Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście, że jest gatunek prostackich ludzi

Polecane posty

Gość gość

którzy całkowicie ignorują wszystko o czym do nich mówisz dopóki nie zaczniesz się ostro stawiać a nawet grozić? W jaki sposób do takiego buractwa przemówić jak nie agresją jeśli nic nie rozumieją i dosłownie każdą chwilę Twojego spokoju i niekonfliktowego nastawienia wykorzystują by za przeproszeniem nasrać Ci na głowę?

Gość gość
Syndrom chlopa panszczyznianego:)))

Gość gość
A żebyś wiedział, że taka osoba jak opisana z którą się użeram ma pochodzenie wiejskie...

Gość gość
WiedzialA:)

Gość gość
Prawda mam takich w rodzinie

Gość gość
15:58 :)

Gość gość
15:58 oczywiście :)

Gość gość
Ale o co chodzi, ci ludzie lubią być traktowani z buta? Mierzi ich kulturalne podejście i spokój?

Gość gość
gatubek macka b vel rondla z kafe

Gość gość
mam taką prostą dziewuchę w pracy. niestety moja przełożona :) proste to, chamowate, wytapetowane i głupie. oczy glodne rozmu i chichot zamiast merytoryki. tnie zna przepisów prawa ani zasad. kindersztuby to nie miało. masakra... jak coś mówisz dłuższego niże 5 słow, to słychać, jak trybiki próbują zaskoczyć... - wydziera sie, nie szanuje ludzi, a potem: zmoże na wódeczkę pójdziemy ??? Boże za jakie grzechy ;-).....

Gość gość
Strach pomyśleć, dzięki jakim walorom została szefową ;)

Gość gość
jak mówi, to sie przysuwa i otwiera usta tak szeroko, że nalot na języku szary widać :( jak ktoś jest normalny, dobrze wychowany to próbuje po nim jechać, czepia się, dla zasady poprawia (nawet po swoich poprawkach), próbuje wymądrzać, a tu .... nie da sie :) jak widzi ze nie mam racji to kończy rozmowe, tzn. bez słowa odwraca sie na fotelu do komputera, nadyma (nabiera głośno powietrza i trzyma :) ;) nie powie ani: dzięki, ani ok, to wszystko z mojej strony, nic :), :) :) tylko się nadmie i odwraca od rozmówcy :) :)

Gość gość
koleżanka była chora, chciała się zwolnić i wyjść do lekarza na chwilkę, to ta wezwała ją do siebie i kazała pokazać język, aby sprawdzić czy faktycznie jest chora..... :) :)

Gość gość
Sloma jej z butów tak wystaje że z ciekawości bym zajrzała pod biurko by zobaczyć czy tam wiechci uwalanych krowim łajnem nie ma ;) inna sprawa że nie wydaje się być taka najgorsza :) szanuj szefa swojego zawsze możesz mieć gorszego :) jakiegoś psychopatę mobbera i co z tego że z miasta by taki był skoro chodzilibyście po ścianach i kamery by Wam zainstalował nawet nad wejściem do toalety?

Gość gość
Miałam do czynienia z takimi ludźmi. Jak mówiłam grzecznie, lekcewaźyli mnie, a jak się postawiłam i rzuciłam parę "faków", to...szacun. Ci ludzie uważają, że bycie grzecznym , kulturalnym to frajerstwo. Rozumieją tylko język siły i agresji (slownej), bo tak zostali wychowani. Na najniższym poziomie, jak zwierzęta, i powyźej tego poziomu nie wyszli. Człowiek powinien być dumny ze swojego człowieczeństwa, ale to wymaga wysiłku intelektualnego i stałego rozwoju własnego. Łatwiej i wygodniej jest nawarczeć na kogoś, niz komunikatywnie wyłuszczyć , o co chodzi, używając pięknej polszczyzny. Wtedy taki kontakt jest na równym poziomie czlowiek- człowiek, a nie zwierzę- człowiek. By porozumieć się że zwierzęciem, trzeba się zniźyc do jego poziomu. I ta konstatacja jest najbardziej przykra dla całej rasy ludzkiej.

Gość gość
W kapitalizmie tak juz jest ze szefami zostają niedouczone buraki a inteligent musi na nich robic .

Gość gość
To jest najstarszy gatunek i zawsze będzie istniał ,w każdym pokoleniu aż do skończenia świata .

Gość gość
To taki kapitalizm marksistowski. Byle szmaciarz założył/ zaklada działalność gospodarczą i jest od razu wielkim biznesmenem. Nie szanuje swoich pracowników, choć bez nich nic by z tego biznesu nie wyszło. Pracownik jest zyskiem, nie kosztem (obciązeniem), ale niektórzy tkwią mentalnie w 19 wieku.

Gość gość
Ci ludzie uważają, że bycie grzecznym , kulturalnym to frajerstwo. Rozumieją tylko język siły i agresji (slownej) x A ich towarzystwo tak męczy a na dodatek zmuszają innych do rozmowy na ich poziomie chyba że chcesz by Cię zdeptali.

Gość gość
Lepiej mieć prostatę niż mieć do czynienia z prostakami .

Gość gość
Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć . I tyle mam do napisania .

Gość gość
I jeszcze napisze ze : Profesor Kołakowski w swoich mini wykładach powiedział ze XIX wieczny szlachcic był na poziomie współczesnego kibica źuzlowego .

Gość gość
Słusznie. Stare polskie przysłowia są bardzo mądre.

Gość gość
2 półgłówki nie tworzą całego główka .

Gość gość
Ostatnio, od kilku tygodni słucham wykładów na yt Krzysztofa Karonia, znalazłam też fajny 8 minutowy filmik "Czym jest marksizm kulturowy?", który polecam. Niestety, wybito nam elity intelektualne, szczególnie podczas ostatniej wojny, a zastąpiono je słomianą podróbą że wschodu.

Gość gość
Też tak uważam, że polski naród został celowo i świadomie przez sąsiadów i "przyjaciół" pozbawiony elit w czasie 2wś. dlatego jest jak jest.

Gość gość
Czy znacie na yt filmiki z cyklu Matura to bzdura? Włos się jeży na głowie, co ci młodzi ludzie wyglądają, na każdy temat. Głąby do entej potęgi:(:( Nie wiedzieć, gdzie leży Hiszpania, albo kiedy się rozpoczęła II wojna światowa, albo ile to jest 2+2×2???

Gość gość
*wygadują. ..