Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

t burner opinie

Polecane posty

Gość gość

Któraś z was stosowała tego spalacza? Czy t-burner jest dobry tez dla kobiet czy to męski suplement?

Gość gość
Dla mnie spalacze w 90% można wrzucić do jednego worka. Nie chodzi o to czy są dobre czy złe, pomijając już fakt, że większość z nich to jakas zielona herbata i kofeina, którą możemy żreć i pić w domu. Chodzi o to, że spalacz może mieć sens na koniec jak już wypalimy odpowiednio dużo tłuszczu, na początek dieta i sport.

Gość gość
No dobra ale żeby na początku spalić coś, to jak. Ja próbowałam ze 40 razy i po tygodniu mi się wszystko nudzi i wracam znów do jedzenia słodyczy i neizdrowych rzeczy. I już mi się normalnie chce płakać. Dlaczego nie mogę utrzymać diety? :(

Gość gość
Ale to, że jdna czy druga nie może utrzymac diety i zasad treningu to co myślicie, że nagle t-burner czy jakiś inny suplement diety pomoże :D Dobre... Musicie trochę zmienić podejście do odchudzania. Zainteresujcie się sposobami motywacyjnymi. Polecam sobie przeczytać dokładnie ten artykuł http://hipnosencja.pl/blog/hipnoza/odchudzanie-z-hipnoza-instrukcja-obslugi-hipnosencji/ na pewno otworzy Wam oczy.

Gość gość
Ja też mam tak, że dużo ćwiczyłam ostatnio, biegałam, miałam dietę i po miesiącu znów wróciłam do starych złych nawyków ;(

Gość gość
No to w takim przypadku tym bardziej mogą pomóc niekonwencjonalne sposoby. Medytacja, hipnoza do odchudzania, techniki relaksacyjne mogą ci sporo pomóc.

Gość gość
Schudłam ostatnio 40 kilo. Ostatnio, w sumie zajęło mi to nieco ponad rok. Teraz trzymam wagę. Pomogły mi diametralne zmiany nawyków. Ludzie - da się, trzeba po prostu wierzyć w to i chcieć.

Gość gość
Z tego co wiem, to t-burner jest z berserk labs tak?

Gość gość
Jaki jest skład t-burnera? Widziałam, że to głównie wyciągi z różnych roślin i kofeina. Czy taki skład jest waszym zdaniem dobry? Czy coś może pomóc i znacznie rozkręcić metabolizm? Zależy mi na tym, bo chcę na następne lato w końcu wyjść na plażę bez wstydu.

Gość gość
Miałam straszny problem ze zmotywowaniem się. Chciałam zacząć mogą pracę nad odchudzaniem, ale nic mi nie pomagało, bo po kilku dniach motywacja spadała. Korzystałam z tych nagrań do hipnozy Hipnosencja i dopiero z tym, udało mi się utrzymać dietę i suplementację. Wiem już że naprawdę było warto, więc polecam od siebie każdemu kto chce zrzucić wagę.

Gość gość
Skład tego spalacza jest bardzo ciekawy, cena również nie jest bardzo wygórowana fajnie by go połączyć z treningami na siłowni. Warto jednak zaczerpnąć rady lekarza przed braniem tego leku.

Gość gość
Kiedyś stosowałem efekty po kilku miesiącach były widoczne, dużo bardziej się pociłem ćwicząc biorąc ten spalacz w 4 miesiące schudłem 8 kg jak dla mnie efekt fajny.

Gość gość
Znajoma mi kiedys polecała jednak ja należe do osób, które boją się eksperymentować co do tego spalacza nie pomogę natomiast mogę polecić bilans kaloryczny oraz basen super sprawa :)

Gość gość
Spalacz zawiera ekstrakt z kakaowca cos jak zamiennik kofeiny tylko nieco słabsze pobudza do działania. Słyszałam poztywne opinie, koleżanka go stosuje i chodzi do szkoły tanecznej generalnie wraca "mokra" i zadowolona.

