Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Pogada ktoś?

Polecane posty

Gość gość
Od "mimo wszystko" to ja już byłam :P

Gość gość
A skąd Ci to przyszło do głowy, że to złe, po "moim" wystawionym języku? Weź pod uwagę że jest upał i mnie suszy :)

Gość gość
Dobra przeprosiny przyjęte ;) Po czym jesteś zmęczony? (zaraz porównamy kto kogo przebije)

Trochę głupie, ale grałem prawie całą noc :D A rano byłem w pracy dorywczna na zlecenie co kiedyś dużo robiłem, odeszłem ale nie do końca czasem w drodze wyjątku zgodzę się za kogoś na zastępstwo pojechać. W sobotę podobnie i zaczyna wychodzić brak snu. A jak u Ciebie?

Gość gość
Ojejjjuuuu... zmęczony bo zarwał nocke na graniu :P no mogłam się domyśleć, że polecisz po bandzie. Tylko te zastępstwo ratuje Twój honor :D A ja skromnie :) w piątek malowałam korytarz, a w sobotę pokój, aleeee.... jak na mnie to wyczyn, bo weź pod uwagę panujące upały, no i moje zawroty głowy, a tu trzeba było sufity machać na wysokościach. Trochę mną zarzucało, ale dałam radę :D

Taki remontowy weekend widzę :D u mnie nie tyle były upały co strasznie duszno, oraz burzę na szczeście nic nie narobiły. Ale jakiś tydzień temu była lepsza burza w nocy błyskało się z każdej strony, jasno było jak w dzień :D Lubie takie zjawiska

Gość gość
No, ja to se zawsze jak jest wolne, znajdę ponadplanową robotę, ale raz się zyje :D Tak pamiętam o tym piorunie kulistym co pisałeś. U nas była niezła burza, grzmociło tak, że az ściany drżały. A gwiazdy w nocy oglądałeś?

Tak zdarzyło się kiedyś, szczególnie fajnie było nad jeziorem cicho spokój i ładne niebo. Nawet kiedyś spadająca gwiazde widziałem, niestety marzenie się nie spełniło :) chociaż może kiedyś. Ale zawsze jak ma jakiś deszcz meteorów czy coś to musi być pochmurno :D

Gość gość
Wszystko przed Tobą, bo jeszcze kilka nocek mają spadać, ale już nie tak licznie. Eh, a ja to wczoraj nawet kilka widziałam, ale moja kobieca natura wzięła górę, bo zanim się zdecydowałam ;) jakie to mam życzenie, to one juz dawno pospadały :D

Gość gość
Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 21 °C, wiatr płn.-zach., 11 km/h, wilgotność 66% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 214 zł. Wyświetl hotele Liczba ludności: 16 297 (2008) Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: niedziela, 18:23 Podobne wyszukiwania Pokaż jeszcze ponad 3 Brzeg Kluczbork Nysa Opole Prudnik Prześlij opinię Zobacz wyniki dla zapytania Namysłów (Gmina) Liczba ludności: 26 268 (2006) Województwo: Województwo opolskie Powiat namysłowski Powiat namysłowski ‑ powiat w Polsce, w północno‑zachodniej części województwa ... Domaszowice - Z Twojego adresu internetowego - Użyj dokładnej lokalizacji - Dowiedz się więcej

Gość gość
Ta to ma życie jak w Madrycie i jeszcze co chwila koty o nią zabiegają. Więc ona to nawet w gwiazdy nie musi patrzeć, bo spełniona w 100% :)

Taki zwierzaczek a pożyje :D u mnie to ostatnio częśniej to jest po za domem niż w domu, w sumie tylko najeść się przychodzi

Gość gość
No cóż samce mają inne priorytety :D najeść się i wybyć z domu. Ej, a Ty to długodystansowiec jesteś, chodzi o jazde samochodem (byłam i czytam profil :D ) gdzie to tak jeździsz, na prywatne wypady czy zawodowo w teren?

Prywatne, jakieś wypady na wakacje, na imprezy sportowe. Na mecze trochę zaczełem jeździć, to w sumie dzięki koledze z którym mam układ że kupuje mi bilety na wstępy itp a ja jezdze. Obu mam to pasuje bo on nie miał jak jezdzić, a ja lubie jezdzić. W sumie nawet zaczeły mi się podobać te mecze :D

Gość gość
Ach mi to już się od dawna podobają :) A teraz dawaj, jaka jest Twoja drużyna, sprawdzimy kto stoi wyżej w lidze i gdzie byłes ostatnio i czy byłes na słynnej już oprawie Legii? Jeśli za dużo trudnych pytań, to zrób unik :D

Nie no spoko pytania :D Moja drużyna to Zagłębie Lubin, chociaż końcówke poprzedniego sezonu mieli fatalną. Nie byłem na oprawie Legii ;p Nie tylko na piłkę jeżdze, byłem 2 razy na żużlowym GP. Na skokach też byłem zimą. Kiedyś mam w planach zaliczyć wyścig F1, oraz 24h le mans, chociaż mam obawy ze przez te kilka lat seria LMP1 upadnie ;(

Gość gość
Spoko pytanie, bo Zagłębie wysoko stoi :D A to jesteś taki ogólny kibic, a ja jakoś od razu przekierowanie na piłke. Na żużlu nie byłam i to akurat nie moja bajka, chociaz wiem o Golobie i kilku innych co sukcesy odnoszą. Skoki narciarskie, to już od czasów Małysza śledzę, ale .... przed monitorem. Formuła, no takich marzeń to nawet nie mam jak gwiazdy spadają :)

A co do wypadów ale nie że się chwalę ale być może jeszcze w te wakacje bedę miał okazje pojechać do Szwajcarii ale to jeszcze nic pewnego więc nie mówie głośno :0

Gość gość
Fajny kraj, moja babcia tam była kilka razy, a widoki super i to nie tylko te górskie, ale i całe miasteczka jak z bajki malowane. To jak już tam będziesz, to wiesz co znowu.... fotki zamawiam :)

No spoko spoko, ale to takie nie potwierdzone jeszcze :D Całkiem nie dawno bo 2 tygodnie temu miałem mały wypad do Wrocławia bo właśnie na żużlu byłem. Trochę sobie miasta pozwiedziałem bo nigdy wcześniej tam nie byłem, mimo iż wcale daleko nie mam

Gość asiutka    1999
ja mogę

Gość gość
Nie, Ty mnie chyba nie zrozumiałeś :D obojętnie co by się nie działo, to JUZ MUSISZ jechać do tej Szwajcarii i bez zdjęć mi się tu nie pokazuj :D