Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobra waga?

Polecane posty

Gość gość

163 cm i 49 kilo:) mam 18 lat. kiedyś chorowała na ane i zeszlam do wagi 33 kilo, potem kiedy zaczęłam tyć, okres mi wrócił, ale tylko na chwilę, ważyłam wtedy jakieś 45 kilo, potem znów zanikł,utrzymywałam wagę kilka miesięcy. we wrześniu zaczęłam znowu tyć i ważyłam już 53 kilo w grudniu, z tym, że różnica była widoczna, i to ogromna, a okres.. dwa razy chyba miałam. później zaczęłam się odchudzać i znowu zeszlam do wagi 45 kilo, od grudnia miesiączkę miałam tylko raz, kiedy zdałam sobie sprawę z tego, że znów wpadam w ane i zaczęłam jeść, oraz tyć. aktualna waga 48 kilo, z tym, że chcę przytyć do 49,chyba od takiego jedzenia przytyje? rano zjadłam bułkę z serkiem, drugą połowę z masłem orzechowym i dżemem, na obiad lazanie, potem kilka łyżeczek nutelli i podjadłam trochę ciasta, które robiła mama, wypiłam cappuccino, a na kolacje zjem pewnie kolejne 1,5 bułki:) wiem, za zdrowe to nie jest, ale inaczej nie potrafię tyć, na codzień się tak nie odzywiam, tylko teraz, kiedy wiem, że chcę przytyć. jak myślicie, dlaczego dalej nie mam miesiączki?

Gość gość
taa już od razu, że grubas

Gość gość
Za mało powinnaś przytyć z 5-7kg

Gość gość
ale przy moim wzroście, nie mam niedowagi ważąc 49 kilo. moja siostra ma 173 cm, waży 51-52,i okres zawsze ma

Gość gość
Ale to jest dalej za mało dla kobiety

Gość gość
jakoś moje koleżanki tyle mogą ważyć

Gość gość
bo koleżanki są nie dożywione