Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Marlena93

Seksting

Polecane posty

Gość Marlena93

Witam, pisze tu poniewaz musze to w jakis sposob z siebie wyrzucic, moze to mi w jakis sposob pomoze. Jakis czas temu rozstalam sie ze swoim partnerem. Od tego czasu caly czas mnie przesladowal, obrazal, wypisywal obrazajace mnie smsy i szantazowal, ze upubliczni zdjecia, ktore byly dla mnie kompromitujace , zrobione bez mojej wiedzy. Myslalam ze to z jego strony blef, proba wymuszenia na mnie powrotu. Jednak pewnego poranka przekonalam sie, ze jest w stanie spelnic swoje grozby. Poprzedniego dnia wrzucil na serwis spolecznosciowy owe zdjecia. W tej chwili nie wiem co mam zrobic. Zdjecia sa juz usuniete ale przez ten czas widzialo je napewno sporo osob. Jestem zalamana, wstydze sie wyjsc z domu, nie chodze do pracy, ciagle chce mi sie plakac. Mam wrazenie ze moje zycie sie skonczylo. Moja mama radzila mi zebym poszla na policje zglosic ta sprawe ze zdjeciami i smsy, ale ja nie mam odwagi nawet wyjsc poza prog. Wpadlam w taki stan psychiczny z ktorym nie potrafie sobie poradzic. Jak mam sobie pomoc, zeby wziasc sie w garsc?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować