Gość Marlena93 Napisano Sierpień 14, 2017 Witam, pisze tu poniewaz musze to w jakis sposob z siebie wyrzucic, moze to mi w jakis sposob pomoze. Jakis czas temu rozstalam sie ze swoim partnerem. Od tego czasu caly czas mnie przesladowal, obrazal, wypisywal obrazajace mnie smsy i szantazowal, ze upubliczni zdjecia, ktore byly dla mnie kompromitujace , zrobione bez mojej wiedzy. Myslalam ze to z jego strony blef, proba wymuszenia na mnie powrotu. Jednak pewnego poranka przekonalam sie, ze jest w stanie spelnic swoje grozby. Poprzedniego dnia wrzucil na serwis spolecznosciowy owe zdjecia. W tej chwili nie wiem co mam zrobic. Zdjecia sa juz usuniete ale przez ten czas widzialo je napewno sporo osob. Jestem zalamana, wstydze sie wyjsc z domu, nie chodze do pracy, ciagle chce mi sie plakac. Mam wrazenie ze moje zycie sie skonczylo. Moja mama radzila mi zebym poszla na policje zglosic ta sprawe ze zdjeciami i smsy, ale ja nie mam odwagi nawet wyjsc poza prog. Wpadlam w taki stan psychiczny z ktorym nie potrafie sobie poradzic. Jak mam sobie pomoc, zeby wziasc sie w garsc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach