Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na przebarwienia na twarzy po ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Macie jakieś sposoby? Piszcie plis

Gość gość
trzeba bylo nie zachodzic

Gość gość
No ale zaszłam. Nie znasz sposobu? Zapytaj mamę, może wie

Gość gość
też miałam, same miną, a kasę którą wydałabyś na jakiś cudowny krem na przebarwienia - przeznacz na coś fajnego dla siebie, ciuch, czy inny zbytek. te przebarwienia znikną zanim się zorientujesz. póki co maskuj je korektorem który masz w kosmetyczce.

Gość gość
Kwas azelainowy i glukozyd ketonu malinowego.

Gość gość
kwas siarkowy

Gość gość
Gość 00:00 tylko ze ja rodziłam 5 lat temu i te przebarwienia są nadal. Też myślałam, że znikną ależ się nie łudzę. Autorka

Gość gość
a może usuwanie laserowe takich przebarwień w klinice https://mediartclinic.pl/ Będzie dobre ?Ja swoje przebarwieni atam usuwałam i muszę przyznać ze moja buzia teraz nie wymaga teraz dodatkowej pielęgnacji

Gość gość
Zabiegi mikrodermabrazji polecam. Mozesz sobie kupic takie urzadzenie do domu. Zainwestujesz raz ale szybko Ci sie to zwroci, zamiast chodzic do kosmetyczki. Poszukaj maseczek z witamina c ona rozjasnia skore. Tylko poszukaj takiej porzadnej maseczki, albo umow sie do kosmetyczki na zabiegi z witamina c. Nie zaplacisz za to duzo, ale jeden raz nie wystarczy. I tak jak ktos pisal wyzej mozesz z bio oilem sprobowac :)

Gość gość
Same mina tak samo jak linia na brzuchu. Na twarzy mozesz zamaskowac pudrem. Szkoda kasy wydawac na super kremy lepiej sobie lub dziecku cos kupic

Gość Nikoska89
Bardzo pomógł mi na przebarwienia zabieg Ferulac Peel czyli kwas ferulowy w połączeniu z retinolem. Wykonałam serie zabiegów i po przebarwieniach nie ma już prawie żadnego śladu. Zabieg wykonywałam w klinice Dr Legrand w Krakowie wiec polecam wszystkim. Samymi kremami nie zniwelujemyproblemu jakim są przebarwienia.

Gość gość julka
ja stosowałam olejek bio oil, który mi siostra kupiła, bo sama miała podobnie i u mnie jak i u niej pomógł. przebarwienia stawały się mniej widoczne, aż w końcu wcale ich nie było. przy okazji bio oil przyjemnie pachnie, a zdarza się, że te różne specyfiki maja brzydkie zapachy .

Gość gość
Drogie Mamy, Wasze rady są bezcenne, co kilka głów to nie jedna... bardzo dziękuję... Zapraszam, jeżeli macie w swoich szafach i szafkach wspaniałe rzeczy które świetnie sprawdziły się Waszym przypadku lub w przypadku waszych dzieci , a są w doskonałym stanie (jak to przy maluchach zwykle bywa - moc ciuszków z których dzieci wyrastają zanim zdąży wyschnąć pranie usmiech.gif lub przetestowane akcesoria) oddajcie lub odsprzedajcie innym mamom... polecam portal www.mofree.pl darmowe ogłoszenia - mają doskonałej jakości zdjęcia, od razu widać czy wystawiona rzecz jest w dobrym stanie czy ktoś oferuje nam zamiast "paczki ciuszków," paczkę - ścierek do podłogi bo ubranka są tak zniszczone i poplamione, że raczej do niczego innego się nie nadają... portal jest nowy więc ogłoszenie nie ląduje na 124 stronie gdzie już nikt nie zagląda, tylko jest widoczne... ja pozbyłam się w ten sposób zbędnych już rzeczy i mam pieniążki na to co aktualnie jest mi potrzebne... mała rośnie, a ja na szczęście zaczynam chudnąć :-) naprawdę polecam