agnieszka003245 0 Napisano Sierpień 14, 2017 Witam od ponad 3 miesięcy męczy mnie straszne duszenie jakaś gula w gardle która znajduje sie na samym dole szyi i nie daje mi spookoju dusi mnie rano wieczorem cały czas , i niestety nie przestaje boję się ze to jakiś guzzek czy coś miał ktoś coś takiego? usg tarczycy miałam i jest okej , teraz tylko czekam na gastroskopie ale to dopiero za 3 tygodnie i czy gastroskopia jest w stanie coś mi tam wykryć helllp pomózcie boję się to mnie już wymęcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2017 za często może sperme połykasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stokrotka30 51 Napisano Czerwiec 24, 2021 Dnia 14.08.2017 o 22:27, agnieszka003245 napisał: Witam od ponad 3 miesięcy męczy mnie straszne duszenie jakaś gula w gardle która znajduje sie na samym dole szyi i nie daje mi spookoju dusi mnie rano wieczorem cały czas , i niestety nie przestaje boję się ze to jakiś guzzek czy coś miał ktoś coś takiego? usg tarczycy miałam i jest okej , teraz tylko czekam na gastroskopie ale to dopiero za 3 tygodnie i czy gastroskopia jest w stanie coś mi tam wykryć helllp pomózcie boję się to mnie już wymęcza Napisz proszę czy nadal masz tą gulę, co się wyjaśniło ,bo ja od trzech miesięcy też męczę się z tą gulą, żadne antybiotyki nie pomogły ani żaden lekarz nie jest w stanie stwierdzić co mi jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach