Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Pogada ktoś?

Polecane posty

Nie tak prędko :D jako tymczasowe wypełnienie mogę dać jakaś fotkę z ostatniego wypadu, nie to samo ale zawsze cos

Gość gość
Dobra dawaj co tam masz, ale to i tak Cię nie zwolni ze Szwajcarii :D

Gość asiutka    1999
Wczoraj na basenie byłam i widziałam się z koleżanką, to wszystko.

Nie ma dużo ale zawsze coś, co do Szwajcarii to mogłem nie chwalić się nie pewnymi jeszcze rzeczami :) imgur.com/a/KSHG7 imgur.com/a/yCogn imgur.com/a/aGviA imgur.com/a/YLo0N Trzeba niestety kopiowac bo pelny link mi wywalalo jako spam

Ja też ostatnio parę razy byłem na basenie, tak sobie postanowiłem chodzić co jakiś czas. O właśnie miałaś kiedyś mi doradzić od czego zacząć :)

Gość asiutka    1999
Na bieganie trochę za gorąco było.Co od czego zacząć?

No kiedyś pytałem Ciebie co zacząć aby poprawić kondycję i ogołem się rozruszać czyli jakie sobie zajecię wybrać

Gość gość
Okej mam wszystkie, łącznie z dowodem że byłeś w samochodzie ;) Co do Szwajcarii to jeszcze po negocjujemy :D a teraz ja się zwijam, ale sam tu nie zostajesz. To do następnego D.R. :)

Gość asiutka    1999
Pływanie jest dobre, różne partie mięśni pracują. Bieganie też możesz, na dworze, ale też na siłowni. Tylko nie codziennie, tak 3 razy w tygodniu. Nie wiem jakie sport lubisz. Czy celem jest tylko kondycja?. Może chcesz się nauczyć czegoś nowego

Gość gość
D.R. a w nocy zrób przerwę od grania i zerknij czasem na niebo, czy coś nie spada ;) No to do następnego, cześć :)

Właśnie chciałbym się czegoś też nauczyć bo obecnie to bardzo kiepsko w tych tematach :D Postanowiłem na basen chodzić tak raz w tygodniu. Biegania też kiedyś próbowałem ale zawsze się podawałem po kilku dniach. A Ty ćwiczysz sporo?

Gość asiutka    1999
To dla mnie forma odpoczynku. Sporty zespołowe?. Jeśli chcesz się czegoś nauczyć, tenis, rolki, łyżwy w zimie?

Myśle aby tego pływania się tak lepiej nauczyć bo umiem ale tak swoim stylem że daleko do idealu. A co do zimowych to myślałem trochę o nartach aby się nauczyć kiedyś. tenisa też kiedyś próbowałem ale nie miałem z kim i jakoś upadł ten pomysł

Gość asiutka    1999
Próbowałeś wspinaczkę?.

Gość asiutka    1999
No raz. Nie mogę za bardzo ocenić po jednym razie

Wow szczerze mówiąc nie miałem nigdy nawet okazji. A jeszcze czegoś takiego mniej popularnego próbowałaś?

Gość asiutka    1999
Wspinaczka jest dość popularna, tylko musi być miejsce do uprawiania, zapasów.

O to chyba silna jesteś jak próbowałaś zapasów :D Ja z tych nietypowych to chciałbym kiedyś spróbować przejechać się po torze wyścigowym, profesionalnym samochodem, chociaż wiem że nie którzy nie uznają tego za sport. Jutro chyba idę na basen :0