Gość gość
Ja zupełnie nie mam pomysłu jak stracić zbędne komentarze trochę się boje sięgać po jakieś suplementy diety jak wy sobie radzicie ze spalaniem tłuszczu? W moim przypadku bardzo duża aktywność odpada mam problemy zdrowotne i z ciśnieniem..Ktoś mi coś podpowie?

Gość gość
Odpowiadając na komentarz wyżej postaram się troszkę pomóc, jeżeli występują problemy z ciśnieniem to polecam spacerki oraz basen będą to łagodne odmiany aktywności. Polecam również zaopatrywać się w warzywa, żeby były na pierwszym miejscu w jadłospisie to takie podstawy, ale czasami o nich zapominamy. I najważniejsze to picie dużej ilości WODY!!! Pozdrawiam :)

Gość gość
Kiedyś natknąłem się na ten salacz zupełnie przypadkowo efekty jakie osiągnałem były całkiem dobre nie powaliły mnie na kolana natomiast też nie rozczarowały. Polecam dla kogoś kto chce zrzucić kilka kilogramów w krótkim czasie.

Gość gość
Ja nie wierze w działanie takich spalaczy w sumie nigdy nie probowałam, ale to chyba kwestia wmawiania sobie, że coś działa. Przecież jak ćwiczymy to wiadomo, że się pocimy a to czy dodatkowo jakieś leki coś pomogą to w to wątpie.

Gość gość
Próbowałam mnóstwo suplementów, splaczy i tyle na tym wyszłam że straciłam tylko kase..

Gość gość
Przykre masz doświadczenia moja droga, bo ja tam stosowałam różne suplementy i zawsze miałam efekty przede wszytskim działay pobudzająco. Miałam dużo energii gdy wracałam z pracy i ćwiczyłam nie marnowałam czasu na siedzenie przed telewizorem jak niektórzy biorą te spalacze i myślą, że będzie cud bo to magiczne tabletki.

Gość gość
Czytając opinie o nim a różnych stronach to ma pozytywne. Ja tam wole ćwiczyć sama w domu i robić sobie bilans kaloryczny i pić dużo wody to mi w zupełności wystarcza.

Gość gość
Fajnie macie, że tak tylko ćwiczycie i zdrowo się odżywiacie i zaraz chudniecie. Ja tak robie od dwóch lat i nie wiedzie żadnych efektów gubie tylko 2-3kg ktore zaraz wracają nie mam już zupełnie do tego siły..

Gość gość
Powinnaś porobić sobie badania udać się przede wszystkim do lekarza gdzieś musi być problem, bardzo Ci wspolczuje ja nie mam takich problemow natomiast mam problem z lenistwem i tez co zgubie z wagi to zaraz wraca.

Gość gość
Nie chce straszyc, ale tez kiedys miałam z tym problem okazało się, że byłam chora :) Trzeba się badać to podstawa.

Gość gość
Nie słyszałam jeszcze o tym spalaczu chętnie się dowiem coś o nim jeszcze. Z własnego dośiwadczenia wiem, że działają troszkę jak placebo.

Gość gość
Kiedyś dużo ćwiczyłam na siłowni i stosowałam rozne diety nie miałam duzych efektow..Koleżanka poleciła mi ten spalacz i w ciągu 2 miesiecy schudłam 5kg pozniej juz leciało takze ja serdecznie polecam.

Gość gość
Gdzie mogę go kupić oprócz internetu? Nie mam przekonania do zamawianych leków przez internet. Drugie pytanie czy mogę zabrać ten lek i skonsultować go z dietetykiem?

Gość gość
Bardzo mocna potliwość po tym leku i duzy plus nie zawiera kofeiny.

Gość gość
Cena jest przystępna, efekty widoczne wszytsko jak najbardziej na plus jak dla mnie jestem w fazie początkowej stosowania leku na razie mnie nie zawodzi.

Gość gość
Ja nie preferuje tego typu leków w walce z nadwagą jednak kiedyś stosowałam przez 3 miesiące schudłam prawie 7kg dodam, że nie katowałam się bardzo ćwiczeniami. Potliwość przy ćwiczeniach rzeczywiście była duża gorąco polecam.