Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Siemaeniu

Noe zartuje

Polecane posty

Gość Siemaeniu

Witam. Mam dosc dziwne pytanie. Dlugo by opawiadac ale w skrocie. Nie wiem czy wybrac sie juz do ksiedza. Wszyscy mowia mi ze jestem opetana. Chcialam isc, jednak przez to jak zmienialo sie moje samopoczucie z kazdym metrem ktory zblizal mnie do kosciola coraz bardziej sie rozmyslalam. Zaczelam wiec nosic medalik. Ale .... musialam zdjac po dniu dostalam piekacej wysypli jakby oparzenia. A przeciez kiedys go nosilam. Wszystko zaczelo sie od wypadku kiedy zostalam potracona przez autobus w trakcie omdlenia mialam sen, w ktorym cos co nie dawno dowiedzialam sie ze nazywa sie: gargulec- stalo nieruchomo przedemna i trzymalo zegar (gdy ja w snie bylam w tym samym miejscu gdzie pozniej zostalalm wybudzona przez sanitariusza, ponoewaz zostalam wyrzucona nie bylam w tym miejscu gdzie stalam przed potraceniem). Od tamtego czasu zmienilam sie w innego czlowieka. Po dlugich przemysleniach stwierdzilam ze nie zostalo mi juz nic zdrowotnie sie rozpadam, stracilam znajomych. Nie wiem co o tym myslec. Kiedy slysze np co robilam rok moesiac temu nie wierze ze to ja i pytam jak sie kozna tak zachowywac..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować