziewczyna zmienia liceum i przeprowadza się do większego, wojewódzkiego miasta. Ma kogoś teraz póki mieszka jeszcze u siebie, ale on nie przeprowadza się za nią więc myślę że to długo nie potrwa. W grę wchodzą znaczne odległości. W nowym liceum pewnie pozna mnóstwo ludzi a je nie będąc na miejscu, nie będę mógł ciągle z nią być. Boje się że jak zerwie to natychmiast znajdzie sobie nowego z Metropolii. Kiedy ostatni raz próbowałem z nią kontaktu wstawiła na walla zdjęcie jak całuje się ze swoim obecnym chłopakiem. Więc napisałem jej że to moja wina, że przepraszam i nie będę już próbował kontaktu. Zdjęcie natychmiast zniknęło. Nie wiem jak to odczytać. Tak samo gdy kiedyś zmieniła swoje włosy. napisałem w komentarzu że wolę jej starą wersję. I pyk powrót do starej fryzury chociaż już wtedy podobno miała mnie gdzieś. Muszę do niej wrócić, wiem że będą trudności że to będzie związek na odległość ale zrobię to dla Niej.